L'entreprise a répondu

Bestilling og levering gikk veldig raskt og helt problemfritt. Produktene virker gjennomtenkte og av god kvalitet. Jeg setter pris på det store utvalget og at det er fokus på økologiske alternativer.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Takk for den oppmerksomme kundeservicen! Rask levering av vitaminer og kvaliteten! Takk for det brede utvalget og de gode prisene! Takk for det hyggelige samarbeidet! Vi sees snart!

L'entreprise a répondu

Jeg har funnet det jeg ønsket av naturlige supplementer, rimelig priser. Levert i postkassen etter noe få dager. God opplevelse. Helt sikkert at jeg kommer til å bestille igjen hos dere!

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

Hos oss tilbyr vi 100% naturlige kosttilskudd utviklet med stor omtanke for helse og miljø. Vårt mål er å levere produkter som virkelig utgjør en forskjell, og som er basert på solid vitenskap. Gjennom bærekraftig utvikling og nøye forskning sørger vi for at du får de beste kosttilskuddene for god helse og en sunn aldring. Velg naturlige løsninger som er trygge, effektive og vitenskapelig baserte.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

34 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,6

Tous les avis

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fikk aldri varene

Fikk aldri varene, men de krever fortsatt betalt.

25 mai 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Hei Tore, og takk for tilbakemeldingen.
Vi er lei for at du ikke fikk pakken din. Vi har sjekket bestillingen, og pakken ble sendt samme dag og kom helt frem til hentepunktet, men ble dessverre liggende uhentet og kom i retur til oss.
Vi har akkurat sendt deg en e-post for å bekrefte detaljene, og vi sender en ny pakke til deg så snart vi hører fra deg – uten ekstra kostnad.

Kvalitetsprodukter

Produkter med väldigt bra kvalitet!
Leveransen gick fort.
Väldigt nöjd 🌺

15 juin 2026

Hei Jenni! 🌸
Tusen takk for de fine ordene – det varmer skikkelig! Så godt å høre at du er fornøyd både med kvaliteten og at pakka kom raskt fram. Det er akkurat det vi jobber for hver dag.
Håper vi ser deg igjen snart – og kos deg med produktene! 💚

Alltid gode tilbud

Alltid gode tilbud. Rask leveranse og ikke minst veldig bra kunde service 👍.

28 mai 2026

Hei Nima! 😊
Tusen takk for de fine ordene! Så hyggelig å høre at både leveringen og kundeservicen satt som den skulle. Det er akkurat sånn vi vil ha det.
Vi gleder oss til å se deg igjen – og det blir nok flere gode tilbud framover 😉
Ha en fin dag!

Jeg er svært fornøyd med opplevelsen

Jeg er svært fornøyd med opplevelsen. Bestillingen ble behandlet raskt og effektivt, og hele prosessen gikk problemfritt. Produktet var akkurat som beskrevet og kom i perfekt stand. Kundeservicen var profesjonell, hjelpsom og vennlig. Jeg anbefaler denne virksomheten på det sterkeste og vil gjerne handle her igjen.

14 mai 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Tusen takk, Przemek! 😊 Så godt å høre at både produktet og servicen levde opp til forventningene. Vi setter enormt pris på anbefalingen, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når som helst!

Lett å bestille

Lett å bestille, produktet lå i postkassen 6 dager senere. Synes prisen var grei.

20 mai 2026

Hei Astrid!
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse – det betyr mye for oss.
Så fint å høre at bestillingen gikk smooth og at prisen føltes grei! Vi jobber hele tiden med å holde leveringstida så kort som mulig, så vi krysser fingrene for at neste pakke dukker opp i postkassa enda raskere.
Håper du blir fornøyd med produktet, og ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe vi kan hjelpe deg med. 💚

Rask levering

Rask levering, gode priser og utmerket service. Jeg bestiller her igjen.

9 mai 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Tusen takk, Vadym! 🙏 Det gjør oss skikkelig glade å høre – rask levering og gode priser er noe vi virkelig jobber hardt for å holde. Vi gleder oss til å se deg igjen! 😊

Veldig bra!!

Veldig bra!!

15 mai 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Tusen takk, Sandybell! 😊 Så glad for at du er fornøyd! Håper vi sees igjen snart

Rask og god service

Rask og god service, det jeg kjøpte kom kjapt frem. Pålitelig og flotte varer som leverer👌

17 mai 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Tusen takk, Silje! 😊 Veldig glad for å høre at alt kom frem raskt og at du er fornøyd med varene. Det er akkurat det vi jobber for!

