Mooi cadeau! Fraaie geschenk verpakking. Snelle levering. Eén minpuntje: schakel een andere bezorgdienst in. Packs heeft een slecht track record, ook in mijn geval leverden ze zonder mededeling of ex... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Wat een fijne ervaring! Ik ben zeer tevreden over Reinaert Vergulders. De service is uitstekend, de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, en de levering was verrassend snel. De vergulde hamer w... Voir plus
We hebben een vergulde voorzittershamer besteld, met een mooie vitrine eromheen. Een prachtig en toepasselijk cadeau om te geven. De bestelling werd snel geleverd en was zorgvuldig verpakt i.v.m. de b... Voir plus
Persoonlijke aanpak, reageert snel en correct, mooi cadeau , levering kon nog iets beter.
www.goudencadeau.com - 24 kt vergulde cadeaus voor jubileum/ pensioen / relatiegeschenken
Marhulzenweg 29, 7141CR, Groenlo, Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
Timely delivery, very cool personalized gift. We ordered the gold plated hammer trophy. Impressive look and feel, quality is even better than on the pictures
Snelle levering en goede service. Prijs ziet er mooi uit!
Het geleverde producten ziet er super mooi uit, het opschrift van het plaatje is netjes met logo goede verdeling. Een snelle levering en heel goed verpakt voor het vervoer. Over het totale product super tevreden.
Snelle én hele nette levering. Beeld ziet er prachtig uit, zoals op de foto's. Echt een aanrader!
Mooie kwaliteit en goede service!
Er is goed meegedacht over het ontwerpen van het tekstplaatje. Toen het product werd geleverd, zat er helaas een spellingsfout op het tekstplaatje. Direct contact opgenomen en diezelfde dag is nog een nieuwe tekstplaatje verzonden.
Mijn bestelling is heel snel verzonden en mooi ingepakt, zeker een aanrader!
Persoonlijk contact met verkoper en goed advies over hoe een goede aankoop te kunnen verkrijgen
Geweldig! Zeer goede service!
Heel blij met het eind resultaat.
Fijn bedrijf! Duidelijke correspondentie indien nodig, snelle levering en prachtige artikelen!
Wij hadden een vergulde verfkwast besteld voor een jubileum, keurig verpakt in een nette doorzichtige box, zodat de persoon hem heel netjes kan bewaren/tentoonstellen.
Geweldige kwaliteit van de producten en snelle levering! Goede service na een spelfout die door eigen fout in de gravering was geslopen, we kregen kosteloos een nieuw plaatje.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.
The gift is fast and good delivered!
Geweldige service! We hebben de vergulde Bako bestelt incl gravering. Vragen over de bestelling werden telefonisch uitgebreid beantwoord en het is de volgende dag al geleverd! Het cadeau was met veel zorg verpakt in een mooie transparante plastic vitrine.
De ontvanger was zeer aangenaam verrast met dit bijzondere jubileum cadeau!
Mooie gouden rolmaat besteld. Was er snel en ziet er top uit! Bijzonder cadeau om aan mn vader te geven.

Réponse de goudencadeau.com
Mooi cadeau! Fraaie geschenk verpakking. Snelle levering.
Eén minpuntje: schakel een andere bezorgdienst in. Packs heeft een slecht track record, ook in mijn geval leverden ze zonder mededeling of excuus een dag later dan ze zelf hadden aangegeven. Gelukkig was ik thuis.

Réponse de goudencadeau.com
En savoir plus sur les différents types d'avis.