Klar anbefaling
Klar anbefaling. Hurtig levering. Virkelig god service. Køber gerne igen

Réponse : Glitter Me DK
Glitter Me DK - Things that make you SPARKLE! ...er en lille dansk hobbyvirksomhed med en lagerførende online butik (webshop). Pop forbi og fyld dit glimmer-hjerte med alt fra bionedbrydelig glimmer, tasker/punge, hårpynt, t-shirts med glimmer tryk og andre lækre glimrende modetilbehør såsom glimmer kasketter, snørebånd, rejsetilbehør, solbriller, etc. Hos glitterme.dk kan du købe lækre ting til dig selv eller unikke gaver, der glimter! Der er fokus på glimmer & bling; at gøre en forskel; at være unik og at tilbyde kvalitet (dvs. sælger kun varer jeg selv ville have lyst til at købe!) Når du køber hos Glitter Me DK, støtter vi ‘Projekt Hjemløs’ - http://projekthjemløs.dk/ (20% af overskuddet fra dit køb doneres). Jeg håber du kigger forbi online ;)
4000, Roskilde, Danemark
Klar anbefaling. Hurtig levering. Virkelig god service. Køber gerne igen

Réponse : Glitter Me DK
Det fumgere fint. Hjemmesiden flot sat op. Hurtig levering. Produktet er som lovet- næsten flottere i virkeligheden.

Réponse : Glitter Me DK
En fantastisk oplevelse at shoppe på glitterme.dk Hurtig forsendelse, personlig håndskrevet note, den fineste smukkeste indpakning 🤩 Man værdsætter produktet mere, i mit tilfælde Vani Cosmetics pressed glitter, når det er så smukt indpakket. Det er ikke sidste gang jeg shopper her 💕

Réponse : Glitter Me DK
Super god service, er så glad for mine køb.
Varerne er præcis som på billederne.

Réponse : Glitter Me DK
Fedt udvalg, oplagt til nytår eller den store fest. Meget fair priser og samtidig doneres 20% til hjemløse 🙌🏻♥️
Fik leveret varen imponerende hurtigt (og endda mellem jul og nytår)
Klar anbefaling og ikke sidste gang jeg handler der!