Varning ⚠️ för falska omdömen⚠️ För att höja sitt stjärtbetyg börja glowseva skriva egna omdömen ⚠️ De flesta 5-stjärniga omdömen från den 17/1 till idag är falska och skrivna av en anställd elle... Voir plus
Jag trodde inte att jag skulle lita så mycket på en självhäftande bh, men den satt exakt där den skulle hela kvällen. Flera timmars dans och inte en enda gång kände jag mig osäker. Ingen obekväm känsl... Voir plus
D står enkel retur men d var d inte! Kostymen vi fick var för liten - efter 31 mejl erbjöds vi 20% återbäring o rabattkod på nästa köp lr skicka tillbaka, betala frakt som är kostsam + försäkring, d... Voir plus
När jag packade upp spetsblusen kändes den mycket mer premium än priset antydde. Mjuk mot huden och inte alls genomskinlig. Den var dessutom så snyggt vikt i paketet, vilket är ovanligt. Hade den på l... Voir plus
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Den här skjortklänningen har blivit mitt säkra kort de dagar jag inte orkar tänka på kläder. Den ser alltid genomtänkt ut även när jag gjort minsta möjliga. Det räcker långt för mig.
Jag tog med resejackan på en resa och uppskattade verkligen hur lite plats den tog. När vädret ändrades var det bara att dra på den. Praktisk utan att vara jobbig.
Jag trodde inte att jag skulle bry mig särskilt mycket om en jacka som den här, men den har visat sig vara användbar fler gånger än jag räknade med. En sån där tyst, praktisk vinst.
Jag trodde aldrig att jag skulle beskriva strumpor som lyxiga, men här är vi. De är mjuka utan att kännas sköra, mysiga utan att bli tunga, och de har hållit riktigt bra hittills.
Lampan ger ifrån sig ett varmt, lugnande ljus som direkt mjukar upp rummet. Det är inget dramatiskt, bara tillräckligt för att förändra stämningen på ett väldigt behagligt sätt.
En sak jag verkligen gillar med resejackan är hur liten den går att vika ihop. Jag har den i väskan utan att tänka på det, och den finns där när den behövs.
sMILEY STRUMPORNA GöR MIG MäRKLIGT GLAD. dE GER NåGOT EXTRA äVEN NäR RESTEN AV OUTFITEN KäNNS TRåKIG, OCH DESSUTOM äR DE RIKTIGT SKöNA. hADE INTE VäNTAT MIG ATT GILLA DEM Så HäR MYCKET.
Jag brukar ha svårt att hitta shorts som sitter bra, men de här kändes rätt direkt. Bekväma utan att se slarviga ut. Jag behövde inte justera dem en enda gång under dagen.
Varning ⚠️ för falska omdömen⚠️
För att höja sitt stjärtbetyg börja glowseva skriva egna omdömen ⚠️
De flesta 5-stjärniga omdömen från den 17/1 till idag är falska och skrivna av en anställd eller mot betalning⚠️
Efternamnet Holm och Berg användes 5 gånger/ var under den korta perioden osv⚠️ BEDRAGERIET bara fortsätter….

Réponse : Glowseva
Jag hade den här klänningen på en middag utomhus och trodde att jag skulle behöva justera den hela kvällen. Istället glömde jag bort den helt. Den rör sig fint, klibbar inte och är bekväm hela tiden.
Installationen var uppfriskande enkel. Inga krångliga steg, ingen väntan i onödan. Jag uppskattar verkligen när något bara funkar direkt.
Jag trodde ärligt talat inte att jag skulle använda den här jackan så ofta som jag gör. Det är bara ett sånt plagg som smälter in i vardagen utan ansträngning. Den har förtjänat sin plats.
Det bästa jag kan säga om den osynliga bh:n är att jag slutade tänka på den. Ingen obehagskänsla, inget som gled, inget som märktes förrän jag tog av den. Det är väl hela poängen egentligen.
Jag brukar inte tänka så mycket på belysning, men den här golvlampan fick rummet att kännas färdigt. Den ändrade hela känslan mer än jag trodde. Gäster kommenterar den nästan varje gång.
Jag råkade beställa fel storlek först och förväntade mig krångel, men kundtjänst löste det mycket snabbare än väntat. Ersättningen kom smidigt och passade perfekt. Hela processen kändes oväntat enkel.
Jag hade inte tänkt använda den här klänningen så ofta, men den funkar till nästan allt. Vardagsärenden, lite finare tillfällen, snabba planer. Den smälter bara in i livet på ett tyst sätt.
När jag ser tillbaka på köpet känns det som en sån där sak som inte skriker efter uppmärksamhet men sakta bevisar sitt värde. Med tiden känns det bara självklart, och det är nog därför jag är nöjd.
Jag har använt de här shortsen mycket mer än jag hade tänkt. De är bara enkla att ta på, bekväma och praktiska utan att se slarviga ut. De har blivit mitt självklara val.
Den vita sommarklänningen visade sig vara mycket mer smickrande än jag trodde, särskilt eftersom jag brukar undvika ljusa färger. Den klibbar inte mot kroppen när det är varmt och känns luftig hela dagen. Jag kände mig avslappnad men ändå tillräckligt välklädd.
Det som stack ut direkt var spetsen. Jag förberedde mig på den där stela, kliande känslan, men den är faktiskt mjuk och behaglig mot huden. Den ser ärligt talat dyrare ut än vad den är, och det säger jag inte lättvindigt.