L'entreprise a répondu

Ville bestille en pølsesteger/grillplade. Fik anbefalet en større og billigere end den jeg havde set på nettet. Den virker upåklageligt. Hurtig levering.

L'entreprise a répondu

Har bestilt en rullebord til en badeværelse, får en mail om min ordrer bliver aflyst pga ordren er for lille! Der står hverken på hjemmesiden hvad man maks skal købe for. Virker som en forretning... Voir plus

1. Magasin de lave-linges et sèche-linges

TrustScore 4 sur 5

40 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Vedr leveringstid så stemmer de 2-4…

Vedr leveringstid så stemmer de 2-4 dage ikke i overensstemmelse med virkeligheden. Medarbejderen oplyser om usande informationer og påpeger at det er fejl i GLS systemet, hvilket ikke er korrekt.

1 septembre 2025

Hej,

Tak for din ordre, som blev lagt den 25. Ordren blev afsendt den 26., og blev leveret den 1.

Det betyder desværre, at der er tale om en forsinkelse på én hverdag, og det beklager vi naturligvis.

Leveringstiden med GLS er normalt 2–4 hverdage, hvilket også er den leveringstid, vi oplyser – men desværre sker det, at pakker bliver lidt forsinkede, selvom vi sender dem rettidigt.

Vi håber på din forståelse og står klar, hvis du har yderligere spørgsmål.

Ville bestille en…

20 août 2025

2x12 l Slushice maskine fra Royal

Vi har lige til den lokale FDF købt en 2x12 l Slushice maskine Royal Catering. Super fin maskine, som fryser slushen ret hurtigt (cirka 1½ time for 2x12 liter). Fin og nem at rengøre, og god leveringssupport fra Rasmus fra Gastroinventar

22 juin 2025

Mange tak for den gode anmeldelse

God service, god varer og god oplevelse.

Anbefaler klart gastro inventar. Køb nyt og billigt her. Du er sikker på at det ihvertfald holder 1 år uden at give dig hovedpine. Glem brugte inventar. Det dyrt både i indkøb og der er ikke garanti. Det kan slet ikke betale sig.

15 avril 2025

Rigtig god service!

Jeg har handlet hos Gastroinventar.dk og er virkelig tilfreds! Stort udvalg af kvalitetsprodukter til gode priser, og leveringen var hurtig. Kundeservicen var super hjælpsom og professionel – de svarede hurtigt på mine spørgsmål og sikrede, at jeg fik det rette udstyr. Kan klart anbefale dem!

3 mars 2025

Nemt

God service og hurtig levering

31 juillet 2024

Gastroinventar ved ejer Ergin Yazici snyder deres kunder

Gastroinventar ved ejer Ergin Yazici hold jer langt fra dette firma og køb ALDRIG noget fra dette firma jeg fik aldrig leveret min røremaskine som firmaet har trukket 3124,00 kr. for på min konto, det er det rene snyd og bedrag. Det er umuligt at få en samtale med firmaet de ringer ikke tilbage, jeg har også sendt dem mange mail, de har ikke svaret på en eneste. 3124,00 kr. er mange penge for mig, så efter en samtale med politiet har jeg politianmeldt firmaet.

6 octobre 2023

Réponse : Gastroinventar

Hej Bjarne, det du skriver passer ikke da vi ikke har snydt dig eller andre. Du har haft en uheldig situation med DPD.
Ifølge fragtfirmaet er røremaskinen blevet leveret til din adresse hvor der er blevet skrevet under. Vi har self. kontaktet DPD fordi du påstår at det ikke er dig som har modtaget pakken. Vi har sendt dig en formular som du IKKE har udfyldt.

Handler ikke her igen!

Handler ikke her igen!
Købte en blender som blev leveret med defekt skjold. GastroInventar vælger ikke at reagerer på mine henvendelser, de hverken ringer eller skriver retur. Meget uprofessionelt. Jeg vil derfor ikke anbefale andre at handle her!!

18 octobre 2023

Hurtig levering

Hurtig levering
Meget tilfreds med min ordre. Priserne var meget billigere end hos andre, og ordren leveres samme uge.

2 octobre 2023

mange tak for anmeldelsen

Gastroinventar.dk har leveret en…

Gastroinventar.dk har leveret en fantastisk oplevelse! Jeg er utroligt tilfreds med deres service og produkter. Fra det øjeblik, jeg kontaktede dem, var de yderst professionelle og hjælpsomme. Leveringen var hurtig, og produkterne var af høj kvalitet. Jeg kan varmt anbefale Gastroinventar.dk til alle, der søger køkkenudstyr og inventar. Tak for den fremragende service.

4 septembre 2023

En skuffende Oplevelse!

Den 23.05.2023 bestilte jeg en pølsestopper ved Gastroinventar.dk til 1450DKK u/moms. Pengene blev trukket på kontoen samme aften og den 25.05.2023 modtog jeg en ordrebekræftelse samt en besked om, at varen blev sendt med GLS den 24.05.2023, forventet levering den følgende uge.

Den 14.06.2023 havde jeg desværre stadig ikke modtaget min vare. Efter gentagende rykkere meddelte Gastroinventar at deres tyske leverandør ikke kunne finde ud af at levere til min adresse, dog uden yderligere forklaring. Gastroinventar tilbød at sende en billigere model til 1299DKK u/moms samt penge retur (differencen). Dette jeg accepterede jeg den 18.06.2023. Jeg modtager dog ikke nogen ordrebekræftelse og spørg gentagende gange efter en forventet levering.

Jeg hører ikke noget før den 26.06.2023 hvor Gastroinventar meddeler at fragtfirmaet er forsinket grundet højsæson for leveringer samt at pølsestopperen burde blive leveret inden for 3 dage. Pølsestopperen bliver dog først leveret den 09.07.2023 hvor jeg stadig venter på at få mine penge retur.

I dag den 12.09.2023 venter jeg stadig på at få mine penge retur - Så alt i alt en noget skuffende oplevelse!

Som konklusion har jeg modtaget en billigere vare men betalt for en dyrere.

12 septembre 2023

Jeg havde en god oplevelse med at købe…

Jeg havde en god oplevelse med at købe min mikrobølgeovn på gastroinventar.dk. Bestillingen var let og hurtig, og leveringen var også rettidig. Jeg modtog min mikrobølgeovn inden for få dage, og den fungerer godt. Alt i alt, en glat og problemfri shoppingoplevelse."

10 avril 2023

mange tak for anmeldelsen

Gastroinventar var virkelig en redning…

Gastroinventar var virkelig en redning for mig, da jeg befandt mig i en presset situation og akut manglede udstyr. Alt blev leveret til tiden, og teamet gav mig god rådgivning under hele processen. Jeg vil helt sikkert handle hos Gastroinventar igen!

9 mars 2023

Det mest useriøse firma…

Det mest useriøse firma…

Jeg bliver enig med min mor om vi skal
Købe en sovsetragt til en fødselsdags gave, alt virker fint.
Penge reserveret men manglende ordrebekræftelse…
Rykker for en ordrebekræftelse og får den, derfra hører man intet.
Skriver en mail, intet svar, før man skriver på sms og får et svar at kontoret har corona fair nok.
Derfra hører man intet igen, penge stadig reserveret….
Man skriver igen og de svare tilbage at de har fået pakken retur, som på intet tidspunkt har været sendt da de ikke kan oplyse track and trace.
Udfra det har pakken aldrig været sendt, da man hverken kan oplyse det ene eller andet.
Efter 4 uger lykkedes det os at få annulleret den ikke afsendte ordre, og så kunne de endelig frigive beløbet på ens konto.
Hold jer væk…

2 janvier 2023

Réponse : Gastroinventar

Hej, jeg beklager fordi vores kontor var lukket i en periode pga. corona. Ordren blev self. annulleret og pengene frigivet.

Ingen levering og ingen dialog

Min kone købte en æbleskivepande i julegave til mig hos Gastroinventar midt i december. Et er at pakken er stadig ikke er ankommet her ultimo januar men det frustrerende er, at man ikke kan komme i kontakt med gastroinventar hverken på mail eller på telefon. Der er således ingen mulighed for at få en dialog om levering eller annullering.

29 janvier 2023

Réponse : Gastroinventar

Hej, Vi har haft lukket mellem jul og nytår.