Kundefjendsk selskab
Jeg havde bestilt en tur med Oslobåden til min kæreste og jeg, men opdagede efter 2 dage, at det hang virkeligt dårligt sammen, hvorfor jeg afbestille.
Jeg havde ikke været opmærksom, det indrømmer jeg, men faktum var, at de ikke refunderer prisen, når den er købt på tilbud. Heller ikke selvom der er næsten 2 måneder til og afbestillingen skete efter kun 2 dage.
Det trælse er selvfølgelig, at der ingen advarsel kom, da jeg afbookede. Først bagefter kunne jeg se, at jeg mistede ca. 1.100 i afbestillingsgebyr. Det skrev jeg til deres kundeservice og spurgte om, hvor jeg så fik at vide, at det var en fejl, det var ca. 2.300 kr. Hele rejsebeløbet undtagen forplejning.
Det var 2.300 kr. I dyre lærepenge.
Jeg spurgte så, om jeg kunne fortryde afbestillingen. Det kunne jeg selvfølgelig ikke og det er nok den del, jeg er mest vred over. Fair at jeg ikke havde fanget den del med afbestillingsgebyret, men god kundeservice havde da været at give mig chancen for at fortryde. Det er jo ikke fordi der er kø til billetterne, når der er så længe til.
Virkeligt ikke en oplevelse, jeg under noget at skulle have.