À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Terrible experience with Glovo in…
Terrible experience with Glovo in Portugal. I ordered groceries a couple of times, and each time they added items I never asked for — then charged me without my consent. When I tried to contact support, I had to fill out a tedious form, wait 48 hours, and provide all the details. After all that, they simply declined my claim. Don’t waste your money on this scam. Use Uber or Bolt instead — at least they’re reliable and won’t steal your money.
Kosmos
Kosmos, oni czują się bezkarnie, zmieniaja ceny nie doatarczjaa zamówienia w całości
Zamknąć to !
Podnieśli kwotę już po zamówieniu i nie oddali pieniędzy
Zamówiłam jedzenie z restauracji za konkretną kwotę. Dostawa była dużo opóźniona. Niecałą godzinę po fakcie zobaczyłam, że kwota za całość nagle wzrosła o jakieś 5zł. Spojrzałam i okazało się, że w rozliczeniu niespodziewanie podnieśli cenę za jedną z pozycji. W menu restauracji cena wciąż była niższa. Dostawca kazał mi zapłacić tę podniesioną kwotę i rozmawiać o tym z Glovo. Zmarnowałam bardzo dużo czasu na rozmowy z Glovo. Wiem, że to tylko 5zł, ale chodziło bardziej o zasadę. Pracownicy Glovo albo po prostu zamykali chat, albo udzielali jakiejś bezsensownej odpowiedzi, albo obiecywali mi zwrot pytając w jakiej formie chcę go dostać i potem nagle zmieniając zdanie gdy udzielałam odpowiedzi! Screenshoty nic nie dały. Glovo udało się wyłudzić ode mnie 5zł (na szczęście było to tylko tyle), ale stracili klientkę. Bardzo nie polecam.
Zwykli kłamcy i cwaniaczki z miodem w…
Zwykli kłamcy i cwaniaczki z miodem w uszach. Brak możliwości reklamacji w aplikacji. Zero rekompensaty. Nic. Zero kontaktu.
Nie informują o opóźnieniach
Nie informują o opóźnieniach, tylko zbywają klienta do ostatnich sekund i pyk zmiana czasu, czat to jakaś lipa bo powiesz coś źle i zrywają kontakt. Chamskie nadużywanie zaufania, zmiana produktów przy dostawie, doliczanie czegoś co było nie zamówione bo przy 10 stopniach pizza się spaży w torebce...
Zamówiłam jedzenie
Zamówiłam jedzenie , pani Ewelina nie dowiozła , owszem dostałam zwrot kosztów , który był w aplikacji - niestety zniknął, jestem lżejsza o 140 złotych :)
Farsa
Co poszło nie tak? otóż wszystko, Kebab u Pajdy w Czeladzi, zamówienie po raz 'n'ty więc nihil novi. Czekam 2h, jedzenie miało być 40 minut temu, właśnie dostałem informację, że odebrałem zamówienie ale nic takiego sobie nie przypominam. Kpina i farsa, zero kontaktu, opłacone z góry, kurier nie potrafi dotrzeć do celu to ma po coś telefon. Z Glovo 0 kontaktu, zostałem bez żarcia i kasy
Przestrzegam przed zamawianiem z glovo…
Przestrzegam przed zamawianiem z glovo prime, ponieważ glovo to złodzieje. Miałem podpiętą kartę i dokonałem płatności kartą. Przed dokonaniem płatności na rachunku była uwzględniona zniżka z restauracji, 0 zł za dostawę, 0 zł obsługę. W momencie kliknięcia zapłać, glovo dokonało kradzieży anulując samemu powyższe znizki (dodało opłaty) i sobie pobrał wyższą kwotę z karty. Pomoc glovo twierdzi, że to normalne taka kradzież bo niby restauracja jest bliżej niż 5km ode mnie i nic się nie stalo, że sobie więcej pobrali niż mieli. Nie polecam.
Witam.
Witam.
NIE POLECAM.
Opłaciłem zamówienie z góry zamówienie było przygotowane gotowe do odbioru a po chwili Zamówienie Anulowane ..
Czy w Poznaiu jest tylko jeden kurier który obsługuje kfc .
Jeśli chodzi o zwrot kasy to pisze ze do 10 dni ..Całkowita beznadzieja ..
NIE POLECAM ...
