Wat een fijn bedrijf is Glasgemak! Vanaf het eerste contact liep de communicatie soepel en helder, waardoor we precies wisten waar we aan toe waren. Ze komen hun gemaakte afspraken keurig na, wat... Voir plus
L'entreprise a répondu
Glasgemak heeft een paar jaar geleden 14 ramen in ons huis vervangen. Met 2 ramen zijn in de loop van de jaren problemen ontstaan (eerst een barst doordat er raamdecoratie tegen aan zat en recent een... Voir plus
L'entreprise a répondu
Deskundig, professioneel en servicegericht. Glasgemak heeft ons geholpen met de vervanging van in totaal 7 ruiten naar HR++ isolatieglas. De planning en plaatsing ging niet helemaal vlekkeloos o.a. do... Voir plus
L'entreprise a répondu
Komen afspraken na. Jammer van die tariefsverhoging na offerte. Was bijna een afzegreden geweest. Mannen ter plekke snel en flexibel. Helaas op 1 raam linkerbovenhoek kit niet goed afgestreken. Verder... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wil jij er warmpjes bij zitten en geld besparen op je energierekening? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van (isolatie)glas en geven je advies op basis van jouw persoonlijke situatie. Glasgemak staat voor duidelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit. Tip: check of je subsidie kan krijgen op de site van Rijksoverheid of RVO en vraag direct een offerte aan!
Heideweg 112, 3825ZM, Amersfoort, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Wij zijn zeer tevreden over Glasgemak, houden je goed op de hoogte van alles werken heel netjes en komen hun afspraken na.
Kan Glasgemak dan ook aan iedereen aanraden.

Réponse de Glasgemak.
Perfecte service. Vakmannen op de werkvloer en erg prettig contact met Natasja van kantoor. Plus een erg goede prijs.
Aanrader!!

Réponse de Glasgemak.
Glasgemak heeft prima werk geleverd. Communicatie is goed, ze komen op tijd en leveren het werk goed en netjes op. Een aanrader!

Réponse de Glasgemak.
Prima en snelle communicatie. Natasja is goed bereikbaar en komt met goede voorstellen. De service ter plekke en de betaling waren prima en conform de huidige eisen en wensen (tikkie).

Réponse de Glasgemak.
5 sterren is eigenlijk te weinig. Top Service , fantastisch werk opgeleverd en faire prijzen! Een aanrader!

Réponse de Glasgemak.
Natasja en de mannen verrichten goed werk voor een betaalbare prijs. Ik ben heel blij met de nieuwe ramen en met de kwaliteit zit het wel snor. Prima keuze voor nieuw dubbel glas!

Réponse de Glasgemak.
Proffessioneel en snel al ons oude glas vervangen. Denken goed mee met de mogelijkheden.

Réponse de Glasgemak.
Goede communicatie en vriendelijke service.

Réponse de Glasgemak.
Topbedrijf, plaatsing van 12 HR++ ramen is deskundig, netjes en volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Communicatie vanaf offerte tot plaatsing verliep helder snel en adequaat. Aanrader.

Réponse de Glasgemak.
Als u nieuwe ramen wilt zoek dan niet veder. Wij hadden enkel glas en wilde dubbele glas dus op zoek gegaan en een aanvraag via een site gedaan dat bedrijven je op kunnen bellen zo gezegd zo gedaan.
Werd door glas gemak gebeld en kwamen langs om alles in te meten en een vrijblijvende offerte werd gemaakt. Een goede prijs vriendelijke en duidelijke service.
Personeel is vriendelijk en duidelijk.
Qua betalingen denken ze met je mee voor een passende oplossing.
We hebben de ramen laten plaatsen en zijn zeer tevreden.
Vakkundig en snel geplaatst.
We moeten alle ramen vervangen hebben in ons huis dus de volgende ramen laat ik weer door glasgemak doen. Zo service als je krijgt vind je niet snel meer.

Réponse de Glasgemak.
onder de indruk was van zowel de meting als de snelheid van de offerte. Deze blinken uit in vakmanschap, klantgerichtheid en inzicht.

Réponse de Glasgemak.
Wij zijn zeer tevreden. Deskundig advies, een nette prijs en een heel vriendelijke service. Leuk om te zien dat dit bedrijf zo kwaliteitsgericht is. Een aanrader!

Réponse de Glasgemak.
In mijn gehele woning hr++ glas laten plaatsen.
Super service:
Op tijd alles geleverd en geplaatst.
Aardige mannen die het heel professioneel komen plaatsen.

Réponse de Glasgemak.
Een adequaat bedrijf met snelle opvolging en goede dienstverlening.

Réponse de Glasgemak.
Snel, goed, betrouwbaar, netjes en vooral heel vriendelijke vrolijke mannen!
Dank Judith