Super lækkert kød og et par dejligt glade drenge ved grillen. Trods at tilbehøret kunne have fyldt lidt, så var det ganske enkelt perfekt kød, perfekt personale, så trækker stadig 5 👌
Lækker mad Godt tilbehør Super service af ham der var ude og servere Jeg manglede lige lidt bekræftelse i starten af forløbet Ellers havde det været 5 stjerner
Écrit par l'entreprise
GourmetGrisen.dk's mission er at levere enestående oplevelser med fokus på helstegt pattegris, kvalitet og service. Vores mål er at bringe folk sammen omkring vores lækre pattegris, som skaber minder for livet. GourmetGrisen.dk leverer helstegt pattegris til din fest både med og uden tilbehør, og vi er dedikerede til at imødekomme dine behov og skabe uforglemmelige smagsoplevelse
Fangelvej 82c, 5672, Broby, Danemark
- Kontakt@gourmetgrisen.dk
- gourmetgrisen.dk
Super lækkert kød og et par dejligt…
Super lækkert kød og et par dejligt glade drenge ved grillen.
Har haft Gourmetgrisen ude til en…
Har haft Gourmetgrisen ude til en konfirmation. God service, punktlig, flinke medarbejdere, og fantastisk god mad.
Det var en super velsmagende gris der…
Det var en super velsmagende gris der blev serveret, sprødt svær og kødet smeltede i munden. Det har de fuldstændig styr på at tilberede. Klokkeslæt og det hele var bare til ug. Absolut pengene værd og uden tvivl dem jeg bestiller til næste fest..
Den bedste grisebasse jeg nogen siden…
Den bedste grisebasse jeg nogen siden har smagt kan kun anbefale at prøve dem, store +++++ herfra
Den BEDSTE helstegt pattegris jeg har…
Den BEDSTE helstegt pattegris jeg har fået. Saftig kød og sprøde svær.
God service og lækker mad 🤩
En super oplevelse- fantastisk…
En super oplevelse- fantastisk pattergris, oksekød, pølser og tilbehør.
Super service af ham der var ude og servere
Kan varmt anbefales super lækker mad og…
Kan varmt anbefales super lækker mad og fantastisk service
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse - perfekt stegt gris, god salatbar og lækre flødekartofler. Hun havde styr på det fra start til slut, må man sige.
Perfekt stegt og rigtigt lækker
Perfekt stegt og rigtigt lækker
Flink personale som ryddede pænt op efter sig
Perfekt gris til tiden.
Gourmetgrisen leverede en perfekt gris til aftalte pris. Meget venligt og imødekommende personale, som sørgede for, at 38 Voksne og 5 børn følte sig godt tilpas ved vores vejfest.
Nem og overskuelig menuer at vælge imellem.
Bedste helstegte pattegris
Har nu været til 2 fester hvor GourmetGrisen lavede hel stegt pattegris med tilbehør og har været imponeret over det hver gang. Kødet var saftigt og sværene sprøde. Dejligt simpelt tilbehør hvor man kan blande/tage det man har lyst til. Jeg bruger i hvert fald gerne GourmetGrisen til en af mine egne fester😊
God og velsmagende gris med sprøde…
God og velsmagende gris med sprøde svær. Desuden meget imødekommende og venligt personale. Klar anbefaling herfra ☺️
We would 100% book them again.
Gourmet Grisen catered our joint birthday party this summer, and exceeded all expectations. We had 70 guests, all of whom praised the quality and taste of the food. Setup was in plenty of time, service was efficient and friendly, and one of our guests is booking for their own party. Unreservedly recommended.
Alt var kanon
Alt spillede. Kanonlækker mad, service i top og man skal ikke gøre andet end at nyde maden.