mooi concept , van de aperitiefhapje tot het einde was alles super , mooie smaak verhouding en afwisseling . hoofd gerecht met lekkere zalm , pulled pork en gebraden rundsvlees met aangepaste huisg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wat een heerlijke gerechten, tapasbox is een echte aanrader. Al meerdere malen de geweldige gerookte nootjes besteld en kom steeds tot de conclusie dat of de zak te klein is, of ik gewoon te weinig b... Voir plus
We zijn heel tevreden over onze tapas- en veggieplanken welke wij op kerst hebben afgehaald. Er was een ruim aanbod van gerookte lekkernijen zoals hert, everzwijn, eend en zelfs zalm, makreel en garn... Voir plus
Een ongelooflijk menselijk contact met Tony, die zeer goed naar de klant luistert en diens behoeften aanvoelt. Dikke merci aan het hele team, wij hebben een fantastisch feest met super eten en -bedie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Artisanale Rokerij en Catering ter plaatse. Uniek, verfijnd en vooral vernieuwend. Naast producten en diensten voor de particuliere markt, fabriceren we ook producten voor de professionele markt.
Isabella Haeckstraat 15A, 9070, Destelbergen, Belgique
Zeer goede en zachte smaak
Een aa rader voor wie fan van koffie is

Réponse : Gerookt Lekkers
Zeer gevarieerd, lekkere en verse combinaties, ruime porties. Een echte aanrader voor een gezellige dag onder familie of vrienden!

Réponse : Gerookt Lekkers
Dikke merci aan het hele team, wij hebben een fantastisch feest met super eten en -bediening gehad!

Réponse : Gerookt Lekkers
Super vriendelijke service. 2de keer dat we bij hem eten en we zijn nog niet teleurgesteld geweest. Blij dat ze elke zondag aan het gemeentehuis van Destelbergen staan.
Tony en zijn ploeg zijn hardwerkend, heel aangenaam in de omgang, serveren fantastische porties van geniaal bereid lekker eten. 100% aan te raden
Wauw! Wat een geweldige smaakervaring! We hadden een gemengde schotel waar alles super lekker van was. Ook hadden we een pakket pulled pork, zeker een aanrader. Alles was meer dan voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar!

Réponse : Gerookt Lekkers
Heel erg lekker met veel afwisseling van smaak. Grote mooie schotels !

Réponse : Gerookt Lekkers
Zeer zeer lekker. Een echte aanrader voor elk moment van het jaar. Heel breed smaakpallet

Superverzorgde superlekkere tapasschotel!
Correcte levering op het gekozen tijdstip!
Zeer vriendelijke bezorger!
Echte aanrader!

Réponse : Gerookt Lekkers
Het is zeer veel, wat ook de prijs rechtvaardigt. Wij hebben 1 persoon vlees en 1 persoon vegetarisch genomen, de volgende keer neem ik een mix, met vis bij.
Het lijkt me ook goed om als uitgebreide aperitief te bestellen voor 4, of 6 personen.
hoofd gerecht met lekkere zalm , pulled pork en gebraden rundsvlees met aangepaste huisgemaakte saus . vers klaar gemaakte groenten en couscous en pasta op smaak gebracht met fijn gesneden groenten en kruiden ook was er zelf vers gebakken brood .
iedereen was tevreden en voldaan , super

Réponse : Gerookt Lekkers
Schitterende catering met een uniek concept. Beheerd door zeer vriendelijke mensen.
Super lekkere pulled pork jam jam , en hun gerookte koude en warme zalm is ook zeker aan te raden .
goed uitgebalanceerde variatie van vlees, vis en veggie
super vers
mooie presentatie
ruime hoeveelheid
zeker voor herhaling vatbaar
een aanrader
Heel mooie, gevarieerde, rijkelijk gevulde en vooral lekkere tapasschotel!
De tapasbox was super lekker en alles was tiptop in orde,er lag meer dan genoeg op , vlees ,vis ,kaas ,garnituur, mooi gepresenteerd, Tony doet zijn werk met veel passie wat je ook kan zien en vooral smaken ,bedankt Tony
En savoir plus sur les différents types d'avis.