Ik heb het bedrijf eerder een slechte review gegeven en daar wil ik rectificatie over geven. Ze hadden 49.95 van mijn rekening afgehaald zonder mij toestemming maar nu blijkt uit een telefoongesprek... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb het boek Keto Zoet gelezen en vond het erg leuk. Het is een mooi en kleurrijk boekje met heel veel lekkere toetjes. In het boek wordt uitgelegd hoe je heerlijke toetjes kunt maken en hoeveel ca... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb het kookboek Betaalbaar Afvallen en ik vind het tot nu toe erg fijn. De recepten zijn duidelijk en gevarieerd en de budgettips zijn handig. Vooral fijn dat je met gewone boodschappen aan de sla... Voir plus
L'entreprise a répondu
De keto 28 dagen challenge bevalt tot nu goed. Vooral de weekmenu's en het boodschappenlijstje achterin vind ik erg handig. De recepten zijn duidelijk, lekker en goed te volgen.
L'entreprise a répondu
Over Gezonderecepten.nl Al ruim 6 jaar doen we elke dag ons best om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te helpen een slanke en gezonde lifestyle te behouden. Dat doen we door gratis tips, artikelen, gidsen, weetjes… en vooral: de allerlekkerste vetverbrandende recepten! Wij hopen dat onze website je kan inspireren en helpen je doelstellingen te bereiken
Maarssenbroeksedijk 41, 3542DM, Utrecht, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Tot nu toe al een paar dingen uitgeprobeerd. Ik ben geen kook wonder maar dit gaat me best lukken. Lekker en makkelijk recepten en ook gezond.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ik mag de nieuwe app gratis een jaar uitproberen, hoe leuk is dat.
De app bevat een ruim aanbod van recepten , waarbij je je keuze op kan geven ( snel klaar/ keto enz)
De app werkt ook makkelijk en de recepten zijn lekker.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Een leuk boek besteld met lekkere zoete Keto gerechten. Ook de digitale recepten boeken zijn mooi. Echter was ik erg verbaasd dat er 29,95 afgeschreven zou worden van mijn rekening ik was mij niet bewust van een abonnement. Gemaild en ik moet deze 29,95 wel betalen waarschijnlijk had ik toch wat aangeklikt 🙈. Gelukkig is het nu prima opgelost en kan ik het hele jaar gebruik maken van de service. Super fijn ik ga aan de slag. Dank je wel Jay.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Leuke recepten die lekker zijn en niet moeilijk te maken. Goede service ook bij gratis downloads
Mooie nieuwe app ook lekker overzichtelijk.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Edit: 5 dagen na het laatste contact via de mail heeft de eigenaar mij gebeld. Ik heb uitgelegd wat er gebeurd is, maar we zijn het niet eens geworden over wie schuld draagt over deze situatie. In een eerdere mail van hun staat, quote;
"Graag wil ik u erop wijzen dat om onze aanvullende aanbieding(en) te accepteren, de knop "Ja! Voeg toe aan mijn bestelling" meerdere keren moet worden aangeklikt en dat de prijs ook meerdere keren duidelijk wordt weergegeven op de website" ... "Helaas is er in uw geval toch iets misgegaan, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan".
Ik heb een knop maar 1x ingedrukt, verwacht dat ik meer info zou krijgen omdat er geen verdere informatie bij stond qua prijzen e.d. Eigenaar spreekt het mailcontact dan weer tegen en blijft bij dat het mijn eigen fout is geweest. Het geld wat via incasso van mijn rekening is gehaald heb ik reeds terug laten boeken. Heb ze ruim de kans gegeven dit terug te storten en gewaarschuwd dat ik anders zou terugboeken. Ook hebben ze de kans gehad mij telefonisch te benaderen om dit op te lossen, maar hebben daarvoor 5 dagen op zich laten wachten. Ik heb het voorstel gedaan dat ik de gekregen boeken op hun kosten terug stuur. Dit was niet nodig voor hun. Ik zou de review aanpassen (bij deze) en daarmee is het afgedaan. Helaas werd ik de volgende dag opnieuw benaderd door de eigenaar hierover. Veel spijt van mijn aankoop. Boek valt erg tegen en is dit gedoe echt niet waard
Ik heb hier een week geleden een boek besteld met een aanbieding en kon ik hem voor €10 krijgen. Ik heb het besteld en betaald
Vervolgens werd ik doorverwezen naar een andere pagina waar gepromoot werd met 3 gratis boeken. Er stond verder geen informatie bij betreft verdere kosten e.d. Ik moest op een knop drukken om in aanmerking te komen voor die aanbieding, dus dat heb ik gedaan, verwachtend dat ik dan verdere informatie zou krijgen. Dat kreeg ik niet, maar er stond dat de boeken aan mijn bestelling zijn toegevoegd. Vervolgens werd er €37 van mijn rekening afgehaald zonder dat ik kennis had van kosten en geen toestemming heb gegeven voor incasso. Hier heb ik over gemaild en ze geven toe dat er een fout bij hun is gemaakt. Ik kon de boeken terug sturen op mijn kosten. Daar ben ik het niet mee eens, omdat hun een fout hebben gemaakt en de klant daar niet voor op hoeft te draaien. Vervolges word er opnieuw geld van mijn rekening gehaald. Geen idee waarom, ik heb er niks voor in de plaats gekregen. Terwijl in hun eerdere mail ook nog stond dat er niet een extra incasso zou plaatsvinden. Ze willen het geld ook niet terugstorten (heb daar meerdere keren om gevraagd en ze ook ruim de kans gegeven). Ik heb hun geblokkeerd op mijn rekening zodat ze niet weer geld er af kunnen halen en ga verdere actie ondernemen tegen hun. En aan de reviews te zien ben ik helaas niet de enige die heeft meegemaakt bij hun.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Wow wat een fijne app!! Vol
Met makkelijk te bereiden recepten die nog lekker zijn ook 😍. Fijn dat de app m'n doelen blijft bij houden, daar ben ik zelf niet zo heel consequent in. Het ok de weekmenu's zijn een aanrader. Nooit meer dubben over wat nu weer te eten. De app is makkelijk in gebruik. Ik geef de app een 10!

Réponse de Gezonderecepten.nl
super lekkere recepten , al een aantal gemaakt
en simpel echt blij mee

Réponse de Gezonderecepten.nl
Lekkere en duidelijke recepten.
Duidelijk hoeveel calorieën e.d. het bevat en makkelijk in gebruik.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Via een nette en meedenkende service vanuit de klantenservice heb ik de app gekregen, dat is voor mij een plus! Dus wat dat betreft herken ik sommige reviews niet.
De app werkt erg prettig en is overzichtelijk. Ook is de app echt makkelijk in gebruik en kun je je eigen gegevens en je doel invullen waar je weekmenu dan op word aangepast. Ik heb nog niet een heel weekmenu geprobeerd, maar de vele recepten die er in staan zien er stuk voor stuk lekker uit, en ik kies zo nu en dan zelf een recept voor bij mijn zelf samengestelde (keto) dagmenu's, en soms eet ik gewoon 2 dagen hetzelfde ivm verspilling :)

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ik ontving een e‑mail waarin werd aangeboden dat ik gratis een aantal ketoboeken kon ontvangen en alleen de verzendkosten hoefde te betalen. Ik heb deze verzendkosten met mijn creditcard betaald. Tot mijn verbazing zag ik later dat er nóg een bedrag van mijn creditcard was afgeschreven, zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven. Daarnaast bleek er automatisch een abonnement te zijn afgesloten in de app, dat ik gelukkig direct heb kunnen stopzetten.
De ervaring was erg teleurstellend. Ik was simpelweg op zoek naar meer informatie over het keto‑dieet, maar werd geconfronteerd met onverwachte kosten en een ongewenst abonnement. Als je overweegt hier iets aan te schaffen, raad ik aan om eerst heel goed te lezen wat je precies afsluit.
Voor mij is dit niet aan te bevelen.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ik vindt het echt tof! De app ziet er super uit en het boek wat ik ontvangen heb geeft mooie tips en recepten. Ikzelf ben niet van weekmenus maar dan kijk ik mooi naar de Rezepten

Réponse de Gezonderecepten.nl
Gezonderecepten.nl...wat een mooi verzorgde site met meer dan 1000+recepten, weekplannen en handige boodschappenlijstjes.
Daar ik nogal nieuwschierig van aard ben, ben ik ook gelijk gaan rondneuzen op de site.
De recepten zijn per categorie mooi en overzichtelijk gerangschikt.
De foto's van de gerechtjes zijn uitnodigend en zien er smakelijk en goed verzorgd uit.
Ingrediënten en voedingswaarden zijn helder en duidelijk beschreven.
Kortom zeker de moeite waard om uit te proberen.
Ik ben er in ieder geval heel blij mee.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ik ben zo blij dat ik hiermee in contact gekomen ben ! Het contact is heel goed en makkelijk, de recepten duidelijk en de gerechten zijn echt lekker.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Heb net de app geïnstalleerd, ziet er erg overzichtelijk uit lekkere recepten en handig weekmenu geen ingewikkelde recepten en dat vind ik heel fijn.
Ook makkelijk is het boodschappenlijstje.
Ik weet zeker dat ik ga genieten van de recepten .

Réponse de Gezonderecepten.nl
Heel veel lekkere recepten. Afvallen hoeft met deze recepten geen straf te zijn. Heb er super veel zin in om alles te proberen. Bij het invullen van je persoonlijke gegevens krijg je een op maat weekmenu en boodschappenlijstje super makkelijk.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Heel tevreden met de app.
Zeer veel verschillende recepten. De dochter is helemaal fan van de smooties.
Snelle en makkelijke recepten. Gebruik de app heel vaak.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Deze site is totaal niet wat ze beloven. Wat je uiteindelijk krijgt, is niets meer dan een online kookboek met recepten die je ook elders makkelijk kan vinden. Er is geen sprake van persoonlijke begeleiding, coaching of enige vorm van opvolging, ondanks wat de marketing doet uitschijnen.
In plaats daarvan word je vooral aangemoedigd om een abonnement af te sluiten van €49,95, dat bovendien automatisch jaarlijks wordt verlengd. Dit wordt naar mijn gevoel onvoldoende duidelijk gecommuniceerd en komt misleidend over.
Ik heb betaald, maar er uiteindelijk nooit gebruik van gemaakt omdat het simpelweg niet biedt wat verwacht werd. De manier waarop dit wordt voorgesteld, klopt niet met de realiteit.
Voor mij is dit een duidelijk voorbeeld van misleidende marketing. Absoluut niet aan te raden.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ik vind het een overzichtelijke app. Je kunt makkelijk gerechten vervangen in het menu en aangeven wat je wel of niet wilt. Ik moest alleen even goed kijken hoe het werkte met het boodschappenlijstje. Ik vind het leuk om de verschillende recepten te bekijken en te proberen.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Bij deze gezonde recepten.nl gesproken en tot een goede overeenkomst gekomen.
Fijn dat we het zo konden afhandelen.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ik eet al een aantal jaren ketogeen en gebruik regelmatig de recepten van jullie. Zijn vaak dingen die je standaard in huis hebt en niet te moeilijk. Zojuist inloggegevens voor de app gekregen. Heb even snel rondgekeken maar ziet er goed uit. Fijn dat het iets is gericht op keto/kha. Ga zo door!