Har fået lavet en del piercinger det sidste års tid. Både af, men ikke mindst under Ida’s kyndige vejledning af elever. Hele vejen tryg og behagelig oplevelse. Opstår der en udfordring, f.ek... Voir plus
Lisez les avis des autres
Helt igennem fantastisk oplevelse, virkelig professionel, god forklaring. Jeg fik en medicinsk piercing for allergi og jeg kan helt klart mærke en forskel. Jeg var meget ramt af høfeber før og der... Voir plus
Ida er utrolig tålmodig (også hvis man er en ubeslutsom kunde og har brug for ekstra tid, som mig), hun er professionel, empatisk og yderst omhyggelig. Jeg fik lavet en septum piercing og er SÅ glad... Voir plus
Professionel på alle måder! Rene lokaler, sterilt værktøj som pakkes ud mens man ser på det, tålmodig, sød, forklarende og dygtig piercer - Natalie. Min teenagedatter har haft et par uheldige oplevel... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
# Din indre sundhed - fysisk såvel som psykisk - og din ydre skønhed går hånd i hånd. At lindre symptomer og smerte samt øge energi, glød og udstråling kan gøre en meget stor forskel. Både ift hvordan du mærker, opfatter og møder dig selv og i den måde vi bliver set på af andre. Det handler om dig, dit velvære, din livsenergi og din udstråling. # Jeg tilbyder forskellige behandlinger for at få det bedste af dig frem. I alle mine behandlinger arbejder jeg med kroppens egne ressourcer. Kroppen og sindet kan guides til selvhjælp - og jeg vil gerne hjælpe den og dig på vej. # & så tilbyder vi også at lave mega flotte piercinger. Også medicinske, for lindring af migræne, allergi, tankemylder osv. #Hos GLØD udføres behandlingen af sygeplejerske & akupunktør og med særligt punktapperat. Du vil blive undersøgt og modtage akupunturbehandling med frekvenser og nål, inden piercingen sættes. # Professionelt og sikkert. Vi er kun sundhedsfagligt personale og du kan roligt vælge os, hvis hygiejne, kvalitet og præcision har fokus. # Det foregår i min dejlige klinik GLØD & Piercinghuset Aarhus. www.GLOOD.dk # Jeg hedder Ida og er operationssygeplejerske & RAB registreret akupunktør og hypnotisør. #Registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. #RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler). #Medlem af Dansk Behandlerforbund. #Skønhed & GLØD #Akupunktur & GLØD #Hypnose & GLØD #Piercinger #Medicinske piercinger www.GLOOD.dk
Coordonnées de contact
Fredensgade 32b, 8000, Aarhus C, Danemark
- hej@glood.dk
- glood.dk
Trygt og professionelt.
Har fået lavet en del piercinger det sidste års tid.
Både af, men ikke mindst under Ida’s kyndige vejledning af elever.
Hele vejen tryg og behagelig oplevelse.
Opstår der en udfordring, f.eks. da en elev havde fået lavet viklen forkert på en piercing, ja så blev den repiercet et par mdr senere uden beregning.
Et rart og trygt sted.
Helt igennem en rigtig god oplevelse!
Helt igennem en rigtig god oplevelse. Jeg har fået lavet en Daith december og en Shen Men i januar ved Ida. Jeg har rigtig god effekt fra dem begge, ISÆR Shen Men.
Helt fantastisk behandling vores jeg også fik akupunktur og frekvens behandling og hun er virkelig omhyggelig og omsorgsfuld. Jeg fik lidt irritation omkring min Shen Men og rådføre mig med Ida, hvor jeg kunne komme ned og få en længere stav og fik vejledning i processen herfra.
En kæmpe fornøjelse og de bedste anbefalinger herfra!
Service udover det sædvanlige
Service udover det sædvanlige! Min søster og jeg var inde for henholdsvis at få piercet helix og få lavet smykkeskift, og det var en rigtig god oplevelse. Vi er begge meget tilfredse.
Super søde!
Jeg har været her for både en næsebors piercing og en navle piercing og begge gange har mine piercere været virkelig søde og tålmodige!
