Garnkiosken Avis

Moyen

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Jeg bestilte en strikkeopskrift og…

Jeg bestilte en strikkeopskrift og modtog den på norsk, hvilket ikke står specificeret på hjemmesiden, og eftersom siden er dansk, forventede jeg en dansk opskrift.

Jeg giver 2 stjerner, fordi butikken hverken tager telefonen eller svarer på de mails jeg har sendt omkring dette.

27 avril 2026
Logo de Garnkiosken

Réponse de Garnkiosken

Hej,

Det er vi virkelig kede af at høre. Som vi har meldt ud på hjemmesiden, Facebook og Instagram, har vi været i gang med at flytte butikken, og derfor har vores responstid desværre ikke været som sædvanlig.

Jeg har nu opdateret opskriften i vores system, så du burde have modtaget den opdaterede version på mail. Hvis ikke, er du meget velkommen til at sende mig en mail på katrin@garnkiosken.dk, så hjælper jeg dig med det samme.

Jeg beklager forløbet og den frustration, det har medført. Jeg håber dog, at du bliver glad for opskriften, og at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse fremover.

De bedste hilsner
Katrin / Garnkiosken

Ufuldstændigt strikkekit

Jeg sidder med garn til en sweater der ikke kan strikkes færdig.
Da jeg bestilte et strikkekit i tro om at jeg vil modtage alt til den pågældende sweater. Men da jeg modtog ordren, var der ikke nok af den ene farve. Hvilket jeg havde ikke været opmærksom på ved bestilling, da jeg gik ud fra at et strikkekit ikke kunne købes uden alt indhold - jeg læste først opskriften igennem da jeg modtog pakken, og jeg har forsøgt at kontakte butikken men uden held - der er fundet en løsning på problemet, og jeg kan nu strikke min sweater færdig

11 mars 2026
Logo de Garnkiosken

Réponse de Garnkiosken

Hej 😊

Øv, hvor er det bare en træls oplevelse – det kan jeg virkelig godt forstå, du er frustreret over 🧶

Vi vil selvfølgelig rigtig gerne hjælpe dig videre, så du kan få din sweater færdig 💛

Lige nu er vi kun to i butikken, og vi står midt i en flytning, så det hele er lidt mere kaotisk end normalt. Derfor får vi desværre ikke altid taget telefonen – vi svarer kun i åbningstiderne. Det er faktisk næsten altid nemmest at få fat på os på mail 👉 garnkiosken@garnkiosken.dk

Vi prøver virkelig at gøre os umage, men vi er også bare mennesker – og nogle gange smutter der desværre en fejl. Når det sker, vil vi rigtig gerne rette op på det.

Hvis du sender os en mail med din ordre, så kigger vi på det med det samme og finder en løsning sammen 🙏

De bedste hilsner
Katrin Tinna
Indehaver af Garnkiosken 🧶✨

JEG KOMMER IGEN!🥰🧶

Jeg var i dag nede i den hyggeligste lille garnbutik garnkiosken. Super søde og hjælpe som medarbejder. Jeg komme selv langvejs fra, men vil med glæde besøge dem igen😍🥰

18 novembre 2025