Lisez les avis des autres
Hvis katten var med i ‘Det sidste måltid’ skulle Misser være vært og Gitte kok. Bordet skulle pyntes med grønt bestående af et florlet lag baldrian fra Valou. Forretten skulle være en let fiskeanretni... Voir plus
Det er en stor glede å være kunde hos Greencats! De har et stort utvalg kvalitetsprodukter med flott design, og vi setter pris på at all emballasje er miljøvennlig. Produktene er alltid flott pakket i... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er Danmarks eneste grønne specialiserede katteshop. Vi sætter en ære i at råde og vejlede dig som katteejer i at træffe de sunde og mest grønne valg for din kat. Besøg os hvis du er på udkig efter kradsetræer, kattehuler, kattelegetøj, mad og godbidder, kattebakker og alt midt imellem. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Hilsen Gitte / Indehaver
Coordonnées de contact
C. F. Richs Vej 17, 2000, Frederiksberg, Danemark
- 40200054
- service@greencats.dk
- greencats.dk
Gode produkter og en sød lille…
Gode produkter og en sød lille personlig hilsen med i pakken. Jeg vil handle der igen:)
Hurtig levering, nem hjemmeside. Men mine katte snuser ikke en gang til de bide ringe jeg har købt. Kluden der fulgte gratis med var interessant i 10 minutter

Réponse : Greencats.dk
Super produkter
Nemt og bestille
Nemt og betale
Kommer hurtigt frem
Super produkter
En fremragende gave
Køber der gerne igen
Altid hurtig levering og stort udvalg…
Altid hurtig levering og stort udvalg af sunde og gode ting til kattemisserne😽Vil man passe på sin kat, så tjek hjemmesiden hos Greencat’s - om det er foder, snacks eller legetøj - jeg er fan.
Det lader til at min kat kunne bruge…
Det lader til at min kat kunne bruge det, så venter jeg bare på virkningen
Super betjening
Så sød, fleksibel og god service. Super lækre produkter selvom jeg kæmper med en kræsen ragdoll 😄
Det er simpelthen hen nogle super gode…
Det er simpelthen hen nogle super gode produkter de har😻Og super hurtig levering🌞
Lækre produkter til dit kæledyr
Lækre produkter til dit kæledyr. Altid hurtig levering og god service. Forsendelsenkassen giver stadig min kat masser af glæde - indholdet not so much! Hvad man ikke investerer i for at glæde ens kæledyr, som ikke kunne være mindre interesseret😹
ALTID tilfredshed med køb hos Gitte og…
ALTID tilfredshed med køb hos Gitte og Misser. Så tilfreds at jeg nu dagen efter levering af Hoopo Donut nå måtte bestille en mere🙈
Alt i orden🐈⬛🌸
Gitte og Misser har mere en blot en…
Gitte og Misser har mere en blot en webbutik. Her kan du få gode råd og vejledning til hvad der vil gøre din egen pelsbasse lykkelig. Misser tester gerne alle varerne selv, og Gitte har fine blogindlæg om basale og nyttige ting du bør vide om din kat. Både i forhold til foder, pleje, aktivering og indretning af et kattevenligt hjem. Mine katte glæder sig altid til at åbne pakker fra Greencats. Og så er det bare skønt at se, at Gitte genbruger rigtig mange af de papkasser, hun selv modtager varer i ☺️🥰
Hurtig levering. Lækre produkter til vores forkælede katte. Helt igennem tilfreds og kommer til at handle der igen. De bedste anbefalinger til Greencats fra mig og mine katte❤️
Fantastisk udvalg af lækre varer,hvor…
Fantastisk udvalg af lækre varer,hvor der er fokus på lige netop de rigtige ting til kattene. Gitte besidder stor viden og er altid meget hjælpsom såfremt man har spørgsmål vedrørende produkter og katte generelt. Hos Greencats.dk føler man sig ikke som en tilfældig kunde,hvilket gør oplevelsen gennemført og virkelig god! Jeg elsker de personlige hilsener og mine katte har en kæmpe fest hver gang der kommer en pakke fra Greencats.dk ind af døren.
De største anbefalinger fra
Maria, Vigga og Valter ❤️😺
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.