Gedenkwebshop Avis 133

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Gedenkvlindertjes naar een vriendin op laten sturen die onlangs een dierbare heeft verloren. Het verzend proces verliep vlot en niet geheel onbelangrijk: ze vond het fijn om te ontvangen, ze gaat ze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Website ziet er overzichtelijk uit. Veel keuze uit een mooie collectie, ook fijn dat er wat meer moderne opties zijn. Een mini urn en vaasje uitgekozen, levertijd 4-5 weken maar deze werd eerder ge... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bij Memory-markers-hout kun je je persoonlijke tekst invullen op evt. bijgeleverde kaart. Wat is daar dan persoonlijk aan als die tekst door jullie (ook nog handmatig) overgeschreven wordt? Dit had ik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wist niet goed wat ik moest kiezen en had snel contact via de chat waarbij Esther mij hielp en goede tips gaf. Ze was ook open en eerlijk in de snelheid van levering omdat ze dat uit handen moeten... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Gedenkwebshop biedt gedenkartikelen, troostgeschenken en diensten rondom de uitvaart. We werken samen met kunstenaars en creatievelingen en hebben daardoor een uniek assortiment producten en diensten.

Coordonnées de contact

1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Afscheid via gedenksteen

Afscheid via gedenksteen,
14/3/2024, een datum voor altijd gegrift in mijn geheugen. Heel onverwachts afscheid moeten nemen van mijn meter. Nu ik na een jaar, via deze gedenksteen het een beetje een plaatsje kon geven, ben ik blij, Dank jullie wel hiervoor.

17 mars 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Ik had een zwart blokje hout met een…

Ik had een zwart blokje hout met een kaartje erin besteld. Het kaartje viel erg tegen en de levering duurde 9 dagen. (Nadat ik er achteraan was gegaan ) Ik had verwacht dat de tekst die ik had opgegeven zou worden bedrukt of mooi met de hand op de voorkant van het kaartje zou komen. Het was met een slordig handschrift op de achterkant geschreven. Het was mooi ingepakt, daarom een kaartje ergens anders besteld en dit in het blokje gedaan. Maar op deze manier wel een erg duur blokje hout. (€10,-)

9 février 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Het product was prima

Het product was prima. Alleen je kunt niet aangeven op welke datum je het graag geleverd wilt hebben. Zelfs als je het meld bij de Notities !!
Dus als je iets voor een bepaalde datum wilt geven dan zit je bij jullie bedrijf niet op de goede plek.

14 janvier 2025

Réponse de Gedenkwebshop

Bedankt voor je review. Het is wel mogelijk om door middel van een notitie te richten op een leverdatum. Helaas zijn de laatste tijd de leveringen met PostNL enorm vertraagd waardoor we voor de veilige kant van het leveren gaan, wat betekent dat het pakketje vroeg verstuurd wordt. Een notitie blijft daarom altijd een verzoek en kunnen we helaas niet garanderen.

Ben er zeer blij mee

Ben er zeer blij mee met de mooi armband met vingerafdruk
Contact was ook prima
Zou het echt aanraden!

2 décembre 2024

Réponse de Gedenkwebshop

Bedankt voor je mooie review en fijn dat de armband goed bevalt.

Noté 5 sur 5 étoiles

2 x hartvormig bedeltjes met schroefdop…

2 x hartvormig bedeltjes met schroefdop besteld. Fijn bedrijf denkt mee en snel reactie terug. Verzending werd je goed op de hoogte gehouden wij zijn er blij mee. TOP

28 octobre 2024

Réponse de Gedenkwebshop

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een mooie review achter te laten Hennie.

Zeer goede service

Snelle levering.
Urn voldoet aan de verwachting.
Netjes verpakt.
Duidelijke communicatie.

8 novembre 2024

Réponse de Gedenkwebshop

Bedankt voor de mooie review en fijn dat de urn naar verwachting is.

Geweldig

Prima, snelle service en goede kwaliteit. Fijn dat je eigen urn die handgemaakt is zelf mag uitkiezen.

31 mai 2024

Réponse de Gedenkwebshop

Bedankt voor het delen van de mooie review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn contact en snelle reactie

Heel fijn contact en snelle reactie. De urn werd mooi ingepakt verstuurd met een persoonlijk bericht.

19 août 2024

Réponse de Gedenkwebshop

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een mooie review achter te laten Sam.

Zeer vriendelijke personen

Zeer vriendelijke personen, snelle en correcte aflevering van de bestelling .
Gepersonaliseerde gedenksteentjes zijn heel mooi.
Zeker aan te raden.
Jetje. ( België )

31 août 2024

Réponse de Gedenkwebshop

Bedankt voor je mooie review Jetje. Fijn om te horen dat de gepersonaliseerde gedenksteentjes naar wens zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en fijne hulp bij mijn vragen en…

Snelle en fijne hulp bij mijn vragen en er werd goed meegedacht. De bestelling werd snel in orde gemaakt en verzonden. Zelf heb ik het gedenkaltaar ook voor onze overleden kat en het geeft mij veel troost. Ik vind het fijn om ook met anderen te delen als zij helaas het verdriet van een verlies moeten ervaren.

21 août 2024

Réponse de Gedenkwebshop

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat het gedenkaltaar je troost gaf bij het overlijden van jullie kat en dat je dit gebaar nu zelf mocht maken.

Heel tevreden

Mooie producten, snel in huis en netjes verpakt. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

16 août 2024

Réponse de Gedenkwebshop

Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid was Nancy. Bedankt voor je review.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus