Gijs is de GEO en AI specialist
Gijs is de GEO en AI specialist
Ik kwam Gijs tegen en raakten aan de praat. Ik ben van oudsher een graficus en veel bezig met AI Art, ik vroeg of Gijs Bodenstaff voor mij een goede site kon bouwen en hoeveel dat zou kosten.
Gijs heeft een uurstief van 120 euro per uur wat ik persoonlijk veel geld vind.
Hij zei dat hij met zijn 25 jaar kennis en AI automatisering een top site binnen 4 uur ko bouwen in 2 talen volledig GEO geoptimaliseerd en vindbaar in AI.
Hij zei als het hem niet zou lukken ik hem alleen een kopje koffie verschuldigd was.
Die weddenschap wil ik wel aangaan. Ik had nog geen domein, hij zette zijn AI Agent aan het werk, deze zocht een top naam uit die volgens een tool van hem ook veel zoek volume op zat.
De AI agent zocht automatisch de meest goedkopere wp hosting voor mij uit.
We gingen buiten gezellig kletsen hij vertelde over zijn jarenlange SEO ervaring en zijn tijd op Curaçao daar hij een leuk korting concept opgezet: DushiDeals.com een kopie van Groupon.
Ik vroeg hem na 2 uur gezellig kletsen of hij niet eens moest gaan beginnen omdat hij anders de weddenschap zou gaan verliezen.
Hij zei dat de site al bijna klaar was, ik dacht dat hij een grapje maakte.
Hij liet mij op zijn computer zien dat terwijl we aan het kletsen waren er 36 AI agens bezig waren met het maken van mijn nieuwe site.
Ik hem hem denk ik een stuk of 20 keer een paar muis klikken zien doen. Hij verteld dat Hi theoretische alles kon automatiseren met AI maar dat een paar keer zijn autonome AI Agens dringen deden waar hij geen opdracht voor had gegeven.
Echt ongelofelijk, ik ging even lunchen en was niet bereikbaar Gijs belde mij continue dat hij mijn in log gegeven nodig had op om gemaakte site op de hosting partij te zetten.
De autonome AI Agens optimaliseerde alles inclusief zware video's en cartoons.
De site haalde een performance van 100 procent qua technische SEO en GEO.
Ik dacht dat ik redelijk verstand had van AI, maar dit sloeg alles.
Uiteindelijk was de site klaar na 4 uur en 30 minuten, niet binnen de afgesproken rijd haha maar dat kwam doordat hij mijn in log gegevens niet had en ik ook nog een mijn wachtwoord was vergeten.
Gijs vertelde dat hij al zijn SEO kennis door ai in Skills had laten bouwen daardoor kan hij volledig geautomatiseerd sites ontwerpen laten bouwen optimaliseren en online zetten in een puur uur echt indrukwekkend.
Gijs is de man als je snel een goede SEO site wil.

Réponse de Gijs Bodenstaff - Local GEO / SEO Specialist & AI Expert