Gol Setan florist - گل فروشی آنلاین گُل سِتان Avis

1. Fleuriste
  2. Livraison de fleurs
  3. Service de décoration florale
  4. Marché aux fleurs

Informations provenant de diverses sources externes

با خرید گل به صورت آنلاین و بی‌واسطه از گل فروشی گل‌ستان، گل هایی تازه و زیبا برای شما ارسال خواهد شد. با ثبت سفارش، گل ها به موقع تحویل داده می‌شود. ______________________________________ Golsetan is an online florist startup (flower delivery ) in Iran and it is the provider of beautiful floral arrangements and gorgeous flower bouquets. Golsetan has also evergreen collection of plants, kokedamas and terrariums which have delivered across Tehran, capital of Iran. As one of the largest and most trusted online florists in Tehran and considering the fact that 15 million Iranian people live outside Iran, Golsetan has a great potential to take flower orders from all over the world to Iran. We offer high quality and service in Tehran guaranteed delivery time which is less than 3 hours.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

بهترین هستید و قدردان حضورتان هستیم.

عالی و بی‌نظیر. هر خرید، برای من تجربه‌ای فوق‌العاده به همراه داشت. دریافت گلهایی زیبا که از تصویر هم به مراتب زیباتر بودن. روند ثبت سفارش، پیگیری، زمانبندی و تحویل به بهترین شکل صورت می‌گیره و هر بار، بیش از قبل قدردان حضور این مجموعه دوست‌داشتنی هستم.

18 juillet 2023

Really professional

Really professional

I can definitely say their website stands out way beyond all the other online websites to order flowers. Besides the design of the website, they could deliver a perfect service.

I hope you grow fast and keep this service in the way it should be.

23 août 2019

dear Bardia,
Thank you for your review.
We will try to be better.

فوق العاده بود

THX Mr.Foad :)

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

دوستان همراه و مهربان گل ستانی ام
سلام

از سرویس دهی پر از مهر و دقیق شما با رویکرد زیبایی شناختی مبتنی بر فرهنگ اصیل ایرانی بی نهایت سپاسگزارم.

قدم نهادن در مسير توسعه اقتصادي بارويكرد فرهنگ، علاوه بر عزمي برخاسته از تعهد و ايثار، قدم هايي محكم، استوارو پر عيار مي طلبد.
لطف خداوند كريم و توانمنديهاي متعهدانه و مسئولانه شما باعث ایجاد نشاط اجتماعی در خانواده های ایرانی خواهد شد كه خود گوياي شايستگي شما عزيزان به عنوان كارآمد ترين انسانها در اين عرصه می باشد.
يقين دارم توسعه و پيشرفتي كه صورت خواهد گرفت مديون معرفتي ارزشي است كه شما پيدا كرده ايد. به احترام همت وهمدلي شما، ايستاده از همگي تقدير و تشكر مي نمايم و از حضرت حق ،خلعت صحت و حسن عاقبت برايتان مسالت دارم.

دوست دار شما
علیرضا هدایتی
ششم مردادماه نود و هشت

28 juillet 2019

جناب آقای هدایتی عزیز
بسیار خرسندیم که توانسته ایم رضایت خاطر شما را جلب کنیم
از پیام انرژی بخشتان بسیار سپاسگزاریم

Service is perfect and design is…

Service is perfect and design is professional
Everything is awesome
بسیار خوشحالم که با این شرکت توانمند وخوش فکر و قوی آشنا شدم واین امکان رو برایم فراهم میکنند که به بهترین شکل با استفاده از محصولات زیباشون حتی از خارج از کشور بتونم عزیزانم رو خوشحال کنم
درود و صد درود برشما

25 juillet 2019

Réponse de Gol Setan florist - گل فروشی آنلاین گُل سِتان

We are also glad that you choose Gol Setan and make your dear ones happy :)

Great flowers

Great flowers! Great team!

24 juillet 2019

Réponse de Gol Setan florist - گل فروشی آنلاین گُل سِتان

And you are a great customer! ;)

بررسی اولیه

نام خوب