Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Betreffende laadpassen: Controleer alle facturen aandachtig. Volgens hun website: "De kosten voor (snel)laden in binnen- en buitenland bereken we de kosten 1 op 1 door". Dat doen ze dus niet. Na een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Via de Vereniging Eigen Huis zijn we na 3 jaar VandeBron overgestapt naar Greennl. De overstap "op papier"/digitaal ging probleemloos. Overmorgen gaan we daadwerkelijk geleverd krijgen. Vandaag al e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Via VEH aangemeld bij Green.nl De tarieven zijn concurrerend en de leveringskosten beduidend lager dan bij de huidige energieleverancier. Minpunt is dat Green.nl nog geen verbruiks-app heeft, maar... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vooralsnog niet heel blij. Termijnbedrag na lang telefonisch wachten aangepast. Voor inzicht op je persoonlijke verbruik/gegevens kun je een account aanmaken. Dit werkt helaas niet ! (Precondition F... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'énergie verte

Informations provenant de diverses sources externes

Groene energie voor thuis, onderweg en de zaak

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Oplichters

Zit nu ongeveer een half jaar bij GreenNL en ik kan het iedereen afraden. Slechte klantenservice die je niet goed helpt en ze schrijven zomaar bedragen af. Heb ongeveer 2 afschrijvingen per maand. Denk dat ze extra afschrijven in de hoop dat je het niet doorhebt. Zodra ik weg kan zoek ik iets anders.

29 mai 2021

één woord SUPER!

helemaal super zit er nu 1 jaartje bij en bevalt me goed geen lange wacht tijdens als je ze nodig bent en helpen je altijd goed nu zelfs 2 woningen op contract i.v.m. met verbouwen en straks verhuizen was met 1 telefoontje geregeld echt super service :)

27 mai 2021

Goedkoop is duurkoop

Duurde maanden voor levering kon beginnen waardoor we bijna van het net werden afgesloten. Uiteindelijk spoed achter moeten zetten bij Green waardoor we vervolgens de volledige cashback kwijtraakte. Smerig trucje om klanten te binden...

25 mai 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Door een foutje zou ik pas later energie krijgen na 1 telefoontje is het gelijk opgelost en ben ik heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan

21 mai 2021

Onterecht

Er is op 12 mei 2021 bij mij een bedrag van mijn bankrekening afgeschreven en ik heb geen contract met Greennl. Ik heb het bedrag ingetrokken. Ik ben benieuwd waar dit vandaan komt. Maar ik ga echt niet betalen.

16 mai 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Wekelijks worden we via sms en via…

Wekelijks worden we via sms en via mails lastig gevallen ivm een zogenaamde openstaande factuur. De toon wordt er niet beter om. Het zijn nu al AANMANINGEN! Ik ben benieuwd wanneer er een deurwaarder komt. Gelukkig heb ik een goed dossier opgebouwd. Een nota bestaat er niet van. Mails en brieven naar Greennl helpen niet. Soms een excuus met een melding dat er niet betaald hoeft te worden. Maar de onderlinge afdelingen van Greennl werken blijkbaar niet met elkaar samen.
Ik word er strontziek van. Wat een bedrijf. Zeker geen aanrader als serieuze energieleverancier. Gelukkig ben ik geen afnemer meer.

26 avril 2021

Overstap

Overstap: soepel; doelstelling: prima; tarief: scherp; gebruiksvriendelijkheid: dat kan beter,

1 avril 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Account aanmaken lukt niet

Morgen gaat mijn contract in, dus vooralsnog weinig om over om over te oordelen. Helaas kan ik nog geen account activeren op de website. Ik heb support hierover gemaild en ben nog in afwachting van hun antwoord.

1 avril 2021

Eindafrekening veel te hoog

Ik ben sinds een jaar geleden overgestapt nu betaalde ik bij de vorige leverancier 100 per maand en kreeg altijd rond de 600 terug
Nu ben ik dus overgestapt naar green.nl
Voorheen green.direct ik werd geschat op 56euro per maand heb het toen zelf verhoog naar 75euro dacht dan hoef ik niet bij te betalen.
Ik heb in februari 2020 nog een hr ketel laten plaatsen dus gebruik ik alleen gas op mijn gasfornuis en ik ben alleen
Heb ik nu een eindafrekening gehad moet ik dus 1600 bij betalen en ik ga van 75 euro naar 225 dat kan toch niet ik kan dat nooit betalen
Wie weet er een verklaring of het liefst nog een oplossing

Raymond wassing

23 mars 2021

Beoordeling Green,nl

Tot nu toe is alles heel soepel verlopen.
De overstap en communicatie is goed geregeld
Nog geen ervaring met Green.nl maar ik heb er alle vertrouwen in

15 mars 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus