Alt fungerer egentlig som det skal, som lejer. Regning betaler sig selv over Mobilepay Forbruget kan holdes øje med nemt på brugerportal Der er dog lidt problemer med de første regninger, her står... Voir plus

L'entreprise a répondu
go`energi skal have fem stjerner, hvis de vil med- virke til, at vi fremover får energien fra mindre de- centrale A-kraftværker og dernæst får fjernet de rædselsfulde vindmøller og solceller, samt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et godt forbrugsafregnet abonnement. Og helt urimelig god og lettilgængeligt service. Har prøvet en del indenfor den branche, men er landet her pga af pålidelighed, gennemsigtighed og service, og at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har et håb om at jeg har valgt et færre el selskab- men jeg har været hos jer i så kort tid-så det er for tidligt at vurderer på oplevelsen, af jer som el selskab. Syntes nu bare at de trustpilot... Voir plus
Écrit par l'entreprise

Hos go’energi får du strøm, der er til at stole på. Vi er et selskab, der er bygget på vestjyske værdier med ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed.
Vi hjælper både private og virksomheder med el, ladeløsninger og rådgivning, der gør hverdagen med strøm overskuelig og uden bøvl!
Du finder nemt vores priser, og vi sætter en ære i at skrive det med småt med stort - helt åbent og gennemsigtig. Du ved altid, hvad du betaler for, og hvad du får.
go’energi er ejet af RAH, MES og Thy-Mors Energi; tre andelsselskaber med dybe rødder i det lokale fællesskab - men vi leverer strøm og ladeløsninger i hele Danmark.
Ingen binding • Ingen skjulte gebyrer • Kun go'kundeservice
Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.

Ndr. Ringvej 4, 6950, Ringkøbing, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Es hat einfach alles geklappt und so einfach mit der Anmeldung, es gab keine Probleme!
Stor hjælpsomhed fra medarbejder og levering fra tilmeldingstidspunktet - meget fin service og priser.

Réponse de go'energi A/S
Det var nemt at komme i kontakt med en medarbejder, ingen kø.

Réponse de go'energi A/S
Jeg har haft i flere år men valgte jer igen efter to dage

Réponse de go'energi A/S
En stor fornøjelse at få vores hjem gjort rent af Go´energi. Alt var gjort perfekt. Meget høflig og venlig person. Vi har absolut intet at klage over.

Réponse de go'energi A/S
God service - dejligt at mærke, der er mennesker bag systemerne. Har brugt jer i +15 år på vores ejendomme og det bliver nok ved.

Réponse de go'energi A/S
Skiftet til Go`energi foregik gnidningsfrit og på den valgte dato

Réponse de go'energi A/S
Jeg er ikke kunde og har aldrig været det, men bliver ved med at få mails om at bedømme jer. Det er så hermed gjort