Etsin kynsilleni vahvistusta, koska työni kuivattaa ja kuluttaa kynsiäni, eikä tavallinen lakka yksinkertaisesti kestä. Halusin siis kestävän manikyyrin, jonka voi tehdä kotona, ja jonka poisto ei v... Voir plus
Lisez les avis des autres
Värivalikoima on huikea, vaikeinta oli rajata aloituskittiin värit. Toimitus oli todella nopea, mistä erityiskiitos. Kitin mukana tuli loistavat ohjeet joilla ensikertalainenkin onnistui. Aiempien... Voir plus
Tykkään tosi paljon! Ilman minkäänlaista kokemusta ei tietenkään tullut heti täydelliset kynnet, mutta silti tosi kauniit! Viilaamalla ja muotoilemalla sai melko nätiksi, ihana että näitä pystyy kunno... Voir plus
Olen ollut tyytyväinen tuotteisiin! Minulla ei tahdo kynnet pysyä, mut nämä kestää useamman viikon. Olen käyttänyt tuotteita puolisen vuotta ja nyt pysyvyys alkaa huonontua, luulen että nesteet alkava... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
GLAMRDiP – Täydelliset Kynnet Kaikille Meillä GLAMRDiP:llä on yksinkertainen missio: tehdä kauniiden, salonkitasoisten kynsien saamisesta helppoa ja edullista kotona. Tarjoamme innovatiivisia kynsituotteita, kuten suosittuja dippausjauheittamme, jotka takaavat pitkäkestoisen ja kiiltävän lopputuloksen ilman UV-valoa. Arvomme keskittyvät laatuun, kestävyyteen ja saavutettavuuteen. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia, eläinystävällisiä ja vapaita 18 haitallisesta kemikaalista, joita usein esiintyy kynsituotteissa. Uskomme, että kauneuden ei tarvitse tarkoittaa kompromisseja terveyden tai ympäristön kustannuksella. GLAMRDiP on suunniteltu sopimaan kaikille taustasta, elämäntyylistä tai lookista riippumatta. Missiomme on vahvistaa itseluottamustasi tuotteilla, jotka tuovat parhaat piirteesi esiin. Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun – joko olet tyytyväinen tai saat rahasi takaisin. Tavoitteemme ei ole vain toimittaa tuotteita, vaan myös luoda yhteisöllisyyttä kauneuden ja itsestä huolehtimisen ympärille. Me GLAMRDiP:llä olemme ylpeitä siitä, että teemme kynsienhoidosta helppoa, hauskaa ja kaikkien saavutettavissa. Tervetuloa GLAMRDiP:n maailmaan – kynsiesi paras ystävä!
Coordonnées de contact
Finlande
- support@glamrdip.fi
- glamrdip.fi
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Les gens ont aussi consulté
Kiva harrastus
Värit ovat ihanat.
Sormien dippaaminen jauheeseen tuntuu kivalta, sellainen ASME efekti 😄
Valmiit kynnet tuntuvat oikeasti kestäviltä.
Asiakaspalvelu on tosi hyvä.
Tekniikka vaatii oikeasti opettelua. Vaikeampaa, kuin ajatteli.
Vaiheita on paljon ja pitää varata aikaa noin 1,5 - 2h.
Heti kun ymmärtää, miten aineet reagoivat keskenään, homma alkaa sujua paremmin.
Tästä voisi kehittää itselleen kivan harrastuksen.
Amazing!
Amazing products with very detailed instructions for everyone to succeed with this home manicure! I love the fact that it is UV-light free. The collection of colors is ever evolving and that is the best part.
Regular nail polish just doesn't stick to my nails properly so Dippi nails have been a great and affordable solution to protect my nails, make them pretty and let them grow underneath.
Selkeät ohjeet
Selkeät ohjeet, joiden avulla kynsien laitto onnistuu hyvin. Minulla dippikynnet pysyy todella hyvin. Värit on kauniita ja niitä löytyy jokaiseen makuun. Olen erittäin tyytyväinen. 😊
Dippikynnet
Dippi kynsien värisävyt ovat ihania ja kestävä lopputulos.
Dippikynnet halvalla ja laatusuhde hyvä.
Kynnet on todella kestävät ja helpot…
Kynnet on todella kestävät ja helpot tehdä kotona. Lisäksi olen allerginen akrylaateille. Näiden kynsien kanssa ei allergiaa tule. Suosittelen!
Hyvä tuote
Hyvä tuote, palvelu nopeaa ja hyvää. Ja tietty kauniit kynnet on näillä helppo tehdä.
Its very easy to do nails with dippi
Its very easy to do nails with dippi. Constructions are so helpful.
Olen todella tyytyväinen
Olen todella tyytyväinen, että löysin dippin! Tavallinen kynsilakka ei pysynyt omissa kynsissäni, ja aiemmin kävin aina salongissa laittamassa kynnet – mikä vei paljon aikaa ja rahaa. Nyt voin tehdä kynnet helposti kotisohvalla tai vaikka mökillä.
Parasta ovat ihanat värivaihtoehdot sekä se, miten rentouttavaa tämä pieni hetki itselle on. Lopputulos on kestävä ja siisti, ja samalla säästän selvää rahaa.
Lämmin suositus kaikille, jotka haluavat kauniit kynnet helposti itse tehtynä!
Perfect
Perfect!
My nails lasted perfectly for 3 weeks, then I wanted to change the color.
The customer service is really excellent.
Dipit ovat olleet lemppareita
Dipit ovat olleet lemppareita. Helppokäyttöisyys ja hyvä asiakaspalvelu takaa hyvän onnistumisen. Hinta-laatusuhde on hyvä ja monipuolinen valikoima tuotteita. Love it! :)
Love it!
For a person who doesn’t really have the time to do my nails or doesn’t even knows how to - it’s been so easy with Dippi to have beautiful, strong nails with longlasting results! I was truly amazed how easy it was - great product! 😊
Pretty nails
I’ve done three dippi manicures so far, and each one has turned out better than the last. It does take some time, but if you don’t rush it the results are really worth it. Plus, there are lots of color options.
Helppokäytteinen tuote
Helppokäytteinen tuote, jolla saa ihanat salonkikynnet tehtyä kotona. Suosittelen lämpimästi kaikille, etenkin jos tykkää itse askarrella omia kynsiä. Tuote on helppokäytteinen ja nettisivuilta sekä sosiaalisesta mediasta löytyy hyviä ohjevideoita, joiden avulla on helppo päästä alkuun.
Kauniit ja kestävät kynnet
Pari kertaa nyt kynnet tehty ja en malta odottaa, että pääsen taas tekemään uudet. Hyvät ohjeet ja nopeasti oppii oikean tekniikan, tällä tuotteella kynsistä saa tosi kauniit ja kestävät. Sävyvalikoima laaja ja asiakaspalvelu toimii kiitettävästi.
Mietin kauan aikaa menenkö laitattamaan…
Mietin kauan aikaa menenkö laitattamaan geelikynnet salonkiin vai opettelenko tekemään itse. Mulle vinkattiin ystävän kautta, että kannattaa tutustua Dippi-kynsiin ja yrittää tehdä itse! Mulla on ollut nyt 3vkoa Premium-pakkaus ja oon tehnyt 7 setit, kahdet itselle ja loput muille läheisille koska en malta lopettaa! Ja onneksi tutustuin Dippi-kynsiin, sillä nämä on aivan parhaat!😍💗💅🏻 Niin helppo tehdä ja niin mukavaa ettei tosiaan malttais lopettaa🤭
Dippi is amazing!
Dippi has been so easy to use. I love how there is many lovely colours to choose from.
Kaikki on toiminut hienosti!
Kaikki on toiminut hienosti! Apua on saanut hyvin myös etänä ja ohjeet ovat selkeät. Ja oikein positiiviseen sävyyn kirjoitettu 🙌
Very satisfied
Very satisfied, I love that there are so many color options, just ordered more. Easy to do and practice will pay off. Only downsides are that it takes a while to deliver, removing nails asks for patience and the remover is not included on the starter kit, so remember to order it separately.
Kynsien tekeminen on ihana hemmotteluhetki itselle
Vaatii hieman harjoittelua ja opettelua aluksi, mutta helpottuu jokaisen kerran jälkeen. Kätevää, kun voi tehdä kotona itse kauniit ja kestävät kynnet. Kynsien tekeminen on myös ihana hemmotteluhetki itselle. Paketti on kaunis ja palvelu toimivaa.
Kauniit ja huolitellut kynnet
Erittäin helppo vasta-alkajankin tehdä itse kauniit kynnet. Ohjeet ja videot hyvin selkeät. Asiakaspalvelusta saa hyvin nopeasti vastauksen ongelmatilanteessa. Suosittelen lämpimästi!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.