Mette er fantastisk til at tage sig godt af sine kunder på ansvarlig vis. Hun er transperant og ærlig omkring sine produkter, fordi hun selv har afprøvet dem på egen krop. Derudover er der altid pla... Voir plus
Lisez les avis des autres
Get the Glow er en fin Webshop, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer indenfor Beauty og hudpleje. Hjemmesiden er dejlig overskuelig og nem at navigere rundt i. Fin fin fin beskrivelse under hve... Voir plus
Ville gerne kunne følge gettheglow på instagram for tips og gode råd, men er blevet blokeret efter et døgn? Jeg har på ingen måde gjort noget negativt imod gettheglow, og har sendt dem en mail via d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har over flere omgange brugt get the GLOW til at købe gaver til min kone. Jeg er selvsagt indenfor dette område på udebane, da jeg ikke ved meget om produkter til kvinder Jeg har derfor brugt at s... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Shoppen med fokus på dig & din glød!
Coordonnées de contact
Hornsgårdvej 10, 6510, Fole, Danemark
- gettheglowdk@gmail.com
- gettheglow.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hyggelig “butik”
Hyggelig “butik”
- Gode fif og vejledning på IG.
- Lækre produkter.
- Hurtig levering

Réponse de get the GLOW
Det absolut bedste sted til indkøb af hudpleje.
Har nu købt ved Get The Glow flere gange, og det skuffer aldrig. Det er få gange jeg har oplevet så god en service som ved Mette. Hurtig levering, lækre produkter og altid en ekstrem kompetent vejledning.

Réponse de get the GLOW
Altid kompetent råd og vejledning
Altid kompetent råd og vejledning fra skønne Mette og så gør det bare oplevelsen bedre, at leveringen er hurtig og pakket fint ind.

Fantastiske lækre produkter
Fantastiske lækre produkter, flot indpakket med en personlig hilsen og lynhurtig levering. Kan kun give 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god butik
Super god service, Mette er altid klar med et svar hvis man er i vildrede med hvilke produkter man skal vælge. Og altid hurtig til at sende.

Virkeligt lækre produkter
Virkeligt lækre produkter. Lækker hjemmeside og hurtig levering.

Réponse de get the GLOW
Ville gerne kunne følge gettheglow på…
Jeg har på ingen måde gjort noget negativt imod gettheglow, og har sendt dem en mail via deres hjemmesides kontaktboks, hvor jeg efterspørger en forklaring. Den kommer der heller ikke svar på, så ser mig desværre nødt til at kommunikere her, håber der kommer svar?
Og ja min instagram er ikke den mest spændende, med ingen opslag og meget få følgere, men det er nu sådan jeg vælger at leve mit liv........

Réponse de get the GLOW
Den bedste hudpleje butiik!
Den bedste hudpleje butik og Mette hjalp med et alternativ til en vare der ikke producere lige nu. 🌟

Réponse de get the GLOW
Hos Get the glow får man altid super service. Mette tester selv alle produkter før de kommer i hendes shop. Gode produkter og flot pakket ind.

Réponse de get the GLOW
Stadig en af mine favorit butikker
Stadig en af mine favorit online butikker.
Mette har valgt udelukkende at sælge produkter som hun selv har testet. Hun ved hvad hver eneste produkt indeholder, gør og hvorfor.
Mette rådgiver gerne, og bruger meget tid på at være grundig i sin beskrivelser og forklaringer. De gange jeg har skrevet til Mette med spørgsmål har jeg altid fået gode svar og forklaringer - og virkelig hurtig respons. Der med følger altid vareprøver så jeg kan prøve på egen hud.
Kan bare sige køb køb køb! Du vil ikke fortryde!

Réponse de get the GLOW
Den mest oprigtige og kompetente hjælp…
Den mest oprigtige og kompetente hjælp at få! Mette kan stå ved alle produkter på shoppen og det lover os som kunde tryghed for hvad vi køber! Derudover sindsygt god service!
Fik blandt andet samlet 2 ordre i en med hjælp fra hende! Kan kun anbefales!
Og hurtig levering og kvalitetsprodukter!

Réponse de get the GLOW
Mette og hendes lille shop er…
Mette og hendes lille shop er fuldstændig fantastisk. Mette er sød og kompetent til at give råd og servicen er udover det sædvanlige 👌

Fantastisk udvalg i hudplejeprodukter
Fantastisk udvalg i hudplejeprodukter. Hurtig levering og altid en sød og imødekommende hjælp ved spørgsmål. Kan 100% anbefale at handle her og få hjælp og vejledning ved udfordringer med huden.

Fantastisk webshop
Fantastisk webshop, hvor Mette giver sig tid til råd og vejledning inden køb og hurra - kan allerede mærke en tydelig forskel.. BARE TAK

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.