Very happy with the service. Both luggages ordered arrived the following day and no issues. I had to return first order and it was delivered speedily and refunded. Would recommend the company.

Vår kontaktperson Chris gav en fantastisk service. Fick alltid snabba svar då vi hade frågor och ordnade alla flyg- och hotellbokningar på vår jorden-runt-resa på ett mycket bra sätt. Stöttade också p... Voir plus

Bra partner när vi ville skräddarsy vår resa i Sri Lanka. Vi bokade flyg, bil och tågtransporter via GoPlaces som i sin tur hade kontakt med lokala partners. Anki var alltid väldigt snabb att svara oc... Voir plus

Chris på Go Places !! Tack för en enormt bra service, du gjorde allt väldigt enkelt för oss. Snabba svar även fast det var mejl korrespondens, GRYMT. Semester i sig behöver jag inte uttrycka... Voir plus

1. Agence de voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Go Places skräddarsyr Jorden runt resor, Rundresor, Kombinations- och olika Paketresor till tex. Indien, Asien, Australien, Nya Zeeland, Söderhavet, USA, Afrika.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

63 avis

Snabb och smidig service

Snabb och smidig service, alltid hjälpsamma och trevliga, har använt mig av dessa resesäljare under nästan 15 år trots alla bokningar via diverse nätresebolag så känns det tryggt och säkert att boka via Go Places.
MVH
Jocke F

10 septembre 2019

Hej Jocke,

Tack för att du delar med dig! Kunderna gör säljaren, säger de ju ;-)

Kom gärna och hälsa på nästa gång.

Hälsningar
Chris - Go Places

Alt var bra utenom mygg og løse hunder…

Alt var bra utenom mygg og løse hunder i Phuket

20 août 2019

Hej Nafisa,

Tack för omdömet! Toppen att allt var bra trots diverse djur.

Med vänlig hälsning,
Go Places

Tack Chris för en fantastisk resa och…

Tack Chris för en fantastisk resa och en professionell service tillgänglig innan och under resan. Goplaces är att rekommendera!

4 août 2019

Hej Lucas,

Tack för det fina omdömet!
Underbart att Jorden runt resan blev så fantastisk!
Alltid lika kul att snickra ihop en Jorden runt resa utöver det vanliga:-)

Varmt välkomna igen när det blir dags!

Chris Smith
Go Places

Det var första gången jag åkte med Go…

Det var första gången jag åkte med Go Places.
När vi kom till Hong-Kong var hotellet inte betalt och när vi skulle vidare till Bali så var det strejk, så flyget blev inställt. Detta kändes oroligt och informationen om detta var bristfällig. Allt löste sig dock och det blev en fantastisk resa och kombinationen av resmål med Hong-Kong, djungel och strand på Bali var otroligt bra. Hotellen var förstklassiga och vi är otroligt nöjda med vår resa.

22 juillet 2019

Hej Ann-Margreth,

tack för att ni tog er tid att lämna omdöme! Dessvärre händer det ibland tex. vid stora helger, att det administrativa saktas ner. Men superkul att höra att resan blev så fantastik och att ni gillade hotellen:-)

Go Places

Fantastisk service och utbud!

Fantastisk service och utbud.

20 juin 2019

Hej Jone,

Tusen tack för det 5 stjärniga omdömet! Kul att ni fick en så härlig resa.
Alltid lika kul att kunna hjälpa till.

Perfekt rundresa!

Vi har varit på en härlig rundresa i USA. Go Places byggde resan till oss och det blev perfekt!
Hotellen låg centralt och bra. Trots flygstrejk ordnade Chris allt för oss utan att vi behövde engagera oss. Vi åker gärna med er igen. Tack!

9 mai 2019
Avis spontané

Vi havde en helt fantastisk ferie med…

Vi havde en helt fantastisk ferie med Go Places til Nepal og Indien, specielt vil jeg fremhæve det firma de samarbejder med Luxury Holiday i Nepal , hvor ejeren Ram var helt fantastisk , det er en tur som vi vil tænke tilbage på med stor glæde, og vi har rejst rigtig mange steder i verden , også en stor tak til Go Places for at finde nye flybilletter fra Nepal til Indien da selskabet havde standset alt flyvning.
Det er helt sikkert et selskab vi varmt kan anbefale.

29 avril 2019

Stort TACK till Chris och Go places

Stort TACK till Chris för all hjälp med att boka vår resa till Maldiverna och Dubai, allt från flyg till hotell. Vi är mer än nöjda. Vi Kan verkligen rekommendera Go Places.

2 avril 2019

Hej Thomas,

Tack så väldigt mycket för det fina omdömet! Härligt att resan blev så lyckad:-)

Go Places

Det är så tryggt att veta att Chris…

Det är så tryggt att veta att Chris finns där hemma och fixar alla problem man får och själv skapar
Fast ny bil får man nog fixa själv
SvennE och Anna

25 mars 2019

Hej Sven-Erik,

Tack för det fina omdömet! Ni hade helt klart en räddande ängel med er!

Chris

Mycket trevlig resa.

24 mars 2019

Hej Yvonne,

Tack för det fina omdömet! Kul att ni gillade resan till Sri Lanka.

Go Places

Super service alt fungerede som aftalt…

Super service alt fungerede som aftalt - jeg kan kun anbefale Go Places

20 mars 2019

Hej Johnny!

Tack för det fina omdömet!
Vad fantastisk kul att ni hade en så härlig resa!

Varrmt välkomna igen!

Den bedste rejse

Den bedste rejse, ville anbefale alle at rejse med Go Places! Alt fungeret og var nemt. Kan ikke sætte en finger på noget!

6 mars 2019

Hej Emil!

Tack för det fina omdömet! Och vad ul at ni fick en så fantastisk resa, härligt att höra.

Chris på Go Places !!

Chris på Go Places !!

Tack för en enormt bra service, du gjorde allt väldigt enkelt för oss.
Snabba svar även fast det var mejl korrespondens, GRYMT.

Semester i sig behöver jag inte uttrycka mig förutom att jag säger ett ord, MAGISKT.

Tack ännu en gång Chris, du är grym.

1 mars 2019

Hej Vildan!

Tack, tack, tack! Och tack själva för att vi fick vara med och planera ihop resan med er!

Chris
Go Places

Åkte på en paketresa till Maldiverna…

Åkte på en paketresa till Maldiverna och Dubai. Vi bokade resan genom secret escapes. Allt fungerade perfekt och boendet var jättebra. Kan absolut rekommendera detta företag.

19 février 2019

Hej Niklas,

Tusen tack för ditt 5 stjärniga omdöme! Jättekul att resan blev så lyckad.

Varmt välkommen åter!

Det fungerade kanon allt

12 février 2019

Hej Magnus,

Tack för det 5 stjärniga omdömet!

Så kul att ni kom iväg och att Jorden runt resan var så fantastisk som ni önskat.

Super duper nöjd

Super duper nöjd! Tack för all hjälp med en fantastisk resa! Fixade precis så som vi ville ha det!
Kommer att resa med er flera gånger till!

12 février 2019

Hej Petronella!

Tackar så väldigt mycket för det fina omdömet!
Alltid lika roligta att pussla ihop era resor och få allt att stämma.
Lika kul att höra att ni hade en så härlig resa.

Tack igen och vamt välkomna igen!