golf-square.com Avis

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Sterke customer service

Ik heb reeds een paar aankopen gedaan bij Golf Square en de opvolging was steeds uitstekend. Snelle en correcte reactie op alle vragen.

15 avril 2025

bestaan ze nog??

bestelling afgelopen zondag, donderdag eens proberen contact op te nemen want nog niets ontvangen.
mail werkt niet, telefoon voicemail, chat via de duitse site werkt ook niet.
Met andere woorden ze bestaan niet meer (denk ik)

13 octobre 2024

Wat is er met Golf-Square.com aan de hand?

Waarschuwing!
Waarom is Golf-square al drie dagen niet te bereiken?
Waarom antwoord golf-square niet op mail?
Waarom reageert golf-square niet op de chatfunctie in website?
Waarom bevestigt golf-square een verzending op dinsdag, maar DHL weet op vrijdag nog van niets?
Heden mijn recht op annulering uitgeoefend. Geld kwijt?

11 octobre 2024

Vriendelijk

Heel fijn bedrijf, lekker enthousiaste jongens. Ik wil graag zelf de spulletjes ophalen want het iedere keer weer een verassing en laat me verbazen hoeveel ballen er wel niet zijn opgedoken.

26 août 2024

Eerste en tevens laatste bestelling

Wat een verschrikkelijke eerste ervaring. Redelijke bestelling gedaan. Volgens de website verzonden naar DHL, maar volgens DHL al een week 'aangemeld maar niet ontvangen'. Vervolgens ben ik al bijna een week bezig om met de zo geroemde klantenservice in contact te komen. Telefoon wordt niet opgenomen en op zowel mail als livechat wordt niet gereageerd.
Dit was mijn eerste en laatste bestelling bij Golf Square, waarbij ik er helaas maar van uit ga dat ik mijn geld kwijt ben.

Update:
Na weken (op basis van de review) hebben zij zelf contact opgenomen. Bestelling nog een keer opgestuurd, welke weer niet werd ontvangen. Uiteindelijk mijn geld terug gekregen en een gratis doos ballen gehad ter compensatie. Los van de tijdspanne is het uiteindelijk wel netjes afgehandeld.

8 juillet 2024

Ik ben zeer tevreden over Golf Square

Ik ben zeer tevreden over Golf Square. Advies over golfballen is goed, het bestellen gaat altijd eenvoudig en snel via de website én de levering is altijd sneller dan verwacht. De drie belangrijkste redenen waarom ik altijd gewoon hier bestel. Yesyes!

20 mars 2024

Nog nooit problemen gehad, prima service.

Ik bestel al jaren bij Golf-Square mijn ballen en heb nog nooit problemen gehad. De dag na mijn meest recente bestelling belde een medewerker dat er een fout was in de voorraad en ze de door mij bestelde ballen niet hadden, tijdens het overleg dat daar op volgde kreeg ik andere ballen en een betere kwaliteit aangeboden voor dezelfde prijs. Wederom een blije en tevreden klant.

18 octobre 2023

Geld niet retour

Bestelling wel verstuurd maar ging na 1 bezorgpoging retour. Retourkomst bevestigd door bezorger maar niks meer gehoord van Golfsquare. Meerdere mails en belletjes aan gewijd maar geen gehoor. Geld nooit terug gehad.

30 juin 2023

Snelle reactie met oplossing na foutje op site.

Kreeg een foutmelding dat een kortingscode niet voor mijn winkelwagen gold terwijl in de nieuwsbrief duidelijk stond dat deze voor het gehele assortiment gold. Mail gestuurd dat ik hier zeer teleurgesteld over was. Nog voor ik deze beoordeling hier kon afmaken kreeg ik al antwoord met een andere code die het wel deed. Netjes!

26 novembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit