De keto 28 dagen challenge bevalt tot nu goed. Vooral de weekmenu's en het boodschappenlijstje achterin vind ik erg handig. De recepten zijn duidelijk, lekker en goed te volgen.
L'entreprise a répondu
Ik heb het boek Keto Zoet gelezen en vond het erg leuk. Het is een mooi en kleurrijk boekje met heel veel lekkere toetjes. In het boek wordt uitgelegd hoe je heerlijke toetjes kunt maken en hoeveel ca... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb het bedrijf eerder een slechte review gegeven en daar wil ik rectificatie over geven. Ze hadden 49.95 van mijn rekening afgehaald zonder mij toestemming maar nu blijkt uit een telefoongesprek... Voir plus
L'entreprise a répondu
Erg tevreden over Gezonderecepten.nl! De recepten zijn duidelijk uitgelegd, makkelijk te maken en vooral erg lekker. Fijn dat er veel variatie is en dat je voor de meeste gerechten gewoon ingrediënten... Voir plus
L'entreprise a répondu
Over Gezonderecepten.nl Al ruim 6 jaar doen we elke dag ons best om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te helpen een slanke en gezonde lifestyle te behouden. Dat doen we door gratis tips, artikelen, gidsen, weetjes… en vooral: de allerlekkerste vetverbrandende recepten! Wij hopen dat onze website je kan inspireren en helpen je doelstellingen te bereiken
Maarssenbroeksedijk 41, 3542DM, Utrecht, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ik heb een aantal boeken ze zijn overzichtelijk. Duidelijke recepten en goede makkelijke recepten. Geen rare ingrediënten maar gewoon normaal te koop

Réponse de Gezonderecepten.nl
Er was een misverstand gebeurt en hebben alles onmiddellijk recht gezet
Super

Réponse de Gezonderecepten.nl
Dit riekt naar oplichting, en dan druk ik me nog voorzichtig uit. Als je denkt een proefabonnement te nemen, zit je meteen vast aan een maandelijks bedrag van €29, ongeachti het feit dat je tijdig hebt opgezegd. Ik hoor graag soortgelijke ervaringen alsmede ideeën om deze praktijken aan de kaak te stellen.
Edit: de enige manier om contactgegevens door te geven is om ALLE details, inclusief adres, bekend re maken. Dat doe ik in dit geval liever niet. Het gaat NIET om een ander bedrijf, het gaat wel degelijk om gezonderecepten punt nl.
Hoogste tijd voor een brief aan de AFM, want de maatschappij moet tegen dit soort praktijken beschermd worden.
Inmiddels blijven de emails binnenkomen met dreigende toon: ‘Laatste kennisgeving’ en ‘Je reservering wordt geannuleerd’.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Voor diegene die mijn review heeft gelezen van de afgelopen week.....alles is in goed overleg geregeld. Ik ben zelf benaderd door de eigenaar en het is allemaal opgelost. 👌👌👌👌👌
Dank daarvoor.

Réponse de Gezonderecepten.nl
OPLICHTERS!! Zetten je aan een abonnement van 50,00 zonder dat je je hebt aangemeld

Réponse de Gezonderecepten.nl
Wat ik zelf niet zo fijn vond is dat ik de website / advertentie waar ik op klikte niet heel duidelijk vond.
Er staat Ja, voeg toe knop .maar dan aan einde pas zien dat de boeken dan een x bedrag kosten en je dat zelf niet kan terug draaien..
En datbje na een proef abbo van 7 dgn overgaat in een 3mnd a een x bedrag.
Dus heb een mail gestuurd en contact verliep zeer soepel en snel..
We zijn er goed uit gekomen met elkaar
Abbo is meteen stop gezet is ook geen bedrag na 7dgn afgehaald.
Mbt de boeken hebben ze een goede deal gegeven..en kreeg een deel van het bedrag terug gestort en de boeken mocht ik houden.
2 aug op website besteld.
Boeken 4 aug binnen
6 aug stond deel terug gestorte geld op rekening

Réponse de Gezonderecepten.nl
Fijne app duidelijke recepten makkelijk te volgen

Réponse de Gezonderecepten.nl
Inmiddels is eea door gezonde recepten netjes opgelost. Geen verdere inning van "abonnement". Blijft dat de info.mbt abonnementzeer onduidelijkis. Getuige ook andere reviews. (Bijzonder was dat trustpilot stelde dat ik mijn tel nr moest geven aan gezonde recepten anders werd mijn review verwijderd... gelukkig kon een opgelost worden per mail. Want een telnr geven doe ik niet zomaar. )
Ik heb 3 boeken besteld voor €37. Ik heb 2 gekregen plus nóg een afschrijving van €29 omdat ik mij aangemeld zou hebben, én een machtiging gegeven zou hebben om periodiek geld van mijn rekening af te schrijven. nooit gedaan! Ik heb het laatste bedrag gelijk teruggestort en een bericht hierover gemaild naar gezonde recepten. In deze mail heb ik ook melding gemaakt van het feit dat ik de volledige zending niet ontvangen heb. ( Nu slecht 2 flut boekjes die zeker geen €37 waard zijn) Over het laatste geen reactie gekregen. Wel over de zgn lidmaatschap die ze "helaas" niet met terugwerkende kracht konden stopzetten. Natuurlijk kan dat wel!!! De €29 krijgen ze niet "terug" van mij. Kijk uit als je boekjes besteld dus. Voor je het weet heb je ineens ook een lidmaatschap aan je broek hangen!

Réponse de Gezonderecepten.nl
Geweldig lekkere recepten. Hier is echt over nagedacht

Réponse de Gezonderecepten.nl
Lekkere gerechten waar je nog een eigen draai aan kan geven mocht je iets niet lusten

Réponse de Gezonderecepten.nl
Boekje Ketozoet besteld gratis hoefde alleen te betalen voor de verzendkosten a € 9.95 netjes gedaan. Vervolgens komt het boek binnen in een doos met nog 5 andere boeken die ik NIET besteld heb.
Via de mail lukte het niet om dit op te lossen. Vandaag contact gehad met Jay zelf en het is opgelost naar tevredenheid.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Kijk uit. Met een paar klikken voor een gratis recepten boekje wordt er 67 en daarna 58 afgeschreven voor een abonnement. Niet aan beginnen. Er is een mogelijkheid om te stoppen maar dan moet jezelf ook nog eens de verzendkosten betalen. J. Timmermans

Réponse de Gezonderecepten.nl
Recepten zijn heerlijk, en boeken zijn heel duidelijk. Bij vragen of problemen wordt je altijd correct geholpen.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Zeer tevreden,vele gezonde maaltijden te vinden.scrol geregeld over de pagina. Vele keuzes te vinden. Ik zeg Topp.

Geven lekkere gerechten door
Ook hun website is goed

Réponse de Gezonderecepten.nl
hele fijne plek als je gewone makkelijke en gezonde recepten zoekt. de kookboeken passen goed bij, ze zijn duidelijk en je krijgt meteen zin om iets nieuws te proberen. dikke aanrader

Réponse de Gezonderecepten.nl
Al meerdere boeken van hun. En de app gebruik ik. Heerlijk recepten elke keer wat nieuws op tafel. zeer tevreden. Probeer het zelf ook is uit. Je krijg er vast geen spijt van.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ik kijk elke dag met grote tevredenheid wat er de volgende dag op mijn bord beland met de receptjes van gezonde recepten.nl