Ole Vestergaard grøn service aps Avis

TrustScore 4 sur 5

1. Jardin
  2. Magasin de matériel de motoculture

Écrit par l'entreprise

Salg installation og service af plænerobotter

Bien

TrustScore 4 sur 5

5 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fin service

Jeg har en Robomow robotplæneklipper der var blevet så træt at den nægtede at kører. Efter en kort snak med Tina smed jeg den i bilen og kørte til værkstedet. Ole var igang med en anden plæneklipper, med satte den til side for at servicere min. 10 min senere var min fixet. Efter installation hjemme igen, ville den stadig ikke køre så jeg måtte igen ringe til dem. Ole var igang med noget så han ringede tilbage kort efter. Han viste med det samme hvad der kunne være galt og vupti så kørte den igen. Tak for god service og hjælpsomhed.

29 juin 2026

Hvis man kunne give 0 stjerner for den…

Hvis man kunne give 0 stjerner for den dårlige service fik de det.

Betalt over 3000kr for service af vores robomow som ikke vil høre efter. Hvorfor man selvfølgelig Beder om professionel hjælp. Da jeg henter den skulle den virke perfekt. Vel og mærke efter at have betalt fakturaen da jeg ellers overhovedet ikke måtte hente den.

Kommer hjem og sætter den til og den køre ud på græsset, slår en omgang og er allerede tør for strøm.
Den kan ikke finde hjem efter der er kommet nyt Ladehoved på. Og den går derfor konstant i stå ude på græsset og vi må løfte den hjem i garage.

Ringer til grøn service - og får som altid fat i Tina- som ikke vil hjælpe en videre til at tale med en tekniker. Man bliver hurtigt fejet af med “prøv dit og prøv dat” …
Og bliver “truet” med at de da sagtens kan se på den igen, men det koster 1700kr i startgebyr ! Udover de i forvejen over 3000,-.

Ringer herefter til robomow direkte og får hjælp, fortæller ligeledes om den elendige og ugidelige service ved grøn service.

LIG IKKE JERES PENGE VED GRØN SERVICE - der er nemlig INGEN service - kun dyre regninger.

15 juin 2024
Logo de Ole Vestergaard grøn service aps

Réponse de Ole Vestergaard grøn service aps

Hej Julie
Jeg er da rigtig ked af din anmeldelse, men jeg har også et behov for at forsvare mig overfor den.

Du kom ind med robotten, fordi den ikke kunne lade, og den havde stået stille i ca. 1 år uden at være ladet op. Jeg får boostet dit batteri, hvor jeg var heldig at få liv i det, dette er bestemt ikke altid det kan lade sig gøre, da et li- thion batteri ikke tåler at stå afladet. Du køber desuden et nyt ladehoved, da det gamle ladehoved var defekt, så robotten igen kan lade batteriet op, der blev også monteret et brugt display, da det gamle display ikke virkede. Efterfølgende ringede du for at få hjælp til at få robotten til at køre på en tråd, du har fået lagt af et andet firma, og du bliver gjort opmærksom på, at vi gerne kommer ud på et teknikkerbesøg, for at hjælpe med at løse de problemer, du har med at få robotten igang, da vi jo ikke kender installationen, og derved ikke ved hvordan tråden er lagt, dette koster ganske rigtigt 1750,00 for et teknikkerbesøg.
Vi forsøger altid at hjælpe vores kunder, med gode råd, men der er desværre ikke altid adgang til en tekniker, da de kan være optaget af andre opgaver.
Med venlig hilsen
Ole Vestergaard

Klar kommunikation og god service

Service på RS 615 Pro. Vi kunne aflevere en lørdag eftermiddag i overvåget container, de læste min besked om hvad jeg selv havde udført, udførte det aftalte, ringede for at tjekke op med mig og returnerede den hurtigt. En del penge ja, men ikke dyrt ift. maskinens oprindelig pris. Fra starten af var der klar kommunikation så jeg kendte forventet tid for service.

16 mai 2024

Burde slette service i navnet

Burde slette service i navnet, for det er da ikke eksisterende.. Handler der aldrig igen. Tag fat i Robotdokteren i Kolding, han ved hvad han har med at gøre, og ydet en fantastisk service

4 août 2023