Greek Market United Kingdom Avis

3,9

Useriøst firma. Bestilte nogle varer, men hørte aldrig noget fra dem. Ej heller da jeg henvendte mig for at høre om status samt annullering af ordre. Har aldrig hørt fra dem siden bestilling - kan der... Voir plus

Kære Greek Market, I skal have en kæmpe tak for jeres hjælpsomelige og punktlige måde at være på. Meget servicemindet - trods at jeg havde overset leveringsmetoden hvor der stod jeg selv skal hent... Voir plus

Personlig kundeservice som er helt fantastisk og fleksibel. Gode varer fra Kreta og Grækenland som man ikke finder andre steder her i Danmark. De har god føling med hvad der er populært fra Kreata o... Voir plus

Jeg kan 110% anbefale Greek Market! Jeg skulle holde middag for en flok gode venner, hvor temaet var græsk mad. Jeg kunne finde alt hvad jeg skulle bruge af madvarer og drikke på deres hjemmeside... Voir plus

Bien

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Dårlig oplevelse!

Pengene er hævet men jeg har ikke modtaget min ordre!
Jeg har sendt 4 mails hvor jeg spørger ind til hvornår jeg kan forvente, at få min ordre men jeg får ikke noget svar.

21 juillet 2025

Man får generelt meget vin fir pengene

Man får generelt meget vin fir pengene, når der købes græsk.
Også her.
Dejlig, frisk og smagfuld rødvin til den lidt lettere side (semeli feast). Til 80 kr er den et fund. Lidt bourgogne agtig, men helt sin egen.
Vinen blev leveret af firmat selv dagen efter bestilling. Tiptop

12 juin 2025

De bedste græske produkter til rådighed…

De bedste græske produkter til rådighed for det danske marked! Gode priser, kvalitet og perfekt service.

Τα καλύτερα Ελληνικά προϊόντα στην διάθεση της Δανέζικης αγοράς!καλές τιμές ποιότητα και τέλειο σέρβις

4 juin 2025

Det var super fint

Det var super fint! Og butikken på Vesterbro er meget hyggelig, folk er venlige og kaffen er god :-) Desværre var én af de oste, som jeg havde bestilt, ikke med. Men jeg prøver bare igen. :-)

12 mai 2025