1. Service d'esthétique automobile

(NL) GlossFleet is gespecialiseerd in premium autodetailing met focus op kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid. Wij bieden professionele interieurreiniging, lakcorrectie en beschermende behandelingen om voertuigen weer fris en verzorgd te maken. Voor extra gemak biedt GlossFleet een haal- en brengservice aan — wij halen de auto op, detailen deze op onze locatie en brengen hem weer netjes terug. (EN) GlossFleet is a premium car detailing service in the Netherlands focused on restoring and protecting vehicles with professional care. We specialize in interior detailing, paint correction, and protection treatments with a strong focus on quality, transparency, and customer experience. To make the process effortless, GlossFleet offers a convenient pick-up & delivery service — we collect your vehicle, detail it at our location, and return it refreshed and protected.

4,1

Bien

Fijne ervaring met GlossFleet.

Fijne ervaring met GlossFleet.
Vooral de haal- en brengservice vond ik ideaal. Auto zag er weer netjes uit en communicatie verliep snel en duidelijk. Aanrader 👍

8 mai 2026

Bedankt voor je mooie review Akvile! 😊
Fijn om te horen dat vooral de haal- en brengservice goed beviel. We proberen het proces zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Veel plezier met de frisse auto en hopelijk tot de volgende keer! 🚘✨

Ongelooflijk resultaat in slechts een paar uur

Ik had dit niveau van detailing niet verwacht in slechts 6 uur. De koplampen zijn hersteld, de lak glanst weer en zelfs het kunststof ziet er opgefrist uit. Echt een aanrader.

28 juin 2025

Dank je wel, Michael! 🙏
Super om te horen dat je zo blij bent met het resultaat. We doen altijd ons best om elk detail netjes aan te pakken. Tot de volgende keer!

Uitstekende eerste ervaring!

Ik had mijn auto nog nooit professioneel laten detailen, maar GlossFleet heeft me echt verrast. Alles was strak geregeld — van het maken van de afspraak tot het ophalen van de auto. De lak ziet er weer als nieuw uit, en zelfs de velgen glanzen. Aanrader!

12 juin 2025

Réponse de GlossFleet

Bedankt Thijs! Geweldig dat je eerste detailbeurt zo’n succes was. Tot de volgende keer!