Dostawca Glovo zabrał z lokalu nie swoje zamówienie, po za tym nawet nie odznaczone że gotowe. Masakra
Dostawca Glovo zabrał z lokalu zamówienie z Pysznego. Nie sprawdził numery zamówienia, tylko za torbę, i tyle go widzieliśmy. Na terminalu nie miał nawet odznaczonego, że jego zamówienie jest gotowe. Tragiczne. Glovo nawet nie bierze za to odpowiedzialności. Nie polecam lokalom współpracy z tym dziadostwem
MASAKRA
Masakra, w połowie drogi okazuje się że połowy produktów brak. Serio w Biedronce żeby nie było np. odświeżacza do powietrza albo zupki chińskiej . pakowanie 2-3 produktów (mleka, masła, sera) do torby termicznej której nie potrzebuje i nie byłem informowany że zostanie doliczone, tym bardziej że zostanie doliczone 3.49 zł za warunki pogodowe. GDYBYM WIEDZIAŁ O TYCH OPŁATACH to bym nie zamawial przez wasza aplikacje . to kpina i śmiech na sali . Nie mówiąc że spakowanie 4 pozycji zakupów zajmuje ponad 40 minut. dziś ostatni raz u was zamawiam
Zostałem oszukany przez Glovo odradzam…
Zostałem oszukany przez Glovo odradzam zamawiani przez tą aplikację szkoda waszych nerwów
złodzieje
Jesteście bandą amatorów i złodziei – dno to dla was komplement
Słuchajcie uważnie, bo nie będę powtarzać: jesteście bandą pospolitych złodziei, oszustów i naciągaczy. To, co u was jest „standardem obsługi”, w kodeksie karnym nazywa się po prostu wyłudzeniem. Jawnie przyzwalacie na to, żeby okradanie klienta z pieniędzy za niedostarczone produkty było u was na porządku dziennym.
To, co wyprawiacie, to czysty kryminał. Mam nadzieję, że policja i Rzecznik Praw Konsumenta w końcu dobiorą wam się do tyłków, bo wasze miejsce jest w sądzie, a nie na rynku. Myśleliście, że wasza konkurencja to dno? Gratuluję, przebiliście ich i dokopaliście się do piachu.
Mało tego – z tego, co słyszę od znajomych, traktujecie swoich pracowników jak niewolników, rzucając im jałmużnę zamiast wypłaty. Jesteście pasożytami, które potrafią tylko psuć krew normalnym ludziom i żerować na ich cierpliwości.
GUVNO a nie GOLVO
Dno. Ta usługa powinna nazywać się GUVNO a nie GOLVO. Produkty, które zamawiałem zostały w wielkiej części anulowane, nikt mnie o tym nie poinformował. Za to mogłem anulować niezrealizowane zamówienie za jedyne 9.99 PLN. SCAM. Generalnie domówiłem alkohol na imprezę i butelkę 2L Coli. Dotarła tylko Cola. Alkoholu nikt nie dostarczył bo nie było podobno na stanie w sklepie. Zapłaciłem 14.99 za dostawę 2 lirowej coli gdzie nie był to najbardziej pożadany produkt tego wieczoru. Do tego kurier kazał zejść przed wejście główne do budynku bo on nie będzie wchodził z zamówieniem bo "on traci cenny czas" jak to napisał. Dodatkowo Pan nie był się w stanie porozumiewać komunikatywnie ani po polsku, ani angielsku, ani nawet ukrainsku gdzie twierdził, że jest Ukraińcem. Koleś był z jakiegoś Badziewstanu i mówił ledwo po rosyjsku. Ściemniał mnie i kręcił. W końcu mnie oświeciło, że jest jeszcze ramadan i nie chciał dotykać alkoholu dlatego pieprzył dyrdymały, że nie było alkoholu na stacji benzynowej :D. Niech się GLOVO poglovi i zastanowi kogo zatrudniają. Dyskryminacja Polaków ich własnym kraju. W ogóle z Ukraińcami czy Polakami jako kurierami nie ma problemu, zawsze dostarczą. Drugi jakiś Hasquar zrobił dzisiaj to samo. Również nie dostarczył produktów. Właściwie to przyniósł pustą reklamówkę.
Obsługa klienta nie była mi w stanie zaoferować niczego w ramach rekompensaty bo jak twierdzili to nie ich wina. I to nie pierwsz taka sytuacja. Zresztą obsługa klienta to Chatbot udający żywą osobę
Masakra, nie polecam.
Dwie godziny czekania na zimne jedzenie. W aplikacji czas dostawy zmieniał się chyba z 5 razy. Kurier jeździł w kółko po osiedlu, a jak już dojechał to burger był lodowaty. Support to żart, odpisują gotowymi regułkami i nic nie pomagają. Ostatni raz zamawiam przez tę apkę.
