Ingenico ePayments Avis 5

2,5

1. Services aux entreprises

Informations provenant de diverses sources externes

GlobalCollect payment service provider processing eCommerce payments worldwide

2,5

Bas

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Google Play tegoed NIET ontvangen; update nu wel

Ik heb E15 Google Play tegoed gekocht op 6 maart 2026 via de Google Play App. Afgeschreven via iDeal en opgeboekt op de rekening Global Collect BV. Die heeft het helaas niet gecrediteerd op mijn Google Play account en het ook niet teruggestort. Het bedrijf is moeilijk te bereiken. Via veel omwegen een e-adres gehad en net mijn beklag gedaan met alle bewijzen. We benne benieuwd.
ps. ik zag net dat ik niet de enige ben en dat @Mos SpeeltSpellen dezelfde ervaring had...

Update: Ze hebben het geld teruggestort. Mijn beoording van 1 ster blijft, omdat ik behoorlijk wat tijd heb moeten besteden om eea te doen (google play chat; via omwegen hun bereiken; screenshots etc.) en omdat ze zo moeilijk bereikbaar zijn. Ook geen bevestiging van de casus, mijn mail etc. Het enige is dat ik hun wel heb kunnen bereiken via een andere dienst gelieerd aan Worldline.

6 mars 2026

Uiteindelijk prima

Uiteindelijk prima, ...
Er was een storing met iDeal (natuurlijk altijd op een zaterdag...) ... maar nadat ik klaagde reageerden ze snel en het geld werd na een paar dagen teruggestort.

15 juillet 2023

Réponse de Ingenico ePayments

Thank you for your feedback. We understand that it can be very frustrating when an issue occurs, especially on a Saturday. We're glad that our team was able to respond quickly and resolve the problem to your satisfaction. We appreciate your patience and look forward to continued good cooperation in the future. Best regards, Sarah.

Bad service.

23 juillet 2022

Réponse de Ingenico ePayments

Thank you for your feedback. We're sorry to hear that your experience with us was not satisfactory. We strive to provide excellent service, and we regret that we did not meet your expectations this time.

Please feel free to reach out to us directly so we can better understand the issue and work towards a solution. Your satisfaction is important to us, and we hope to have the opportunity to serve you better in the future.

Best regards, Sarah

COBRO INDEBIDO y no DEVUELVEN DINERO

Compré en la REDOUTE con pasarela de pago Ingenico y me cobraron doblemente. Ahora la REDOUTE no me devuelve el dinero diciendo que es culpa de Ingenico. Hay que ser muy LADRONES!!!!

13 août 2020

Réponse de Ingenico ePayments

We apologize for the inconvenience you have experienced. We understand how frustrating it is to be charged twice and not receive a prompt refund.

We encourage you to contact our customer service team directly so we can investigate the issue further and work towards a satisfactory solution. Your satisfaction is very important to us, and we hope to have the opportunity to make things right.

Best regards, Sarah