Ja säg det , teckna en hemförsäkring idag på fm , redan efter tre (3) minuter kom detta att man skulle betygsätta företaget/beställningen….. Så vad skriver man ????

Supernöjd som kund. Väldigt snabb och responsiv service vid försäkringsärenden, och de har kunnat hjälpa mig vad varje ärende (ex. stulen väska, skador på resor, osv.). Speciell eloge när jag behövde... Voir plus

Jag ringde för att teckna hemförsäkring och nekades pga något så idiotiskt som att jag levde med sekritess efter att ha utsatts för våld. Damen som svarar bryter därmed mot försäkringslagen där hon s... Voir plus

Det var lätt att komma i kontakt med Gofido och jag fick direkt svar på vad jag förväntades göra. När min skada har lagats och jag fått offert och faktura så mejlade jag in det till Gofido som direkt... Voir plus

4,2

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

very good.

Simply, i get it from a satisfied customer and friend of me who used this company for many years..

29 juillet 2025

Håll er undan säger jag bara!

Håll er undan säger jag bara!! de bedriver denna bolag som en telefonförsäljning bedragare allihopa ända ner i roten..de finns bara inkassera de betalar alldrig ut nåt när skadan är skett!

3 juillet 2025

Stay away!

Like the others say, you would be given excuses when an incident happens. Gofigo is the same as no insurance. Run away and save yourself. Find a proper insurance company which is there to help when a problem occurs. I have my lesson and moving on!

16 juillet 2025

Väldigt nöjd!

Snabb hantering av mitt ärende under semester tider, stort plus i kanten. I övrigt väldigt hjälpsamma och tydliga. Super nöjd!

10 juillet 2025

Gå till vanligt försäkringsbolag istället

Gofido förmedlar bara försäkringar åt andra företag och smyghöjer sedan priset succesivt för att tjäna mer pengar på dig som kund. Tjänsten kan se snygg och smidig ut men låt dig inte luras, om du lusläser villkoren är dom dåliga och priset kommer bara att höjas över tid utan att du märker.

27 mai 2025