Mam bardzo dobre doświadczenia z glovo
Mam bardzo dobre doświadczenia z glovo. Rzadko zdarzają się problemy (widocznie mam jakieś szczęście), a jeśli wystąpią to support jest naprawdę pomocny i działa na korzyść klienta, co szczerze mówiąc aż mnie za każdym razem dziwi. Takie uczciwe podejście w dzisiejszych czasach? W każdym razie ja polecam, korzystam i będę korzystać nadal.
Jestem bardzo rozczarowana obsługą…
Jestem bardzo rozczarowana obsługą klienta w Glovo. Zgłosiłam problem z moim zamówieniem, jednak w obu rozmowach czat został zakończony przez konsultantów bez jakiegokolwiek rozwiązania.
Pierwsza rozmowa odbyła się z konsultantem Łukaszem. Nie zdążyłam nawet w pełni opisać całej sytuacji, a rozmowa została zakończona słowami: „bardzo mi przykro, że dostała Pani za ostrego kebaba”.
Podczas drugiej rozmowy z konsultantem Mieszkiem dokładnie wyjaśniłam problem. Jedzenie wyrzuciłam do śmieci z obawy o swoje zdrowie. Miałam poważne wątpliwości co do jakości mięsa – wyglądało na stare. Dodatkowo kebab zawierał wyłącznie ostry sos, mimo że wybrałam opcję ostry i łagodny. Sos był tak ostry, że praktycznie nie dało się tego jeść – zamiast normalnego posiłku człowiek po prostu cierpi od ostrości.
Konsultant oczekiwał ode mnie zdjęć obu kebabów, co w praktyce oznaczało, że miałabym grzebać w śmieciach, żeby je zrobić. To jest po prostu brak szacunku dla klienta. Do pierwszego zgłoszenia załączyłam zdjęcie jednego kebaba, a do drugiego czatu zdjęcie drugiego. Konsultant miał wgląd do poprzedniej konwersacji.
Mimo to mój problem nie został rozwiązany, a sposób, w jaki zostałam potraktowana, był bardzo nieprofesjonalny.
Nie polecam Glovo. Usuwam konto i będę odradzać tę aplikację znajomym z pracy, którzy często z niej korzystają. Konkurencja zdecydowanie wypada lepiej
Nieodpowiednie zachowanie kuriera
Nieprzyjemna sytuacja z kurierem Glovo na rowerze. Podjechałam samochodem do skrętu w prawo, przed którym znajduje się przejście dla pieszych rowerzystów. Gdy podjeżdżałam, nikogo na przejściu ani na przejeździe nie było. Zatrzymałam się, ponieważ na drodze głównej jechały samochody i nie mogłam się jeszcze włączyć do ruchu, a przed przejściem nie było widoczności. Po dłuższej chwili na przejazd wjechał kurier Glovo na rowerze i zaczął wymachiwać rękami oraz pokazał mi środkowy palec. Takie zachowanie jest niekulturalne i nie powinno mieć miejsca w pracy z klientami ani w przestrzeni publicznej. Liczę, że firma zwróci uwagę swoim kurierom na kulturę zachowania na drodze oraz na to czy znają przepisy ruchu drogowego.
złodzieje
złodzieje, kod rabatowy nie działa, pytam support czy oddadzą po zamówieniu, "tak, zamawiaj śmiało", po zamówieniu "jednak nie", po miesięcznych przepychankach "jednak tak, zwrot został zlecony, będzie 1-10 dni roboczych", dziś mamy 15, żadnego zwrotu nie ma i nie będzie, TFU NA GLOVO
Pobrali opłatę za wszystkie zakupy,w…
Pobrali opłatę za wszystkie zakupy,w sklepie brakowało kilku pozycji,sklep wystawił paragon na tylko te produkty,które były na stanie,jednak Glowo pobrało opłatę za wszystkie(za te które dostarczono i te których brakowało w zamówieniu)nie chcą mi oddać pieniędzy(różnicy-około 40 zł)biuro ich obsługi targuje się ze mną,że za 1 produkt mogą,ale na konto Glowo a na konto bankowe to owszem,ale nawet nie połowę różnicy i to dopiero za 10 dni,no złodzieje,że nikt z tym procederem nic dotąd nie zrobił,bo to się kwalifikuje do zgłoszenia w prokuraturze.Dodatkowo,zanim wykupiłam PRIME nie było problemu z czasem dostawy,teraz wciąż są opóźniena,zmiana czasu dostawy,zmiana kuriera(nawet trzykrotnie).Skandal NIE POLECAM.
En savoir plus sur les différents types d'avis.