GoTutor | LeksehjelpAvis

3. École de mathématiques
  4. Professeur particulier
  5. Instruction à domicile
  6. Centre d'entraînement

GoTutor tilbyr skreddersydd privatundervisning og leksehjelp for elever på grunnskolen og videregående skole over hele landet. Vi arbeider hver dag for å hjelpe elever med å oppnå faglig fremgang, større mestringsfølelse og økt selvtillit gjennom undervisning som er tilpasset den enkeltes behov, mål og læringsstil. Vår visjon bygger på et enkelt, men viktig prinsipp: Skoleglede og faglige resultater går hånd i hånd. Vi tror at elever lærer best når de føler seg trygge, motiverte og opplever mestring. Derfor handler vårt arbeid ikke bare om karakterer og prøveresultater, men også om å styrke elevenes motivasjon, trivsel og tro på egne evner. Når en elev opplever fremgang og får større selvtillit, skapes et bedre grunnlag for videre læring og utvikling. Siden oppstarten i København i 2014 har GoTutor hjulpet mer enn 25 000 elever med å nå sine faglige mål. Sammen med våre undervisere har vi gjennomført over 500 000 timer med privatundervisning og leksehjelp. Denne erfaringen har gitt oss verdifull innsikt i hvordan vi best kan støtte elever på ulike nivåer og i ulike fag. Vi legger stor vekt på å finne et godt og gjennomtenkt match mellom elev og underviser. Våre undervisere er nøye utvalgt, faglig sterke og opptatt av å skape gode relasjoner som bidrar til læring og utvikling. Undervisningen kan gjennomføres både fysisk og på nett, slik at eleven får en fleksibel løsning som passer familiens hverdag. GoTutor er en del av Egmont, en av Nordens største mediegrupper med lange tradisjoner for læring, kunnskapsformidling og utvikling. Dette gir oss et solid fundament og et langsiktig perspektiv i arbeidet med å hjelpe elever til økt mestring, selvtillit og faglige resultater.

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

God hjelp av Håkon

Vi ble raskt kontaktet av Go Tutor og de satte oss opp med Håkon som lærer. Han var flink og ungdommen i huset hadde stort utbytte av timene og undervisningen hans. Vi kan anbefale Håkon til andre som trenger hjelp med matte.

6 mai 2026
Logo de GoTutor | Leksehjelp

Réponse de GoTutor | Leksehjelp

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, Stefan!

Det er godt å høre at Håkon var en god match og at dere fikk rask oppfølging. Vi vet hvor viktig det er å finne en privatlærer som både er faglig dyktig og skaper trygghet og motivasjon. Derfor er det ekstra hyggelig å høre at ungdommen i huset har hatt stort utbytte av timene. Vi ønsker dere masse lykke til videre, og dere er alltid hjertelig velkommen tilbake dersom det skulle bli behov for mer hjelp.

Med vennlig hilsen
Ruben, GoTutor