ART cursus is als prettig ervaren. GHZ & GGZ word apart besproken en Marjan de instructrice had duidelijk kennis van de doelgroepen & praktijkervaring. Bedankt voor de prettige cursus !

Ik heb eigenlijk niet evht een ervaring , maar dat ik graag in de branche wil werken. Heb wel heel veel ervaring met jeugd kinderen en daarom staat ik helemaalmopemnmoets noeuws ye haan ontdekken.

Het was duidelijk en ook helder uitgelegd, zonder dat het saai werd. Daarnaast was er ruimte om onze eigen ervaringen te delen, voorbeelden te bespreken en vragen te stellen. De praktijkoefenin... Voir plus

Ik heb de cursus de-escalerend werken en agressieregulatie gevolgd. Deze werd door Marjan gegeven. De cursus was erg duidelijk en heeft mij veel nieuwe inzichten geboden. De informatie werd op een dui... Voir plus

4,8

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Leerzaam

Goede inhoudelijke training met een trainer die zelf veel praktijkervaring heeft een meebrengt.

11 juin 2025

Review

Review – Cursus Helpende Plus

Ik heb onlangs met veel plezier de cursus tot Helpende Plus gevolgd, samen met Oumaima. De lessen waren duidelijk, praktijkgericht en erg motiverend. Dankzij de goede begeleiding en het leerzame programma voel ik me zelfverzekerd in mijn nieuwe rol als Helpende Plus.

Wat ik vooral fijn vond, was hoe de cursus verdieping gaf aan de taken die ik als Helpende al kende. Denk aan medicatie verstrekken, werken volgens protocollen en beter omgaan met complexe zorgsituaties. Samen met Oumaima hebben we veel geleerd en elkaar ondersteund tijdens de lessen.

Ik ben dankbaar voor deze kans om mij verder te ontwikkelen in de zorg en kijk ernaar uit om mijn kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk.
Rosaline sesay

24 mai 2025

Agressie training

Agressie training gehad. Veel mondelinge informatie ontvangen en praktische tips gekregen voor bij een fysieke aanval. De mondelinge informatie meer interactief gemogen dmv een oefen gesprek oid, dat was voor mijn werk toepasselijker geweest.

15 mai 2025

Tripple C, Weerbaarheid

Vandaag de cursus Tripple C en Weerbaarheid gevolgd, gegeven door Marian. Het was een zeer fijne ervaring. Marian luisterde goed naar de groep en wist de stof op een prettige manier aan te passen aan het niveau en de kennis van de deelnemers. Ze werkte veel met praktijkvoorbeelden, wat het levendig en leerzaam maakte. Hierdoor vloog de tijd voorbij en hebben we veel waardevolle informatie meegekregen.

11 avril 2025

Een leerzame cursus met veel diepgang.

Een leerzame cursus met veel diepgang.
Na betaling binnen 3 minuten de link binnen om te starten. Zelf kunnen starten en net zo lang erover doen zoals je zelf wenst.

4 avril 2025
Logo de Goed

Réponse de Goed

Halima, wat een waardevolle feedback! Wij waarderen dit enorm en zien jou graag terug voor een nieuwe cursus!