Banner for Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor Avis 2 960

4,3

Bonjour, la première chose est que pour un bureau situé à Mons, il serait bien que le formulaire arrive en français (c'est pour vous, si vous voulez des feedback constructifs). Voor de rest is alles... Voir plus

Je ne comprends pas le néerlandais mais je crois que vous me demandez pourquoi je suis satisfait. Eh bien tout simplement pour l'accueil et la compétence de la personne qui a traité mon cas. Elle s'es... Voir plus

J'ai effectué plusieurs commandes. La 1ère fut une catastrophe. En effet cette dernière a été reçue plus de 3 mois après paiement alors que les éléments étaient disponibles. Depuis, les 3 autres comma... Voir plus

Bonjour, j'ai été reçue chaleureusement par la dame présente avec qui j'ai sympathiquement dialogué. Je suis bien contente de ma visite en votre bureau.

1. Entreprise de négoce de l'or et de l'argent
  2. Vendeur de pièces de monnaie de collection
  3. Bureau de change
  4. Marchand d'or
  5. Bijoutier
  6. Enchères en ligne

À propos de Goudwisselkantoor

Wij gaan voor jouw gouden ervaring!

Bij Goudwisselkantoor werken we al meer dan 40 jaar met goud, zilver, munten en sieraden. In die tijd hebben we ontzettend veel klanten geholpen, en wat we steeds teruglezen in reviews, is dat mensen vooral onze rust, uitleg en persoonlijke benadering waarderen.

We weten dat het kopen of verkopen van edelmetalen vaak gevoelig ligt. Soms gaat het om een grote financiële beslissing, soms om iets met emotionele betekenis. Daarom nemen we de tijd. We luisteren, leggen duidelijk uit wat we doen en doen een bod waar iemand rustig over na kan denken. Zonder druk.

Wij gaan voor jouw gemak. We willen dat je je bij ons prettig voelt, je niet gehaast voelt in het maken van een beslissing en behandelen we jouw edelmetalen met alle zorg. Besluit je geen gebruik te maken van ons bod? Dat vinden we geen enkel probleem, zolang jij nog steeds maar met een prettig gevoel de deur uitloopt.

Als familiebedrijf vinden we persoonlijk contact belangrijk. Met meer dan 175 locaties in Nederland, België en Duitsland streven we er elke dag naar dezelfde manier van werken: professioneel, betrokken en toegankelijk. De feedback die we via onze klanten krijgen, nemen we serieus en gebruiken we om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren.

Voor ons zijn reviews geen cijfers, maar verhalen van mensen die we hebben mogen helpen. En daar doen we het voor.

Altijd dichtbij - Online én in de winkel
Met meer dan 175 vestigingen én een veilige online omgeving kies je zelf hoe je zaken doet. Kom langs voor persoonlijk contact of regel het eenvoudig online, wat voor jou het prettigst is.
Veilig en vertrouwd geregeld
Wij zorgen voor een zorgvuldige en discrete afhandeling. Je weet waar je aan toe bent en kunt rekenen op een betrouwbare uitbetaling en professionele begeleiding.
40 jaar ervaring in edelmetalen
Al vier decennia zijn wij actief in de wereld van edelmetalen. Onze specialisten kennen de markt door en door en begeleiden je bij elke stap.

Alles op één plek

Elke dag streven we ernaar om het kopen en verkopen van goud en zilver toegankelijk en veilig te maken voor iedereen.

Binnen Goudwisselkantoor bieden we meerdere diensten rondom edelmetalen en valuta. Van het kopen en verkopen van goud en zilver tot verpandingen, veilingen via ons eigen veilinghuis en het wisselen van valuta.

Meer weten over onze diensten

Met meer dan 40 jaar ervaring en 175+ fysieke locaties hebben we in de loop der jaren veel kennis opgebouwd. Die kennis zit niet bij één persoon, maar bij meerdere specialisten die zich dagelijks bezighouden met onze diensten en producten. Voor klanten levert dat overzicht, duidelijkheid en continuïteit op. Alles komt samen onder één dak, ondersteund door mensen die weten waar ze het over hebben. Door de combinatie van een breed dienstenaanbod, een groot netwerk en jarenlange ervaring heeft Goudwisselkantoor een duidelijke positie in de markt.
Goud kopen Goud verkopen
Goud verpanden Geld wisselen
Veiling

4,3

3 k avis

Je me suis sentie en sécurité et je…

Je me suis sentie en sécurité et je n'ai pas eu l impression de me faire arnaquer. En plus, paiement en 24h.

30 octobre 2025

Réponse : Goudwisselkantoor

Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfaits, merci pour votre commentaire !

Arnaque a fuir

J’ai acheté via leur plateforme de vente aux enchères des lunettes de soleil Cartier, j’ai reçu des lunettes de vue a la place

je les ai contacté pour trouver une solution a cette erreur, la réponse de leur part est que ces lunettes sont catégorisées comme sa chez eux et que j’aurais pu aller les voir pendant la journée d’exposition en hollande, qu’une fois la vente au enchères conclue, il n’y a pas de retour possible

Des brouteurs deguisé, je lache pas l’affaire, je suis passez par drouot, ils vont surrement me rembourser si non depose plainte

4 octobre 2025

Réponse : Goudwisselkantoor

Merci beaucoup pour votre message. Nous avons été en contact avec vous et avons résolu cette situation. Nous regrettons le malentendu et sommes heureux d'être parvenus ensemble à une solution.
Goudwisselkantoor

Conseils et rapidité de la livraison.

Content des services,bons conseils et rapidité de livraison.

6 octobre 2025

Réponse : Goudwisselkantoor

Merci beaucoup pour votre retour positif. Nous sommes ravis que vous soyez satisfait de nos services.

Très bon accueil

Très bon accueil
Service impeccable

9 septembre 2025

Réponse : Goudwisselkantoor

Merci pour ce commentaire positif !

Rapide

Rapide, sûr, professionnel.

20 septembre 2025

Réponse : Goudwisselkantoor

Merci pour ce commentaire positif !

Ma visite au comptoir de Jurbise

Voor de rest is alles perfect gebeurt. De persoon in kantoor was competent en vriendelijk. Alles was klaar op moment van mijn bezoek, en alles is op een professionnele manier gebeurt.

12 juillet 2025

Accueil parfait et rapide

Accueil parfait et rapide
Rien a redire si ce n’est le taux de change un peu élevé par rapport à d’autres bureaux.

12 avril 2025

Réponse : Goudwisselkantoor

We zijn blij met uw positieve beoordeling. Bedankt!

- facilité de commande de devises via…

- facilité de commande de devises via le site
- rendez-vous prévu et confirmé
- différents billets reçus (et pas que des grosses coupures pas facilement utilisables)

28 mars 2025

Réponse : Goudwisselkantoor

Merci pour l'évaluation 5 étoiles !

Super accueil et transaction immédiate

Déjà client depuis 3 ans,le service est excellent et l accueil parfait et sympathique transaction immédiate et correcte

15 juillet 2024

Réponse : Goudwisselkantoor

Merci de nous avoir fait part de votre expérience et de votre évaluation positive !

Service impeccable

Service impeccable. À recommander.

17 février 2024

Réponse : Goudwisselkantoor

Merci de nous faire part de votre expérience !