Ik heb het bedrijf eerder een slechte review gegeven en daar wil ik rectificatie over geven. Ze hadden 49.95 van mijn rekening afgehaald zonder mij toestemming maar nu blijkt uit een telefoongesprek... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb het boek Keto Zoet gelezen en vond het erg leuk. Het is een mooi en kleurrijk boekje met heel veel lekkere toetjes. In het boek wordt uitgelegd hoe je heerlijke toetjes kunt maken en hoeveel ca... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb het kookboek Betaalbaar Afvallen en ik vind het tot nu toe erg fijn. De recepten zijn duidelijk en gevarieerd en de budgettips zijn handig. Vooral fijn dat je met gewone boodschappen aan de sla... Voir plus
L'entreprise a répondu
De keto 28 dagen challenge bevalt tot nu goed. Vooral de weekmenu's en het boodschappenlijstje achterin vind ik erg handig. De recepten zijn duidelijk, lekker en goed te volgen.
L'entreprise a répondu
Over Gezonderecepten.nl Al ruim 6 jaar doen we elke dag ons best om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te helpen een slanke en gezonde lifestyle te behouden. Dat doen we door gratis tips, artikelen, gidsen, weetjes… en vooral: de allerlekkerste vetverbrandende recepten! Wij hopen dat onze website je kan inspireren en helpen je doelstellingen te bereiken
Maarssenbroeksedijk 41, 3542DM, Utrecht, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Gemakkelijk toegevoegd en laagdrempelig contact. Heerlijke en afwisselende recepten voor koolhydraatarm dieet!

Réponse de Gezonderecepten.nl
Gemakkelijke tool om receptjes te zoeken. Vlotte navigatie en tools. Ook veel recepten in de databank. Ondertussen gebruik ik hem dagelijks.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ik heb het zomer boek ontvangen en ben super enthousiast. De gerechten zijn makkelijk te maken, de afbeeldingen zien er mooi uit en daardoor is het niet moeilijk om wekelijks hier gerechtjes uit te maken. Ideaal omdat ik voor de zomer nog een paar kilootjes kwijt wil.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Een leuk kookboek met gezonde, lekkere en toegankelijke recepten. De gerechten zijn makkelijk te maken met ingrediënten die goed verkrijgbaar zijn. Perfect voor wie gezonder wil eten zonder dat het ingewikkeld wordt. Fijn ook dat de macro’s erbij vermeld worden.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Het boek 28 dagen buikvet challenge mogen ontvangen. Snelle verzending, boek ziet er top uit. Overzichtelijk, leuke recepten en mooie foto’s.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ik zocht naar gezonde, kha arme recepten en kwam uit bij gezonderecepten.nl. Ik heb een bestelling gedaan en mij aangemeld bij de facebookgroep.
Andere mensen hier schrijven dat ze daarna een gratis bestelling deden waar ze uiteindelijk 67 euro voor moesten betalen. Dat was idd een optie. Ik zag vrij snel dat je dan een paar boeken gratis kreeg en voor een heel setje ebooks nog 67 euro moest betalen (wat niet heel duur is trouwens voor zoveel boeken). Ik heb die pagina weg geklikt. Dat kan je dus ook gewoon doen.
Is idd een marketing actie, logisch lijkt mij 🙂.
In de facebookgroep reageerde ik op het bericht dat ze al 300 volgers hadden en nu heb ik 1 jaar lang toegang tot de app gekregen als kado!
Echt super leuk!
Ik denk dat ik er veel aan ga hebben!
Bedankt!

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ik heb het idee dat ongevere 80% van de recepten op de site minimaal 1 fout bevatten. Het lijkt in zeven haasten geschreven om maar centen te kunnen verdienen.
Jammer. Recpeten die niet kloppen, geven mij frustratie. tis toch ergens van de zotte dat ik een recept via AI moet laten herschrijven zodat ingrediënten op volgorde staan, dat duidelijk is waar wat bijhoort, welke hoeveelheid ergens van nodig is en ga zo maar door.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ik plaatste een reactie onder het bericht van Gezonder Recepten, op facebook omdat ze al 100 leden hebben gehaal voor hun Community. Had dat niet eens door, en later bleek dat ik een boek, die ik zelf mocht uitkiezen, had gewonnen.
Daar was ik ontzettend blij mee. En de volgende dag had ik hem al in handen. Kan gelijk beginnen met afvallen. Iets wat ik heel graag wil maar ik zou willen dat man mee doet. Ik ga daar eerst mee aan de slag. En neem zelf wel recepten uit het boek, kan hij dit proeven. Bedankt Gezonde Recepten.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Wat een fijne app is dit! Je kunt precies je doelen invullen: afvallen, aankomen, fitter worden etc. Je kunt je dieetvoorkeuren opgeven (zelfs keto) en een heel wekelijks menu uitgestippeld krijgen inclusief de bijbehorende recepten. Ik ben enthousiast!

Réponse de Gezonderecepten.nl
Ze hebben leuke gerechten en tips. Vast niet allemaal zelf bedacht maar okay.
Maar na een mail met onderwerp ‘✅ Bestelling #91567 bevestigd’ was de lol over. We hebben helemaal niks besteld. En vervolgens in de mail via 1, 2, en 3 stappen kan je betalen!
Dit noemen ze ‘Forced sales’. Gewoon domweg een opdrachtbevestiging sturen. Nare smaak gekregen van deze pubers.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Zelfde als waar heel veel mensen tegenaan lopen...
Zonder duidelijke waarschuwing wordt er meteen een ( ook verouderd) boekenpakket à 67 euro verstuurd, terwijl ze aangeven op meerdere plaatsen dat de boekenpakket gratis is (bij afsluiten van een abonnement ook nog). Het geld wordt zonder meer van de rekening af geschreven. Na een mailwisseling mag het pakket teruggestuurd worden maar wel zelf de retourkosten betalen à 12,95.
Verlenging van je abonnement wat redelijk standaard is bij abonnementen (is 11 Feb geld afgeschreven voor een 3-maand abonnement), maar zodra je annuleert is je account ook per direct dicht... terwijl je vooraf betaald had voor 3 maanden (tot 11 Mei), geen terugstorten van geld/geen 3 maanden account afronden, gewoon klaar.
Her en der een interessant recept, maar over algemeen herhaling op herhaling, met google en pinterest kan je meer recepten vinden en creatiever zijn.

Réponse de Gezonderecepten.nl
De weekmenu's zijn prettig. Je kunt de maaltijden makkelijk wisselen voor een andere. En een zijn heel veel recepten waar je uit kunt kiezen. Enige nadeel is dat het niet een echte app uit de appstore of playstore is, maar via de 'site'.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Er was een probleem met een door mij per ongeluk geplaatste bestelling. Ik kreeg een boekenpakket toegestuurd wat ik al in mijn bezit had.
Aanvankelijk kreeg ik een aanmaning voor de kosten waar ik boos over was.
Tijdens een goed telefoongesprek met de Jay van Gezonderecepten is het probleem keurig en heel sympathiek opgelost.
Ik maak al meer dan een jaar veel gebruik van de boeken maar een dubbele set had ik echt per ongeluk besteld.
Ik raad de boeken wel aan. Ze bevatten lekkere en goede recepten die helpen bij het afvallen en het behouden van mijn streefgewicht.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Voor mij persoonlijk werkt de app niet fijn en door een bepaalde manier van marketing deed ik een aankoop waarvan ik dacht dat het gratis was. Uiteindelijk contact gehad en is er een goede oplossing geboden waar ik mij in kan vinden.

Réponse de Gezonderecepten.nl
Heerlijke recepten en goed contact.
Er wordt snel gereageerd op berichten. ze hebben een nieuwe app die ik graag uitprobeer. Ziet er vooralsnog goed uit!!

Réponse de Gezonderecepten.nl
Een breed assortiment om uit te kiezen wat gebaseerd is op jou eigen doelen van afvallen tot spiermassa aankomen. Ook fijn dat je kan switchen tussen maaltijden door de ruime keuze. Recepten zien er ook lekker uit. En die ik al geproefd heb waren lekker

Réponse de Gezonderecepten.nl
Fijne app! Zeer toegankelijke recepten, inspirerend ook. Ik heb de boodschappenlijst- functie nog niet gebruikt maar lijkt me handig.
Je kan kiezen tussen bepaalde restricties en maaltijden waardoor het echt op maat is van jouw voorkeuren.

Réponse de Gezonderecepten.nl
We zijn nu nu een maand bezig met keto en het eten is enorm lekker, enkel miste we af en toe een zoete snack 😊. Het boek Keto Zoet van gezonderecepten.nl maakt ons keto avontuur compleet want het past perfect in ons koolhydraatarm dieet, de gerechten zijn lekker en stillen onze zoete goesting perfect want het is alsof je een lekker koekje of dessertje eet zonder schuldgevoel. De recepten zijn ook makkelijk als je geen keukenprins(es) bent. Wij zijn fan en in ketose 🫶!

Réponse de Gezonderecepten.nl
It is a very fine and marvellous complete app. I like the recipes very much, there are loads of possibilities with nice ingrediënts. You can eat every day some else, just wonderful. And the recipes are ofcourse very healthy to let some weight go

Réponse de Gezonderecepten.nl
Nav een opmerking op een heerlijk recept wegens ontbreken ingrediënt 🫣
Ontving ik vandaag het “ 28 dagen buikvet challenge “recepten boek .
Giga leuke geste .
Heb ook boek keto/ koolhydraten recepten, heerlijke recepten aanrader !
Zeer klantvriendelijk toppers .