Stor viden om vine og stort udvalg
Var forbi gourmet Wine i Svendborg idag. Vi var på udgik efter nogle gode vine fra Bogle Winery. God og kyndig betjening,
I øvrigt et stort og spændende udvalg af vine

Réponse de Gourmet Wine-Passion for god vin.
Hos Gourmet Wine har vi passion for god vin, fra vores butik i Svendborg levere vi kvalitets vine til hele landet. Hss os kan du blande 6 forskellige flasker og få dem alle til 6 stk. prisen
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
I øvrigt et stort og spændende udvalg af vine

Réponse de Gourmet Wine-Passion for god vin.
Fornem telefonisk behandling. Vin bestilt og hurtigste levering jeg kan huske jeg nogensinde har prøvet ved en bestilling af varer over nettet. Vin ankom under 24 timer efter lagt bestilling... Fremragende! Ikke sidste gang jeg bestiller fra Gourmet Wine.
Ikke helt styr på lagerbeholdningen ved online salg, men fik reddet den hjem på en alternativ Portvin og hurtigt levering dagen derpå.
Super service og dag til dag levering. Bestemt ikke sidste gang jeg vælger Gourmet Wine.
Endnu en personlig og super positiv købsoplevelse hos Peter. Denne gang var den bestilte vin i restordre fra New Zealand. Peter tog straks kontakt og tilbød en tilsvarende men dobbelt så dyr vin til samme pris. Vi valgte at dog at vente på den bestilte, hvor vi fik 12 flasker til 11s pris. Fornemt og kan på det varmeste anbefale GourmetWine.dk.
Det startede med at Peter ringer og siger, at den Rosé jeg havde bestilt ikke var på lager, så vi blev enige om at han sender en anden fra samme producent.
Hurtig levering, men da jeg får vinen, finder jeg ud af at den rødvin jeg havde bestilt, som jeg skal bruge til min fødselsdag søndag, ikke er den årgang som jeg bestilte, først skriver jeg en mail, som han ikke svare på, hvor jeg så ringer til ham, hvor han siger, at han havde set mailen, og skulle nok svare på den, men han var ikke sikker på at han havde den årgang som jeg havde bestilt, og han skulle nok svare på min mail, når han lige havde set om den var på lager, men har stadig ikke fået noget svar.
Ikke der jeg har lyst til at ligge mine penge igen
Intet svar - utæt vin
Købte 7 flasker vin - den ene var utæt og der var vin ud i kassen. Jeg har skrevet til jer to gange på to forskellige mails. Intet svar.

Réponse de Gourmet Wine-Passion for god vin.
Fine priser, hurtig levering og fremragende kundeservice. Kan klart anbefales.
Ejeren Peter fremstår velsoigneret, smilende, høflig og service minded.... Og han er tydeligvis et omvandrende vin leksikon.... 😂😂😂
God service af Peter fra Gourmet vine både ved bestilling af små og større ordrer.
Har fundet vores bedste hvid- og rosevin der: Horgelus - den er bare perfekt :)
Stort udvalg, men jeg havde bestilt 2 flasker vin mandag, som jeg skulle bruge til fars dag lørdag. De kom aldrig frem og modtog ikke track and trace nummer, da de var blevet sendt fra fjernlager, blev jeg oplyst om. Jeg ringede ind torsdag og fik af vide, de med garanti ville komme fredag, hvilket de ikke gjorde... da jeg bestilte på hjemmesiden, stod der 1-2 hverdage for levering

Réponse de Gourmet Wine-Passion for god vin.
Jeg ændre selvfølgelig min dårlige anmeldelse, da jeg nu har modtaget vin som lovet... Tak for det😊

Réponse de Gourmet Wine-Passion for god vin.
God special vine til fornuftige priser. Er godt tilfreds med mine bestilling af 12 flasker Scuotto vin.
Hurtig levering, men desværre ikke den årgang jeg havde bestilt. Har nu skrevet 2 gange og ringet 1 gang og lagt besked på telefon svarer - stadig uden respons. Jeg har købt 12 fl. og været åben for at finde en løsning, men leverandør har ignoreret mig. Der handler jeg ikke igen!