Go Sharp Avis 87

4,8

Kunde ha önskat liite skarpare slipning, men supernöjd med hur snabb leveransen var! Dem slipade knivarna OCH skickade tillbaka dem SAMMA dag som dem blivit levererade, vilket var dagen efter jag... Voir plus

Vi lämnade in tre stycken knivar till Go Sharp för slipning och är mycket nöjda med resultatet. Hela hanteringen från att vi skickade in knivarna tills att vi fick tillbaka dem sköttes snabbt, effekt... Voir plus

Vi provade att skicka in 3 st global-knivar. Deras sajt kändes seriös och kunnig och det är positivt att slipningen är i Sverige. Förpackningen som knivarna fraktas i är påkostad, och när knivarna kom... Voir plus

1. Service de fabrication
  2. Magasin de couteaux

Professionell knivslipning med hemleverans. Hjärtat i vår verksamhet är vårt välrenommerade knivsliperi, grundat 2004. Vi drivs av en passion för vårt hantverk och tanken att det bidrar till roligare matlagning och längre livslängd på dina ägodelar.

4,8

Aucune trace de demande d’avis

Skickade in några köksknivar

Skickade in några köksknivar. Väldigt jämn kvalitet på slipningen och mycket trevligt bemötande då jag hade några frågor innan jag postade knivarna. Kommer absolut att använda mig av Go Sharp framöver.

15 janvier 2025

Bolaget är ju in konkurs enligt…

Uppdatering: Mälarögrillen AB är ju även det ett företag som knappt omsätter något alls och ändå visar knallröda siffror, känns inte seriöst alls. Kommer sannolikt även det gå i konkurrs inom väldigt snar framtid. Senaste omsättning var 150 000 kr. Det innebär 12 500 kr per månad (bättre att ansöka om socialbidrag än att driva det företaget).

Bolaget är ju in konkurs enligt allabolag.se:

Anmärkning
Konkurs inledd 2023-10-30
Likvidation beslutad 2023-09-07

13 mai 2024
Logo de Go Sharp

Réponse de Go Sharp

Hej
Go Sharp är nu en del av Mälarögrillen AB
Vi anställda tog över bolaget när moderbolaget fick problem.
Samma lokal, samma slipmästare, lika nöjda kunder som tidigare !
Välkomna att slipa era knivar hos oss
Sixten Liedbergius
Slipmästare
Go Sharp - en del av Mälarögrillen

Slipning av rakkniv

Skickade en rakkniv för slipning,snabb o smidig leverans och rakkniven blev till belåtenhet 👍🙂

18 juillet 2023

Snabb service

Snabb service. Kniven var som ny när den kom tillbaka.

Slipade en 12 år gamla globalkniv som aldrig fått någon slipning tidigare.

17 juillet 2023

Väckte liv i gamla knivar

Smidig beställningsprocess och bra med flera alternativ för leverans. Men framförallt bra resultat! Jag skickade bla med en kniv med böjd spets och en 30 år gammal Sabatier. Bra lagning av spetsen och min gamla Sabatier blev skarp som ny (på ett sätt som ett bryne inte klarar av). Två knivar kom i bruk som jag mer eller mindre lagt åt sidan.

15 avril 2023