Glamara Avis

3,5

No stomach discomfort so far which was my main concern. I have had trouble with other products before but this one has felt gentle.

It feels like a steady everyday wellness product. Nothing over the top, no dramatic feeling and no complicated steps. That works perfectly for me.

I placed my order on August 10th, 2026 today is August 21, 2026 and have not received it yet. I have emailed them at info@glamarashop I received couple of replies but no update on my order. After plac... Voir plus

The cayenne drops have become part of my breakfast routine. They have a small warming feel and make mornings feel a bit more active.

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

122 avis reçus au cours des 12 derniers mois

I ordered a one time purchase of…

I ordered a one time purchase of magnesium as I heard really good reviews about it since then this company has been sending me two bottles a week and taking money out of my account! I’ve emailed 4 times to say my subscription is closed yet they won’t give me a refund! And also endured overdraft fees as money taken out this is most stressful and really unprofessional!!! Now I’ve read the comments I can see they are not helpful and same prob let keeps occurring very disappointed

14 octobre 2025

False enrollment in subscription plan

I ordered a one time bottle of magnesium supplements advertised on the internet. 🛜

They all edge I enrolled in their subscription plan and plan to send me a bottle per month. This is false. I don’t need a bottle a month. When this bottle runs out I’ll order more. One bottle will last me 3 months or more.

I have contacted this company and told them to correct their mistake.

6 octobre 2025

You get less then you ordered

I got one bottle less then I ordered. I complaint and I wait over a week for a response, still nothing happen. Do not trust them, order at a different place!

26 septembre 2025