Bestilte en brusevæg 10/4 med levering 7-9 dage senere, jvf ordrebekræftelse. Efter 6-8 telefonsamtaler med lovning om at “din væg kommer lige om lidt” uden at der skete noget, ankom glasvægg... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Tack vare Glashaerderiet snabba och trevliga service så lyckades vi få vårt projekt klart i tid. Jag kan verkligen rekommendera dem och det var lätt och smidigt att få hem glasen till Sverige. Bra och... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi lå for anker i bunden af godthåbsfjorden ved vores sommerhus i Qoornoq, da et stort is fjeld drev ind i båden om natten. Vi lavede en skabelon og sendte til Glashærderiet som hurtigt og til en fo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Glashærderiet A/S er en meget innovativ virksomhed, med ekstrem know-how om glas, brusedøre, brusevægge, spejle mm, stor fokus på bæredygtig produktion, samt viljen til at skabe unikke løsninger. Vi står altid klar med en hjælpende hånd.
Coordonnées de contact
Priorparken 321, 2605, Brøndby, Danemark
- +45 70702605
- info@glashaerderiet.dk
- glashaerderiet.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Lovet men ikke overholdt
Bestilte en brusevæg 10/4 med levering 7-9 dage senere, jvf ordrebekræftelse.
Efter 6-8 telefonsamtaler med lovning om at “din væg kommer lige om lidt” uden at der skete noget, ankom glasvæggen hos mig 8/5.
Altså ca 20 arbejdsdage…
Jeg må medgive at Kian har holdt mig opdateret og ender med at sende min væg afsted med minitrans (men glemmer at medsende fuge osv) og en flaske vin som plaster på såret. Min håndværker måtte derfor bruge den første time (betalt naturligvis) på at fremskaffe de ting der manglede i byggemarkedet
Derfor ender vi på 2 stjerner.
Jeg er med på at forsinkelser kan ske, men, denne forsinkelse og de løfter som blev givet, trækker altså den samlede oplevelse helt i bund.
14 dage længere i et helt nyt badeværelse med vand udover det hele var bare øv 🤦♂️

Fin glasplade
Fin glasplade. Havde regnet med lidt hurtigere levering, men i henhold til det udmeldte, så ok.

Réponse de Glashærderiet A/S
Magen til kundeservice skal man lede…
Magen til kundeservice skal man lede længe efter... Bedste kundeservice jeg har modtaget i mange år. David fra Glashærderiet hjalp mig med at bestille en brusevæg med udskæringer til badeværelset. Han gjorde hele processen simpel og tryg. Brusevæggen endte med at passe helt perfekt og er super flot. Ved at måle, bestille fra Glashærderiet og installere selv, sparede jeg 10.000,- ift. til det tilbud jeg fik fra en lokal glarmester. Kæmpe anbefaling.

Super go oplevelses
En rigtig go oplevelse at handle med glashærderiet. Hurtig levering og imødekomne medarbejder til at hjælpe med at oprette ordren

Réponse de Glashærderiet A/S
Produktet nåede frem i fin stand og…
Produktet nåede frem i fin stand og lever helt op til forventningerne.

Réponse de Glashærderiet A/S
Hurtig og flot levering eneste mangel…
Hurtig og flot levering eneste mangel var en montagevejledning som andre producenter heldigvis har lagt på nettet.

Réponse de Glashærderiet A/S
Fin service og smukt resultat.
Fin vejledning pr telefon før bestilling. Hurtig levering og smukt resultat.

Réponse de Glashærderiet A/S
Alt forløb helt som forventet og det…
Alt forløb helt som forventet og det var præcis hvad jeg stod og manglede

Réponse de Glashærderiet A/S
Varen kom uden fejl og chaufføren var…
Varen kom uden fejl og chaufføren var professionel ved aflevering.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.