Glas123.nl Avis

3. Service de découpe de verre
  4. Marchand de verre
  5. Vitrier

Écrit par l'entreprise

Glas123.nl is de online specialist op het vlak van lichtstraten op maat, zoals daklichten, lessenaarsdaken en zadeldaken op maat, zowel voor geïsoleerde als ongeïsoleerde ruimtes, zowel bouwpakketten als kant en klare voorgemonteerde lichtstraten. Daarnaast zijn we al jaren actief op de glasmarkt en hanteren we de scherpste prijzen op het gebied van isolatieglas zoals triple glas, HR++ glas, gelaagd glas of enkel glas. We leveren onze lichtstraten, glas op maat producten binnen heel Nederland, België en Duitsland.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

De begeleiding bij het doe-het zelven.

De datum van aflevering kon vrij nauwkeurig weergegeven worden en alles was naar wens.
Goede materialen maar zeker de begeleiding
voor mij als doe-het -zelver was uitstekend.
Daarbij een sterk concurrerende prijs vergeleken
met anderen..

19 juin 2026

Gewoon goed.

Gewoon alles ok, snel antwoord op vragen, vlotjes geleverd, prijs perfect, beleefde jonge leverancier van het bedrijf, bedankt voor alles. Ook mijn tomaten zijn nu happy ;-)

8 juin 2026

Duidelijke informatie op website

Duidelijke informatie op website. Even telefonisch contact gehad mbt betaling ivm betalen vanuit bouwdepot en kregen goede uitleg. Na bestelling duidelijke informatie via mail en over de leverdatum. Dag voor levering mail mbt verwachte levertijd. Dag van levering was de leverancier netjes op tijd heeft alles netjes voor ons neergezet. Al met al een top service.

29 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Top service (douglas lichtstraat)

Ik heb een lichtstraat van douglas met zonwerend glas besteld. Ik was nog niet bekend met Glas123, maar per toeval kwam ik er terecht. Na eerst gemaild te hebben inzake de levertijd (pas later nodig) kreeg ik 1 dag later al reactie dat dit geen probleem was. Vervolgens de bestelling geplaatst en deze is netjes op de afgesproken datum in het tijdsblok geleverd. Daarbij complimenten voor de bezorger die alles netjes zelf heeft uitgeladen, daarbij geen hulp wilde en alles met uitsterste zorg heeft neergezet. Kan hier niets anders van zeggen dan top service!

Ook na de levering heb ik gemaild met een vraag voor de binnen/buiten kant van het zonwerend glas en ook hierop kreeg ik binnen 1 dag reactie. Dit laat zien dat ook na levering Glas123 service gericht is!

14 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige lichtstraat en TOP service!

Al voor het installeren helemaal tevreden met de service van Glas123. Bestelling was geplaatst en maar helaas was de leverdatum later als verwacht. Ik heb even contact opgenomen met Glas123 en binnen 15 minuten was er een route aangepast om de lichtstraat op tijd te leveren. Top service! Contact overal is goed, duidelijk en snel.
Na het installeren nog meer tevreden door het uiterst nette bouwpakket met daarbij de juiste instructies en alle onderdelen. Materiaal werd goed verpakt geleverd en zelfs nog even mee achter in de tuin gelost. 100 punten!

11 mars 2026

Glas voor lichtstraat

Wij zijn enorm tevreden met Glas123. Zowel in hun diensten, communicatie maar ook de prijs en kwaliteit. Wij hebben het glas voor onze lichtstraat besteld. Met een duidelijke handleiding en contact met een van de medewerkers, hebben wij ons goed kunnen voorbereiden. Daarnaast hebben wij het snel en makkelijk kunnen betalen. Ook het leveren verliep soepel en netjes op tijd! Wij raden Glas123 zeker aan!

26 mars 2026

Lichtstraat Douglas 3200 x 1550

De Lichtstraat Douglas 3200 x 1550 in zelf bouwpakket is keurig afgeleverd op mijn terras en op de afgesproken dag binnen het het tijdsframe van 2 uur wat heel mooi is en uitzonderlijk op een drukke vrijdag op de autobaan. TOP kwaliteit met onzichtbare verbindingen uitgefreest! Dus zonder gebruike van metalen verbindingsijzers. Een aanrader. Nu nog juist op beter weer wachten.

27 février 2026

Prima

Ik heb drie stukken enkel glas gekocht. Dat ging prima. Duidelijke website, scherpe prijs en een behulpzame, vriendelijke medewerker bij het af halen. Tot de volgende keer!

5 décembre 2025
Logo de Glas123.nl

Réponse de Glas123.nl

Bedankt voor de fijne review! Goed om te horen dat alles soepel verliep en dat u tevreden bent over de service en prijs. We staan graag weer voor u klaar. Tot de volgende keer!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus