Lisez les avis des autres
Wij wilden graag onze easyclick gordijnen bekijken, dit hebben wij in de winkel gedaan. Een afspraak gemaakt voor het inmeten. Twee weken bedenktijd gehad op de offerte. De levering heeft 3 weken ged... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastische Service, Vorig jaar een groot deel vitrage en overgordijnen besteld bij Gordijnen.nl Een aardige vertegenwoordiger kwam alles inmeten thuis, en dacht echt met mij mee. Snelle levering e... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Gordijnen, (duo) rolgordijnen, plissés en alle andere soorten raamdecoratie op maat of in voordelige standaardmaten. Bestel online of boek onze meet & montage service. Gordijnen.nl, alles voor je raam.
Coordonnées de contact
Keizersgracht 174, 1016 DW, Amsterdam, Pays-Bas
- 020 808 5001
- klantenservice@gordijnen.nl
- gordijnen.nl
A répondu à 78 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
goed product snelle levering en niet…
goed product snelle levering en niet onbelangrijk een goede prijs!
Mooi product en snel geleverd!
Mooi product en snel geleverd!
Meerdere keren wat besteld en altijd goed en snel
LAST WEEK I ORDERED 2 ROLLER BLINDS
LAST WEEK I ORDERED 2 ROLLER BLINDS, BUT THEY ONLY SENT ME 1 SHORT ONE IN A HUGE BOX. I EMAILED THEM THIS EVENING, AND I WILL CALL TOMORROW, THAT IS, ON SUNDAY, TO COMPLAIN... I HAD PROBLEMS WITH THE PRODUCT BEFORE USING IT, I'M VERY ANGRY! B.K
Op tijd bezorgd
Duo rolgordijnen !!
Duo rolgordijnen !!
Deze gordijnen zijn helaas niet gelijk!! Dus wees opgepast als je deze vrij dichtbij elkaar ophangt dan is dat zichtbaar dat ze niet gelijk zijn 😔
Prima gedaan.
Het bestelde rolgordijn had een breedte…
Het bestelde rolgordijn had een breedte van 115 cm moeten hebben, maar bleek 115,3 cm breed te zijn. Voor 67 euro heb ik een rolgordijn gekocht dat in China is gemaakt.Als ik het uit China wilde hebben, zou ik het voor 15 euro bij AliExpress bestellen.

Duorolgordijnen niet in lijn
Nadat een stal Duorolgordijnen was geleverd en ik deze naast elkaar had opgehangen bleek het patroon niet op gelijke hoogte Contact opgenomen met de klantenservice van een bijzonder vriendelijke mevrouw terugzend instructies gekregen deze opgevolgd en na enkele dagen het geld terug op de bank.
wat ook nog het benoemen waard is dat je s'avonds tot 10.00 uur contact kunt opnemen met de klantensevice en ook nog eens snel geholpen.
Mooi verduisterend rolgordijn
Mooi verduisterend rolgordijn. Precies zoals op fotos. Makkelijk op te hangen; 1 week levertijd vanaf betaalmoment.
Product Forrest elektrische gordijnrail is top
Product elektrische gordijnrail is top. De aankoop verliep wat stroef met een karige ‘showroom’ die net lekkage had gehad en daarom niet dat product toonde. Ook zijn ze erg stellig in eerst alles bestellen en binnen laten komen en dan pas montage afspraak inplannen. Dit resulteerde in een 5 meter pakket in huis en hopen op een spoedige afspraak. Gelukkig binnen 2 wkn kunnen afronden. Montage team was top, vakkundig op 3,5 mtr hoogte gemonteerd. Blij mee!
Prijs kwaliteit
Was niet de 1ste keer dat ik er duo rolgordijnen kocht.Was toen tevreden en nu zeker.!!! Goede uitleg om zeker de goede afmetingen te bestellen! Was TOP!!!

Réponse : Gordijnen.nl
De coating van de zonwerende gordijnen…
De coating van de zonwerende gordijnen was niet helemaal goed waardoor er op diverse plekken gaatje me zaten waar ligt doorheen komt. Je zou verwachten dat dergelijke gordijnen niet door de keuring komen, maar helaas was dat dus niet het geval. De gordijnen worden vervangen; duimen dat ze dan wel goed zijn. Gelukkig kunnen tot de nieuwe levering de geleverde gordijnen blijven hangen (want de oude had ik net weggedaan.

Réponse : Gordijnen.nl
Inpak doos beschadicht en besteld…
Inpak doos beschadicht en besteld materiaal ook licht beschadigd

Réponse : Gordijnen.nl
5 uitstekende Jaloezien zwart 25mm…
5 uitstekende Jaloezien zwart 25mm besteld, snel geleverd, goed verpakt, makkelijk te monteren en staat netjes in huis en dat voor een nette prijs! Bedankt!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.