Get Driven Avis

4,7

Onlangs heb ik voor het eerst gebruikgemaakt van GetDriven, en ik ben enorm onder de indruk. De chauffeur arriveerde keurig op tijd en nam meteen alle zorgen uit handen. Het unieke aan deze service... Voir plus

Ik heb onlangs voor het eerst gebruikgemaakt van GetDriven, en ik ben ontzettend tevreden. De chauffeur kwam mooi op tijd en nam meteen alle zorgen uit handen. Het bijzondere is dat je in je eigen a... Voir plus

Ben zelf chauffeur bij get driven. Ik vind dit een zeer goed concept om klanten op een veilige, comfortabele en zonder stress te vervoeren naar hun werk, evenement, etc… Er zijn vrienden van mij die G... Voir plus

Goede manier om reistijd om te zetten in werktijd. Heel makkelijk om een rit in te plannen, en dat kan de dag van uw rit zelf nog. Alle drivers zijn gedreven studenten, sommigen open voor hun eerste w... Voir plus

1. Service de taxi

Get Driven is a platform where we drive you in your own car. We offer you a safe night out in your own comfort, or we convert travel time into work time for business people. Our certified chauffeurs drive you anywhere, anytime, from any location. You can either book a driver via our app, or our website.

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Aanrader

Voorbeeldige, stipte, veilige chauffeur.
Een aanrader !

Sterke aanrader!!

Highly recommend! Stijlvolle, goede chauffeur met niveau. Was de eerste keer dat we gebruik maakten van Get Driven, maar zeker niet de laatste. En nog altijd een betere deal dan eender welke boete 😉

Ik gebruik Get Driven werk gerelateerd

Ik gebruik Get Driven voor werkgelegenheden (verplaatsingen CEO). Tot nu toe nog geen enkele slechte ervaring gehad. Chauffeurs zijn steeds professioneel en - belangrijk! - steeds op tijd.

Réponse de Get Driven

Dag Petra, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen jou binnenkort weer van dienst te mogen zijn!

Geweldig concept!

Heel erg tevreden van dit interessant concept! Zeker 5 sterren waard.

17 avril 2022

Dag Sarah,

Hartelijk bedankt voor jouw review. We zijn blij om te lezen dat je heel tevreden bent over onze dienstverlening! Hopelijk zien we jou snel terug.

Alles perfekt

15 mars 2022

Dag Pierre,

Leuk om te horen! Wij wensen jou nog een fijne dag.

Geachte,

Geachte,
Ik heb GetDriven 2 x gebruikt. Eerste maal een top ervaring. Vriendelijke, sociale intelligente chauffeur. Kortom perfecte service.
Tweede maal compleet tegenoverstelde ervaring. Onvriendelijke chauffeur, geen conversatie, luisterde niet naar mij toen ik hem vroeg om een route te volgen die ik kende. Ipv 20 min. rit hebben we er een uur over gedaan! omdat de ‘driver’ besloot dat zijn route de juiste was. Zijn driving skills waren trouwens beneden niveau.

Jan

14 mars 2022

Beste m. Baert,

Onze oprechte excuses voor uw ongemak. We vinden het zeer spijtig om te horen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Bovendien willen wij sterk benadrukken dat dit absoluut niet onze normale werkwijze is. Uw eerste ervaring, een perfecte service, is bij ons de norm. Ons belangrijkste doel is dat onze klanten zich ontzorgd voelen, daarom waarderen we uw feedback en zullen we de driver in kwestie hier zeker over aanspreken.