Good times Avis

TrustScore 1 sur 5

1,0

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht product. Moeilijk communiceren met klantenservice. Blijven om foto’s van het probleem vragen. Geen aanrader om hier te bestellen.

Noté 1 sur 5 étoiles

I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they won’t allow and offered £4 compensation There was... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besøg købt for 1 år siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af køen på en telefonsvarer 10 minute... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og fint!

Nemt og fint!
Dejligt varieret udvalg, hvor man kan finde noget, der passer til alle. Jeg printede selv og fik pæne gavebeviser ud af det.

6 juin 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg vil ikke anbefalde goodtimes …

Jeg vil ikke anbefalde goodtimes oplevelser.

Vi har modtaget 2 gavebokse i fødselsdagsgave med 2x2 billetter til biografen. begge gavebokse var ugyldige da vi kom hen til biografen.

Vi prøve at aktiver på nettet men i begge bokse var der ingen værdi kupon.

Jeg fik at vide i biografen at jeg skulle ringe til goodtimes, men da det var en lørdag havde goodtimes weekend lukket !
om sjovt nok er der man aller mest har bruge for kundeservicen da typisk oplevelser bliver brugt i weekenden.

Vi fik ødelagt vores biograf tur pga good times den weekend!

3 juin 2017

Hej Sophie

Vi beklager meget den ærgerlige oplevelse i biografen. Det er selvfølgelig ikke meningen.
Kan du sende os en mail på kundeservice@goodtimes.dk med dine værdikoder, samt dit telefon nr.
Så vil vi undersøge sagen nærmere.

Rigtig god dag.

Hilsen Good Times kundeservice.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ringe agtig kvalitet. - skuffende bif tur. - bad times burde være det rigrige navn!

Jeg var en af de heldige der havde fået en goodtimes oplevelse. Jeg skulle have familien med i biffen. Alt var pakket, printet ud og aktiveret... det var lige indtil jeg stod og skulle have mine billetter i biografen. Der fik jeg den længste næse. På trods af jrg stod med streg koder og lign, kunne den flinke dame i kasse sige, at billeterne og dermed goodtimes oplevelsen, ikke var aktiveret. Hun anbefalede at jeg kontaktede kundeservice. Men også dette skulle vise sig at være en være svært da det er søndag.

Så mit råd, køb gave kort eller lign direkte i biffen, restauranten, døren eller give penge der er øremærket til hvor end det måtte være og glem alt om disse bad times oplevelser.!

28 mai 2017

Kære Micheal

Først vil vi selvfølgelig beklage, at du har haft en dårlig oplevelse i Fields biograf. Det er slet ikke meningen.
Jeg er rigtig ærgerlig over at personalet i biografen giver dig besked om at gavekortet ikke er aktiveret samt, at de ofte oplever dette. Dette er ikke korrekt information!

Når vi tjekker dit Nordisk Film gavekort, kan jeg se det starter ud med et Goodtimes gavekort, som du aktiverer til Nordisk Film gavekort. Dette kan vi se, du gør i går den 28.05.2017.

Når vi kigger på dit Nordisk Film gavekort, så ser alt helt fint ud. Du har gennemført det hele korrekt og modtaget dit gavekort fra Nordisk Film. Derfor er det rigtig ærgerligt, at de i biografen blot afviser dig med en besked om at de ikke er aktiveret, samt at du skal kontakte os. Det forholder sig sådan, at du rent faktisk har et Nordisk Film gavekort, hvorfor de i biografen blot skulle have ringet til deres egen kundeservice som kunne have hjulpet dem og dig på stedet. Dette havde sikret en bedre oplevelse for dig.

Som vi har skrevet i en mail til dig, så beklager Nordisk Film mange gange oplevelsen og beder dig kontakte dem! Vi er sikre på at Nordisk Film finder en rigtig god løsning på dette, så du får en rigtig god oplevelse med dit Nordisk Film gavekort.

Mange hilsner
Good Times kundeservice

Noté 4 sur 5 étoiles

Super nemt at aktivere

Super nemt at aktivere. Der er mange muligheder / oplevelser (det gavekort jeg fik) at vælge imellem. Den eneste ulempe ved sådan et gavekort, er at man nemt kan komme til at glemme at bruge dem.

28 mai 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlige valgmuligheder af "restauranter", ringe ombytning, ingen kundeservice i weekend

Mmm? får en "middag for to" gavekort på min fødselsdag, det viser sig så i mellemtiden at den der såkaldte middag kun gælder cafébesøg, det' tyndt! Bruge 500 kr. på en café? Undersøger hvilke muligheder, der er for cafébesøg i forhold til min placering: Vivaldi i Ringsted, Vivaldi i Roskilde, Vivaldi i Næstved eller (gæt en gang!) vivaldi i Slagelse :P De sidste to gange jeg har været på Vivaldi har jeg haft dårlig mave, så NEJ tak, ikke mere vivaldi.
Mulighed nr. 2, måske kunne jeg ombytte gavekort til noget andet. Ja, kunne jeg godt, men ingen interessante ombytninger for mig. ØV Overvejer at ringe til kundeservice: WEEKEND LUKKET på telefonerne. Nåår! Hvad? Tror Good Times, at man arrangere kæresteaften flere dage i forvejen? Niksen! Ik' i min verden.
Det' en Ommer! Næste gang en gæst giver mig et Good-times-gavekort, beder jeg om bonden med det samme, så jeg få pengene i stedet for. :(

20 mai 2017

Kære Josefine

Tak for din feedback. Vi er altid glade for at hører fra kunder, som er i besiddelse af et Good times gavekort, så vi altid kan forbedre os.

Det selvfølgelig ærgerligt du ikke finder udvalget af vores caféer interessante. Vi tilbyder udover Vivaldi også Pipers Hus i Roskilde og Café Caramel i Slagelse, på gavekortet "En middag for 2".
Vi håber på at du kan finde et sted at nyde dit gavekort og ellers er der altid muligheden for at ombytte gavekortet.

Det selvfølgelig ærgerligt vi ikke kunne assistere dig i weekenden, men vi har åbent alle hverdage fra 9-16.
Har du yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på 7020 2900

Rigtig god dag.

Mange hilsner
Good times kundeservice.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus