Problemer med viftene i front som stoppet, men LED fungerte. (De sluttet også å lyse etterhvert). Fikk tilsendt ny vifte Hub og alt ok igjen. Kjapp respond, god dialog, sendte del raskt og problem b... Voir plus
Veldig fin nettside å bla seg gjennom, og veldig bra informasjon på produktene. Enkelt å finne q&a og informasjon om levering og kjøpsvilkår. Visste derimot ikke at det var stor pågang, og derfo... Voir plus
Oversiktlig side som gjør det enkelt for folk flest å få en god oversikt over hvilke gaming-PCer som er tilgjengelige. Jeg liker spesielt godt at de har kundetilbakemeldinger på de fleste produktene,... Voir plus
Kjøpte en mammoth gamingstol for litt siden og oppdaget ganske fort etter montering at stolen er uvanlig høy. på laveste nivå rekker ikke jeg på 190 cm ned i bakken med beina. Etter flere mnder fram o... Voir plus
- Magasin d'informatique
- Fabricant de matériel informatique
- Service informatique
- Entreprise d'électronique
- Fournisseur de service de jeux
Écrit par l'entreprise
Greencom drives av eksperter med en stor "passion" for gaming og E-sport. Vi drives av ambisjonen vår om å gi kundene den aller beste gamingopplevelsen, uansett budsjett.
Akershusstranda 21, skur 39, 0150, Oslo, Norvège
- 40 00 01 61
- support@greencom.no
- greencom.no
A répondu à 61 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse : Greencom
Lang ventetid og tomme hyller
Bestilte pc som jeg fortsatt venter på. Fikk etter 2 uker beskjed om at kabinettet jeg valgte ikke finnes på lager, til tross for at jeg valgte en pc hvor nettopp det kabinettet var tilgjengelig. Dette føler jeg burde vært nevnt mye tidligere når jeg har vært i dialog om bestillingen flere ganger. Kan umulig gi 5 stjerner da jeg verken har fått prøvd PCen eller kabinett som var ønsket. Gjenstår å se hvor god PCen er, men kjipt at det tar så lang tid å melde at en av delene har vært utsolgt i 4 måneder allerede før bestilling. Ellers helt grei kundeservice, kunne svart litt raskere. Forhåpentligvis er PCen god, da kan sikkert vurderingen økes til flere stjerner. :)

Réponse : Greencom
Bestillingen var enkel og grei
Bestillingen var enkel og grei. Mottok raskt bekreftelse og sendings informasjon, men vi venter fortsatt på at PC skal bli sendt fra dere. Det er ikke mulig å komme igjennom på telefonen
God Service
Bestilt og snakket med de på tlf angående valget. Veldig imøtekommende, blir en perfekt første gaming pc til min sønn.

Réponse : Greencom
Bra nettsted med gode priser
Bra nettsted med gode priser, ett problem var med lenken til bestillingen min, så 4 stjerner
ryddig hjemmeside
ryddig hjemmeside, fint at man kan velge mellom kabinett, men savner mulighet til å enkelt sammenligne systemenes ytelse opp mot hverandre.

Mye PC for penga
Jeg er ikke så god på å sette sammen egen PC, så jeg kjøper oftest ferdig-bygd. Etter min erfaring, så tilbyr Greencom mye PC for penga.
Elendig service! Tar ikke ansvar.
Elendig service. Sender ut pc-er som klikker etter en uke. Sender på reparasjon i 5uker også skjer det samme. Klikker igjen etter en uke. Tar lang tid for de å behandle sakene. Nå har jeg sendt inn grafikkort for ca 5-6uker. De skylder på at den ble skadet under transport. Og nå sender de tilbake ødelagt grafikkort og sitter igjen med ødelagt pc til over 30tusen kroner. Anbefaler på det sterkeste å IKKE bruke greencom. Kjøp heller en pc fra Elkjøp eller komplett. Mye bedre service og der holder de vertfall garantien for kundene. Har ikke hatt PC-en mer en 1år og 80% av tiden har den vært på service og Greencom vil ikke ta ansvar for dette. ANBEFALER IKKE på det sterkeste!

Réponse : Greencom
17.04.25 klokken 22.34 fikk jeg mail…
17.04.25 klokken 22.34 fikk jeg mail fra kundeservice, det vil si den ene personen som svarer alle kunder tydeligvis, om at de helst så at jeg fjernet en review jeg la ut mai/juni 2023. Kunne også få rabatter osv på andre produkter som en kompensasjon. Kunne tolket det som bestikkelse, men velger å tro det var grunnet dårlig opplevelse på kjøpet. Hvorfor jeg blir kontaktet i påsken, 22 mnd etter pc var kjøpt og ikke minst returnert, sier vel alt om firmaet. Jeg vurderte faktisk å gjøre det, for å gi de en ny sjanse, men da jeg leser hvor mange som har fått samme beskjed, samt hvor mange som fortsatt har de samme problemene, så er ikke det aktuelt. Ingen seriøse aktører gjør dette. De jobber heller med seg selv for å bli bedre, ikke be kunder om å endre anmeldelser slik at de kan fortsette som før...Som jeg har skrevet før, meget useriøst firma. Burde avvikles.

Ny PC
Enkelt å bestille, går ganske fort fra jeg bestiller til jeg får mail om at det er klart. Veldig flott side å se på når man skal ha noe å utrolig bra at man kan skifte spesifikasjoner som man vil :).

Réponse : Greencom
De ba meg fjerne en anmeldelse.
Jeg kjøpte et tastatur i fjor som ikke virket som påstått. Sendte det inn og fikk et nytt, og i dag fikk jeg en mail om å fjerne min 1-stjerners vurdering av butikken deres da det var noe feil med tastaturet. Det kommer jeg ikke til å gjøre, da erstatningen fortsatt ikke virket som påstått. Så fordi dere sender mail til folk for å fjerne dårlige anmeldelser, får dere en til. Og her kommer en kopi av mitt svar på denne mailen så alle kan få se.
"Kommer ikke til å forandre denne (første anmeldelsen) da det er blitt ganske klart at dette er et billig, kinesisk tastatur som blir levert uten noen form for bruksanvisning. Batteritiden er fortsatt langt under det som det reklameres med, og tilkoblingen er helt idiotisk. Den sliter med å koble seg til hver gang det har vært urørt i fem minutter. Jeg har tatt det som tap, og bruker istedet et gammalt logitecg tastatur som varer månedsvis på to AA batterier og er bestandig tilkoblet uansett hvor lenge jeg lar det ligge i fred. Dette produktet dere solgte meg er rett og slett en vits."
Styr unna for enhver pris.