Meget fornøyd med mine kjøp på Globaltools. Det er et stort utvalg, bra kvalitet, og ryddig og god kjøpeprosess. Levering kan ta noe tid for varer som er på fjernlager, har opplevd opp mot 2 uker vent... Voir plus

L'entreprise a répondu

Smertefri bestillingsprosess og rask levering. Men transportøren ødela varen og jeg tok i mot uten å tenke på at jeg burde ha avvist den på grunn av synlig skade på emballasjen. Siden jeg tok i mot, k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kjøpte poleringsmaskinen Bernado PS 200 S. Meget bra og kraftig maskin, til markedets beste pris. Har i grunn ikke noe å utsette på handelen, for uten at leveringen tok noen ekstra dager. Konta... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hadde bestilt for første gangen, hadde innrettet konto og bestilt det. Hadde bestilt på faktura for min virksomhet og det gikk også bra. Delen var stort og hadde blitt levert fra spedisjonen. Delen ko... Voir plus

4,3

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Fint levert supert

25 janvier 2022

Réponse de Globaltools.no

Takk for positiv kommentar og for alle 5 stjerner! Hyggelig å høre at du er fornøyd og du er selvfølgelig velkommen tilbake!

Synes det fungerte bra

Synes det fungerte bra, varene som jeg bestilte kom som lovet.

22 janvier 2022

Réponse de Globaltools.no

Tusen takk for hyggelig melding og for stjernene. Det er deilig å høre at du er fornøyd. Du er selvfølgelig alltid velkommen tilbake i webshoppen vår!

litt lang leveringstid

litt lang leveringstid . feil i leveransen

4 janvier 2022

Réponse de Globaltools.no

Takk for stjernene. det er alltid fint å høre, hvordan vi løser oppgavene våre -også når det ikke går helt som ønsket.

Uten disse tilbakemeldingene har vi ikke muligheter for å forbedre vår performance.
Dessverre har vi opplevd lenger leveringstider enn vanlig, og da blir det lett irriterende å vente.

Når det i tillegg er feil i leveransene, må vi forsøke å rette feilene som de oppstår.
Der det er mennesker som håndterer pakking og forsendelse, hender det i blant at vi opplever feilpakking. Dette er vi konstant oppmerksomme på og har fokus på detaljene i alle bestillingene.

Til slutt vil vi si takk for at du tok deg tid til å skrive en melding, som vi setter pris på.
Uansett, er du alltid velkommen i nettbutikken vår!

Holzmann d460fxl

Bestilte dreiebenken Holzmann d460fxl. Meget godt produkt. Vil si det omvendte når det kommer til kundeservice.
Grunnen til at jeg gikk for akkurat denne modellen var at det fulgte med alt tilbehør jeg trengte, deriblant en 4-tanns chuck. Dette stod skrevet svart på hvitt.
Dreiebenken kom en liten uke senere, men uten chuck medfølgende.
Da jeg kontaktet kundeservice og spurte om denne kunne bli ettersendt, fikk jeg til svar at den egentlig ikke fulgte med, og at de nå har forandret listen over tilbehør i produktbeskrivelsen.
Etter et par mail frem og tilbake fikk jeg tilbud om å kjøpe chucken til fullpris, men med gratis frakt...
Jeg tar saken videre til forbrukerrådet.

1 janvier 2022

Réponse de Globaltools.no

Takk for kommentaren her.
Uten slike kommentarer, har vi aldri mulighet for å bli bedre.
Med hensyn til den konkrete saken, du nevner, er det slik, at det i blant forekommer feil på siden og da kan det tenkes å være en feil i varebeskrivelsen.
Selv om det er irriterende ikke å kunne stole hundre prosent på all tekst (det er tross alt mennesker, som skriver dem), har vi likevel forsøkt å komme deg i møte med svar.
Det samme gjør vi her.
Vi skal være de første til å innrømme at varetekstene en gang iblant ikke stemmer helt, og det kan vi bare beklage og rette dem. Det har vi gjort i dette tilfellet og vil gjøre i andre også.
Dessuten kan vi ta et tydeligere forbehold for feil i både priser og tekster.
Selv om du bare kunne gi oss en enkelt stjerne, sier vi likevel takk for kommentaren.
Du er alltid velkommen!

Eg er fornøyd

24 décembre 2021

Réponse de Globaltools.no

Hei Dmytro - og takk for stjernene! Deilig å høre at du er fornøyd.
Vi forsøker alltid å bli bedre og da er det bra med positiv tilbakemelding, når det lykkes.
Du er alltid velkommen!

