Gjorde en beställning från Glathem 21/11. Har inte fått något besked om leverans av dessa varor. Skrivit till Glathem 3 gånger och bett dem svara på mina meddelanden, men ej fått svar från dem. Existe... Voir plus
Jag har beställt ett lim! 17/8 bekräftade klarna att det var betalt! Den 31/8 kom medd från Glathem att varan levereras ”idag”. När den inte kom då och inte heller 1/9 försökte jag spåra med spårnings... Voir plus
Kul idé. Äggen placeras i ”apparaten” direkt från hönsgården i turordningFungerar bäst när äggen har samma lämpliga storlek.
Vet ej hur den mottages......är en julklapp till mitt barnbarnsbarn, kan inte uttala mig om produkten.Jag köpte den därför att den är lärande om sin kropp på ett pedagogiskt sätt. Skriv gärna på sven... Voir plus
Kul idé
Har fått en trasig vara i december
Har fått en trasig vara i december. Har rapporterat detta med bild tre gånger. Inget svar. Så det är ett blufföretag så VARNING
Jättefin träfigur
Jättefin träfigur. Blev lite orolig när det stod att leveransen gick via Kina!? Men den levererades till min postlåda. Allt gott.
Nice product
Jag väntar fortfarande på Formel 1…
Jag väntar fortfarande på Formel 1 kalendern 2024.
Har väntat i en månad!!!!!!!!!
Good and fast travel
Katastrof företag
Katastrof företag. Tror det är ett bluff företag. Har försökt nå dom pga att det paket jag fick var trasigt. Går ej att få tag på dom
Bra med klarna. Dom får inte en spänn av mig. Synd för jag ville ha denna produkt
Nöjd med mitt köp
Stort minus till Glathem
Jag har inget bra att säga om glathem. Tex jag beställde ett par sommar hängselbyxor i annonsen stod det och var bild på ett par vita byxor med blommor på benen såg jätte fina ut. Jag får hem ett par helvita byxor med en trollslända på bröstet. Det var ingenting som stämde. Jag har skrivit till dom flera gånger men inte fått något svar. Och jag har flera saker som jag är fruktansvärt missnöjd med.
Susanne Eriksson konstigt att dom inte är anmälda till ARN
Everything
Köpte en äggkokare
Köpte en äggkokare, fungerar inte alks som på video o bilder, o inga instruktioner medföljer!
Gulan exploderar efter ca 1 min o vitan blir inte klar medans gulan är stenhård, fastnar ägg i koppen!
Kundservice verkar bara finnas för syns skull, kontaktat dem 2ggr inget svar! Så varnar andra att handla från detta företag!
BESVIKEN KUND! Gjorde en beställning 6/12-23 som ännu…
Gjorde en beställning 6/12-23 som ännu inte kommit. Beställningen bekräftades och betalning registrerades av GLATHEM. Efter tre mail (28/12-23, 9/1 -24 och idag 13/1 -24) har jag fortfarande inte fått någon återkoppling. Så BESVIKEN! Att det kan bli förseningar pga julhandel och helgdagar kan jag acceptera och förstå - men ÅTERKOPPLING borde vara självklart för ett seriöst företag! Min dom är hård! VARNING! OSERIÖST FÖRETAG!
Lång leveranstid
Köpte en giraffleksak med sugkoppar
Köpte en giraffleksak med sugkoppar. Sugkopparna fungerar inte. Hittar ingen mailadresser eller telnr!
Värdelösa! Handla inte!
Ännu ett oseriöst företag att INTE…
Ännu ett oseriöst företag att INTE handla nåt av! Beställning och betalning gjord 231206 och fortfarande inga varor.. dessutom är det ingen som bemödar sig med att svara på mejl. Usch för sånna oseriösa lycksökare.
Eftersom mitt paket ej kommit har jag…
Eftersom mitt paket ej kommit har jag flera gånger försökt kontakta kundservice utan nå svar från glathem..
.. good small light..
.. product good but not from local supply instead directly from manufacturing company in China thus requiring more time in transit..
En savoir plus sur les différents types d'avis.