1. Service de cashback

À propos de GetPaidTo.com

Informations provenant de diverses sources externes

GetPaidTo.com is a free online rewards program.

• We reward users with points for voicing your opinion with surveys, watching videos, completing tasks, listening to the radio and more!

• Users can also earn cashback on purchases with our 1000+ retailers.

We hope you enjoy the site and leave your feedback here, if you ever have any questions or concerns please don't hesitate to contact our friendly support team!

3,0

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Le principe est bon

Le principe est bon, ça a l'air fiable, mais 5000 points valent seulement 1$ ? Dommage que ce soit pas un peu plus intéressant, il faut être patient !

23 décembre 2020

Merci Lucile!

Yes you do need to be patient. Making free money is never easy!

Have a happy Christmas

Jess

Gagnez votre argent depuis le confort…

Gagnez votre argent depuis le confort de la maison. Nouvelle sur ce site , c'est très intéressant. Je recommande à tous ce site.

5 octobre 2020

Réponse de GetPaidTo.com

Can i translate that for all please

"Earn your money from the comfort of home. New on this site, it's very interesting. I recommend this site to everyone."

OK you recommend it but only give us 1 star?
Very strange

Un site excellent les administrateurs…

Un site excellent les administrateurs font tout leurs possible à amélioré le site pour que tout le monde soit gagnant même au niveau des paiements c'est encore en cours mais tout le monde sera payer je vous rassures le site est 100% fiable il faut juste être patient de temps en temps!!!!!!

10 décembre 2018

Hiya Gregory,

Thank you kindly for your great 5* review of GetPaidTo.

We hope that you continue to enjoy the site!

Team GPT :)

GetPaiTo c'est un site que je trouve…

GetPaiTo c'est un site que je trouve excellent j'adore énormément aucune arnaque je dort tranquille en sachant que je serait toujours payer car c'est 100% sérieux !!!!!!!!

13 juin 2018

Réponse de GetPaidTo.com

Hi Gregory, thanks for the 5* review, we're glad you're enjoying the site.

bonjour site excellent je recommande…

bonjour site excellent je recommande fortement

3 juin 2018

Hello David,

Thank you kindly for your 5* review. We are happy that you are finding GetPaidTo excellent and we hope that you continue to enjoy using the site!

Excellent site j'adore

28 mai 2018

Hi Gregory,

Thank you so much for your 5* review. It's great to know that you love GetPaidTo, we hope that you continue to enjoy earning with us!

One of thé best

21 mai 2018

Hi Mathieu,

Thank you ever so much for your 5* review. We are happy to know you're enjoying GetPaidTo and hope that you continue to enjoy using the site!

tres rapide paiement

15 février 2018

Hi Tim,

Thank you kindly for your 5* review. Continue to enjoy GetPaidTo!

Afficher les avis dans toutes les langues. (822 avis)