GreenPillow Avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Wonderkussen

Ja, ik heb al beter geslapen en met wat minder rug- en nekklachten!!
Ik word bestookt met reclame van jullie concurrentie, met gelijkaardige kussens en niet direct met betere!
Ik blijf dus verder en nog langer slapen met jullie kussen. Maar welk is de frisse en warmere kant, misschien hebben jullie dat al ergens vermeld en heb ik het niet gezien (de kant met kleurtjes of de witte?)
Mvg

3 mai 2025
Logo de GreenPillow

Réponse de GreenPillow

Wat fijn om te horen dat u al beter slaapt en minder last hebt van rug- en nekklachten — daar doen we het voor!

Wat betreft de vraag: de frisse kant is inderdaad de kant met de groene vlakjes. De andere kant, met het logo, is de warmere zijde.

Slaap lekker en nogmaals bedankt voor je fijne review!

Hartelijke groet,
Team GreenPillow

Goede ondersteuning!

Door het kussen ervaar ik bijna geen nekklachten meer! Doordat je de dikte van het kussen kan aanpassen, ondersteunt hij mijn nek perfect; ondanks dat ik een zijslaper ben!

11 février 2025

Top Kussens

Ik heb hier een kussen besteld en ben er echt blij mee! De kwaliteit is top en het slaapt heerlijk. De bestelling kwam snel binnen en was netjes verpakt. Ook fijn dat het een duurzaam product is. Zou hier zeker weer bestellen!

10 mars 2025

Fantastisch!

2 kussens gekocht en wat een wereld van verschil!
Kussen heeft zelfs een koude en normale kant. Ook fijn dat je zelf de hardheid kan bepalen van het kussen.

11 mars 2025

Echt een fantastisch kussen.

Echt een fantastisch kussen.
Je kan een gedeelte inhoud eruit halen en zo naar eigen wens de kussen maken.
Blijft lekker stevig.
Heerlijk geslapen !

11 mars 2025

Heerlijk kussen voor een goede nachtrust!

Onlangs een green pillow kussen besteld. Voorheen had ik veel last van nekklachten en reeds na 2 weken met een green pillow zijn de klachten aanzienlijk verminderd. Snelle levering en bijgeleverde extra vulling zijn zeker pluspunten. Ik kan iedereen van harte een green pillow aanbevelen!

10 mars 2025

Greenpillow

Laats een greenpillow besteld dit kussen biedt precies wat ik nodig heb voor een goede nachtrust. Dit kussen biedt precies wat ik nodig heb voor een goede nachtrust. De ene zijde blijft heerlijk koel tijdens warme nachten, terwijl de andere zijde juist lekker warm en knus is in de winter. Daarnaast zorgt de aanpasbare vulling voor perfecte ondersteuning, waardoor mijn nekklachten aanzienlijk zijn verminderd. ook de snelle levering was een pluspunt! kortom de greenpillow levert echt wat het belooft.

21 août 2024

GreenPillow

Ik heb onlangs de GreenPillow gekocht, en ik ben er ontzettend tevreden mee! Het Dual Temperature Design is echt een uitkomst. Tijdens de warme zomernachten is de koude zijde heerlijk verkoelend, terwijl de warme zijde perfect is voor de koude wintermaanden. Het kussen biedt daarnaast optimale ondersteuning en is volledig aanpasbaar naar mijn wensen, wat voor mij erg belangrijk is vanwege nekklachten. De buitenhoes is gemakkelijk te wassen, wat het onderhoud eenvoudig maakt. Bovendien was de levering erg snel! Ik kan de GreenPillow aan iedereen aanraden die op zoek is naar het ultieme slaapcomfort!

21 août 2024