Al jaren klant bij Gezondheidsgoeroes en nog steeds even tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit en de service klopt ook: bestellingen worden snel verwerkt, vaak al de volgende dag in huis, en... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snelle levering, en hele goede producten. Ik had in April de cacao powder 2x besteld en de Lions Mate. De Lions Mate capsules werken super goed en neem ik elke dag in. Ik zie echt dat het o.a. wat doe... Voir plus
Na het uitleggen van mijn verhaal via mailcontact kreeg ik allereerst echt een super lief antwoord en daarbij heb ik ook goed en eerlijk antwoord gekregen op al mijn vragen, waar ik echt verder mee... Voir plus
Goede producten, service en prettig contact. Nadat een glazen potje kapot was bij levering werd dit snel opgelost. Warm aanbevolen!
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Verkoop van 100% pure & biologische gezondheidsproducten.
Coordonnées de contact
Kerkstraat 21, D, 5443 AA, Haps, Pays-Bas
- info@gezondheidsgoeroe.com
- gezondheidsgoeroes.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Heel fijn product je ervaart direct de…
Heel fijn product je ervaart direct de gezondheidsvoordelen.
Ik had een pre order geplaatst en er zou een langere levertijd zijn maar gelukkig kwam de bestelling toch snel.
Ik heb de Brain supporter besteld & de…
Ik heb de Brain supporter besteld & de matcha & ben erg tevreden met de supplementen & de matcha !
Bij de supplementen merkt ik al snel verschil,(meer energie & betere geheugen) en natuurlijk mijn favoriete de matcha
pesticiden vrij.
Mijn volgende bestelling is onderweg :)!
Gezond
Vandaag de raw cacao geprobeerd wat is die heerlijk!!
Als mijn en shilajit op is dan bestel ik die bij goeroes ik heb meer vertrouwen bij Britta dan bij andere website s .
Groetjes Pawlina
Super producten
Altijd goede service. Ze reageert altijd heel snel. Ze verkoopt kwalitatief goede producten. Ik raad het zeer aan!
Voor het eerst bij gezondheidsgoeroes besteld. Levering was erg snel en het product was ook heel goed verpakt. Ga hier zeker vaker bestellen!
Ik wist niet goed wat ik moest gaan…
Ik wist niet goed wat ik moest gaan gebruiken en kreeg zelfs persoonlijk advies wat het beste te gebruiken….
Snelle levering en alles mooi verpakt dus kan niet meer zeggen dan geweldig 👌
Goede kwaliteit producten en zeer mooi…
Goede kwaliteit producten en zeer mooi verpakt vlot in huis
Betrouwbaar en snel in huis
Na bestelling snel is huis,goed ingepakt en een lief kaartje erbij, voor nu een dikke 10 en de producten zien er goed uit!
Zeer tevreden!
Zeer tevreden over de snelheid van levering en contact.
Een mail met vragen wordt snel en uitgebreid beantwoord!
Mooie producten!
Britta heeft het beste met de…
Britta heeft het beste met de gezondheid van iedereen voor.
Snelle en nette verzending
Snelle en nette verzending. En erg tevreden over het product. Mooie verpakking ook!
Goede producten en optijd geleverd
Goede producten en optijd geleverd. Zal zeker vaker bestellen.
Overzichtelijke website met duidelijke…
Overzichtelijke website met duidelijke beschrijving van de producten. Pure en onbewerkte supplementen. Snelle levering. Altijd bereid om vragen te beantwoorden.