Vilket jä..a bluffföretag. Hann inte hämta ut mitt paket på den veckan det låg för uthämtning. När jag ber att de ska skicka igen så vägrar idiotierna att göra detta då ”Det är inte vårt ansvar” Inte... Voir plus
Hvis det hadde vært mulig å skrive 0 stjerner…. Dette er rein svindel. Jeg har skrevet mail, men dem nekter å oppgi returadresse, og jeg tar saken videre med Klarna. Vippene ser så fake ut. Står nok... Voir plus
Vippene ser ikke så dårlig ut, men når man øver på å sette dem på faller magnetene av. Jeg prøvde to ganger og to magneter er borte. Veldig dårlig kvalitet på magnetene.. Lang ventetid
Nærmest umulig å få på. Når jeg først fikk dem på, satt de feil enten på inner- eller yttersiden av øyelokket (dvs. stakk rett ut). Klemte meg på øyelokket flere ganger i prosessen, auch…. Påføringsta... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
It s just a scam
It s just a scam. The product is good for nothing. So easy i got tricked. Waste of money :(
Totalt värdelösa
Totalt värdelösa. Ett skämt. Köp inte, du kommer ångra dig
Katastrof…
Håller med samtliga övriga recensioner här. Rent lurendrejeri! Det är helt omöjligt att applicera fransarna. De åker rakt ner i papperskorgen nu. Köp inte från detta företag!!!
Falsk marknadsföring, köp inte
Jag håller med tidigare omdömen, fransarna är omöjliga att applicera i franskanten och följer inte ögats form. Jag har kämpat i flera dagar att fästa ett par fransar men det är omöjligt. Har kontaktad företaget som säger att man behöver öva på att applicera de men när jag säger att jag har försökt i flera dagar då säger de att man inte kan lämna tillbaka/ reklamera på grund av att jag har använd produkten. Hur ska man veta att den fungerar eller ej om man inte prova den. Tittade på deras returkriterier och en använd produkt får man inte pengarna tillbaka för. Kan inte heller hitta någonstans jag kan göra en reklamation. Känner mig lurad, falsk marknadsföring i förhållande till reklamfilmen jag fick se innan jag köpte dem via Instagram. Hoppas nu att Klarna lyckas annullera fakturan.
KÖP INTE
KÖP INTE! VÄRDELÖSA SKITFRANSAR. Går inte att applicera. Föregående recensenter förklarar varför.
Riktigt dåliga
Riktigt dåliga. Köp inte. Funkar inte att sätta på, ögonen blir irriterade och magneten föll av.
Ett riktigt dåligt företag och jag kan…
Ett riktigt dåligt företag och jag kan bara instämma i föregående personers omdömen! För det 1a får man inga instruktioner med och det är jättesvårt att sätta på och de fastnar inte. En magnet lossnade också.
Känner mig lurad
Jag håller med tidigare omdömen, fransarna är omöjliga att applicera i franskanten och följer inte ögats form. Jag kämpade länge igår, när jag fick hem mitt paket efter 4 veckor, att fästa ett par fransar. De kommer förmodligen aldrig att användas och jag har kastat 299 kr i sjön. Tittade på deras returkriterier och en använd produkt får man inte pengarna tillbaka för. Kan inte heller hitta någonstans jag kan göra en reklamation. Trodde att det var ett svensk företag men troligtvis skickats från utlandet då det tog så lång tid att få hem dom. Känner mig lurad, falsk marknadsföring i förhållande till reklamfilmen jag fick se innan jag köpte dem via Instagram.
Jättedåliga fransar
Jättedåliga fransar! Känner mig lurad!
Köp inte!!! Jag lyckas inte få på fransarna alls.
Varning!
Varning! Handla inte från detta företag. Deras produkt är ett rent skämt och vill du returnera svamlar de om att du som kund inte har handlat från dem; att din order inte existerar plus att de begär orderbekräftelse och kvitto - som de inte skickade vid beställning. Kort sagt; rent lurendrejeri.
Till papperskorgen
Jättesvåra att sätta på, även med applikatorn som är stor och klumpig och knappt gick att få in till ögonfranskanten. När fransarna väl sitter på (efter 1h försök) sitter de som ett rakt streck, d.v.s. böjer sig inte efter ögats form. Så vid inner- och ytterkant sitter de inte intill franskanten hur jag än gör. Köp inte, om man ens får på dem så ser det väldigt onaturligt ut. Dessutom saknades en magnet på en av fransarna...
Riktigt uselt företag
Riktigt uselt företag. Fick hem mina fransar och ingenting fungerade som alla reklamfilmer visar. Svåra att applicera trots applikatorn, de fastnade i varandra och gick sönder när jag skulle ta isär dem. Skrev såklart till företaget och ville reklamera varan och ha pengarna tillbaka. Först vägrade de helt och skrev ”det är inget fel på produkten du fått” men till slut kunde de gå med på att betala tillbaka pengarna om jag skickade ner produkten men då skulle jag själv behöva stå för frakten! Som ett skämt!
Billigt Kina skräp.
Inte en svensk företag som skulle vara ok men står ingenstans på deras svenska språk sida att dem inte ligger i Sverige. Drop-shipped från Kina, fick det efter 20 dagar. Allt känns billigt, applikatorn är svårt att använder men kunde vara ok om fransarna själv var bra. Finns bara två magneter på dem och inte lika starkt som behövs att kommer bort från applikator till varandra på ögon. Fransarna också känns stela och grova. Kastat bort pengar.