Fik en ørepiercing
Fik en ørepiercing, som var min første. De var dygtige til at skabe ro og fortælle hvad der skulle ske.
Professionel på alle måder!
Professionel på alle måder!
Rene lokaler, sterilt værktøj som pakkes ud mens man ser på det, tålmodig, sød, forklarende og dygtig piercer - Natalie. Min teenagedatter har haft et par uheldige oplevelser hos en guldsmed. Rigtig piercing er tydeligvis at foretrække. Natalie kunne ikke have gjort det bedre!
Rigtig god helhedsoplevelse
Rigtig god helhedsoplevelse. God vejledning og hygiejnen er i top🙌
Downsizing + ny piercing
Jeg var inde for at få en downsizing af min Helix piercing - Nicoline var simpelthen så sød og god til at forklare hvad hun gjorde 😊
Jeg spurgte hende om det var muligt at få lavet et nr. 2 hul i øreflippen på et andet tidspunkt, da jeg har fået det lavet en gang før, men hullet nu er groet sammen. Det gjorde hun så lige bagefter. Virkelig god oplevelse - jeg kommer helt sikkert til at få nye/andre piercinger der igen ❤️ kan klart anbefales
Bedste piercing oplevelse!
Så søde mennesker der og var super glad for hvordan det gik da jeg normalt er bange for nåle men hende der piercede mig var den sødeste og var god til at få mig til at tag det roligt, super god oplevelse!
Utrolig sød og perfektionistisk…
Utrolig sød og perfektionistisk piercer. Ida er simpelthen fantastisk! Kommer bestemt igen 😍
Jeg fik lavet en næsepiercing af en…
Jeg fik lavet en næsepiercing af en meget sød ung dame. Hun var rar,, tog sig god tid og forklarede hver trin i processen. Følte mig helt tryg. Tak for en god oplevelse.
Medicinsk piercing mod allergi
Helt igennem fantastisk oplevelse, virkelig professionel, god forklaring.
Jeg var meget ramt af høfeber før og der skulle intet til før jeg havde hovedpine, løbende øjne og stoppet næse.
Nu har jeg kun lidt rødme og varme ved piercingen, hvis jeg bliver udsat for pollen.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice.
Jeg havde fået en ring i næsen men brød mig ikke om størrelsen af ringen. Den blev skiftet til en mindre ring med det samme uden at jeg skulle betale eksta. Det er service ud over det sædvanlige!
Tak
Glæder mig allerede til jeg skal…
Glæder mig allerede til jeg skal tilbage til den næste!
Kan helt klart anbefale Glød i Aarhus
Vi har været hos Glød (Aarhus) tre gange ( piercing øre, øjenbryn) og hver gang har det virkelig været fint! De er virkelig søde og profesionelle og laver det rigtig pænt. Der er rent og hyggeligt indrettet. Herudover har de været utrolig hjælpsomme ved spørgsmål, også bagefter. Tak for det.
Kan klart anbelfaldes
Kan klart anbelfaldes! Så et trygt sted at få brystpiercings. Kun gode service
Overordnet god oplevelse
Man bliver mødt med et smil😁 god førstegangs oplevelse da man bliver informeret om hvert enkelt step i processen.😁
Bonus er at det er til studievenlige priser😁
Super tilfreds efter mit besøg i dag
Super tilfreds efter mit besøg i dag, hvor jeg fik lavet en ny navle piercing. Meget dygtig kvinde, som guidede mig helt præcist igennem alt hun gjorde - hun skabte en god ro i mig og klarede opgaven perfekt. Jeg vil helt klart anbefale, at få lavet piercing her ✨
10/10 oplevelse
SUPER sød! God til at guide igennem oplevelsen. Det var første gang jeg blev piercet og jeg ville uden tvivl gøre det igen herinde! 10/10 oplevelse! Varme anbefalelser herfra!
Jeg fik lavet en tragus piercing i går
Jeg fik lavet en tragus piercing i går. Havde ikke booket tid, men fik lavet en alligevel. Derudover foregik det hele stille og roligt og i trygge rammer, med god forståelse og vejledning.
Virkelig skønt sted, klart en anbefaling.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.