Pillene kom som lovet

Pillene kom som lovet. Raskt levert.

1 mai 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Hei Inger Lise, tusen takk for tilbakemeldingen! 😊 Veldig glad for å høre at alt kom frem raskt og som forventet – det er akkurat slik vi ønsker det skal være! Ha en fin dag! 🌿

Rask og god service

Rask og god service.
Rask levering
Det er god produktinfo som er lett tilgjengelig for hvert produkt.

29 avril 2026

Hei Ellen! 😊
Tusen takk for de fine ordene – det setter vi veldig stor pris på! Kjempegøy å høre at leveringen gikk raskt og at du fant den produktinfoen du trengte. Vi jobber hele tiden med å gjøre det så enkelt som mulig å finne det man leter etter.
Håper du blir fornøyd med produktene, og at vi sees igjen!

Fornøyd med både prus og service

Fornøyd med både pris og service

27 avril 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Tusen takk, Iryna! Så glad for at du er fornøyd — både med prisen og servicen. Det betyr mye for oss! Håper du merker god effekt av produktet, og at vi sees igjen snart. 😊

Raskt og rimelig

Kjøpte kosttilskudd for en rimelig penge. Rask ordrebehandling og god kommunikasjon.

26 avril 2026

Hei Tommy! 😊
Tusen takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på! Glad for at alt gikk knirkefritt — både prisen og leveringen. Håper du er fornøyd med produktene og at vi sees igjen!

Réponse de Glow Naturals AS

Tusen takk, Arne! 😊 Rask levering og gode priser er noe vi virkelig jobber for å holde — kjekt å høre at du merket det! Håper du er fornøyd med produktet også, og at vi sees igjen snart!

Veldig god og effektiv service

Veldig god og effektiv service. Hyggelig

30 avril 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Tusen takk, David! 😊 Veldig hyggelig å høre, setter stor pris på tilbakemeldingen. Håper vi sees igjen!

Rask handel og rask levering ☺️

1 mai 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Tusen takk, Rita! 🙏 Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både bestillingen og leveringen — det betyr mye for oss! 😊 Velkommen tilbake når du trenger noe nytt! ✨

Varene kom fort og det var bra

Varene kom fort og det var bra. Bare litt langt å kjøre for å hente de

28 avril 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Hei Ann-Kitty, og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse! 😊
Vi er glade for at varene kom raskt frem til deg. Vi beklager at hentepunktet ble litt langt unna – dessverre har vi begrenset kontroll over hvordan fraktleverandørene opererer. Pakken skal i utgangspunktet leveres til ditt nærmeste hentepunkt, men fraktselskapet forbeholder seg retten til å omdisponere til et annet punkt dersom det ikke er kapasitet der.
Vi beklager denne ulempen! Til neste gang kan vi anbefale å velge Posten som fraktalternativ – vi opplever færre slike klager med dem sammenlignet med PostNord. 🙂
Ha en fin dag, og velkommen tilbake til glownaturals.no!

Takk for den oppmerksomme og kvalitetsmessige

3 mai 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Tusen takk, Iuliia! 🙏 Det gleder oss veldig å høre – og vi sees definitivt snart igjen! 😊

Fantastiske produkter med god…

Fantastiske produkter med god informasjon. Utmerket service og stil.

Rask levering som bonus!

23 avril 2026

Réponse de Glow Naturals AS

Tusen takk, Ulfhednar! 🌿 Det varmer skikkelig å lese det — at du er fornøyd med både produktene, infoen og leveringen gjør hele teamet glad. Vi prøver alltid å levere noe mer enn bare en pakke, så det betyr mye at du legger merke til det. Velkommen tilbake når du trenger påfyll! 😊

Veldig fornøyd med handelen

Veldig fornøyd med handelen, god respons og produktet fikk jeg etter 2 dager. Anbefaler dette firmaet. Kvalitetsprodukter og rask levering 👍

18 mars 2026

Hei Atle! 😊
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på! Veldig glad for at du er fornøyd med både produktet og leveringen. 2 dager er akkurat slik det skal være! 💪
Vi håper å se deg igjen snart!

Flott kundeservice

Rask uproblematisk levering av vare som fremstår av god kvalitet.

30 mars 2026

Hei Marina! 😊
Så hyggelig å høre – vi er kjempeglade for at du er fornøyd! Rask levering og god kvalitet er akkurat det vi jobber for, så det varmer å lese. Velkommen tilbake når du trenger påfyll!