MEGET DÅRLIGE GREIER

Etter bestilling, blir det stille... etter å ha purret, får jeg beskjed om at varene blir sendt samme dag.
Ingen varer på en uke... Ny purring. Får beskjed om at deler mangler og ingenting kommer før jul.
Hadde leverandøren gitt beskjed om at deler mangler, hadde det blitt flere stjerner.
Det hagler inn med e-post når du bestiller, men ved problemer, blir det stille.
Skjerp dere.

21 décembre 2021

Réponse de Globaltools.no

Takk for den ene stjernen fra deg. Selv om det er en kjedelig sak, er det viktig å høre, når bestillinger ikke går planmessig.
Kun ved å høre, når vi feiler, kan vi forbedre prosedyrer hos oss.
I dette tilfellet handler det om at de spennhylsene, du bestilte er i restordre fra leverandøren vår.
Vi skjønner godt, du blir skuffet, og det er ikke standarden her.
Vanligvis sender vi bestillinger i en samlet pakke, medmindre det blir avtalt at vi delleverer.
Vi kan bare beklage at du har fått en uheldig opplevelse.

Får ikke det jeg har bestilt

Får ikke det jeg har bestilt, ringte inn etter 3 uker og fikk beskjed at det var på vei. Fortsatt ikke mottatt det etter nye 14 dager.

19 décembre 2021

Réponse de Globaltools.no

Takk for meldingen fra deg. Når vi sender ut bestillinger fra lageret vårt, sender vi samtidig epost med sporingsnummer. Iblant havner disse beskjedene dessverre i søppelpost, og da er det alltid en god idé å sjekke eposten.

Ved å se sporingsinfo på denne bestillingen, ser vi at bestillingen er levert, men det er ergerlig at du fikk vente så lenge. Det burde ikke drøye så mye med en levering heller.

En sen levering kan ha mange årsaker som f.eks. at produkter er i rsteordre hos leverandør eller andre unøyaktigheter i forbinnelse med bestilling osv.

Uansett, er det fint å få meldinger fra kundene våre -også selv om det er slike som denne med bare en stjerne.

Vi ønsker alltid å bli bedre, og da er innlegget ditt også verdifullt!

Jeg er fornøyd

Jeg er fornøyd. Bestillingen gikk greit, vare ser ut å være som beskrevet men måtte droppe en stjerne fordi leveransen tok jo 14 dager.

11 décembre 2021

Réponse de Globaltools.no

Takk for hyggelig tilbakemelding her. Iblant blir leveranser forsinket, når varer er i restordre, og da er det også fint å høre, hvordan opplevelsen har vært for deg.
Dessverre fikk du vente lenger enn normalt, hvilket vi bare kan beklage.
Uansett, er du alltid velkommen tilbake!

Rask levering

Rask levering, konkuransedyktige priser, ved ny innvestering av mere verktøy blir det gjennom de.

27 novembre 2021

Réponse de Globaltools.no

Tusen takk for stjernene. Alltid hyggelig med positive kommentarer. Velkommen tilbake!

Jeg bestilte en PX8000S med el.start

Jeg bestilte en PX8000S med el.start. El.start virker ikke. Alt er dødt. Den virker når man starter den med snor start. Har fulgt det som står i manualen. Hva gjør jeg feil? Leveransen er på topp.
Har dere noen anelse hva jeg gjør feil?

20 novembre 2021

Hej Nils
Det skal vi have løst.
Jeg skal bede dig sende dig en mail til.
info@globaltools.no

Et bra produkt. 2,5 tonn garagejekk.

Lang leveringstid.
Bedre informasjon om hvorfor og at dette må påregnes ved bestilling.

20 novembre 2021

Hej Tom
Vi er selvfølgelig kede af de 3 stjerner, vi bestræber os på og optimere informations flowet.

Veldig bra

Veldig bra - produktet fungerer veldig fint!

17 septembre 2021

Réponse de Globaltools.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Alltid deilig med positiv kommentar!

Gikk nesten 2 uke fra jeg bestilte…

Gikk nesten 2 uke fra jeg bestilte varen til dere sendte den. Og da mener jeg til dere sendte den ikke til jeg mottok den. Ja dere hadde varene på lager ved bestilling.

8 septembre 2021

Réponse de Globaltools.no

Hei, vi beklager forsinkelsen. Normalt tar det maks 7 hverdager, som annonsert på varen, med varer fra dette eksterne lager i Danmark til deg i Alta. Varen ble sendt fra oss etter 5 hverdager (bestilt 22 august, som er en søndag, avsendt fra oss mandag 30 august), som normalt er nok til å nå kundene innenfor den frist vi har skrevet. Men jeg kan se at det har vært en forsinkelse hos Bring pga eksterne faktorer utenfor vår kontroll.

Enkelt og greit

Enkelt og greit. Oversiktlig netthandel, med rask levering.

27 août 2021

Réponse de Globaltools.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Alltid deilig med positiv kommentar. Velkommen tilbake!

Raskt levert.

Raskt levert.