Grønbech Revision Avis 17

2. Cabinet d'expertise comptable
  3. Service de paiement et de comptabilité
  4. Services aux entreprises

Écrit par l'entreprise

Er du træt af at bruge tid på bogføring? Hos Grønbech Revision er vi specialister i e-conomic og kan overtage din virksomheds bogføring og regnskab. Som e-conomic-eksperter hjælper vi dagligt enkeltmandsvirksomheder og selskaber i hele Danmark med at få styr på tallene. Vi er 4 dedikerede bogholdere som sidder klar til at hjælpe dig. Bruger du allerede e-conomic, eller er du klar til at skifte? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på professionel bogføring, der giver dig tid til at fokusere på din kerneforretning. ✓ Erfarne bogholdere ✓ Fast kontaktperson ✓ Konkurrencedygtige priser ✓ Hurtig responstid

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Solidt

Det fungerer og er meget prof

21 septembre 2025

Hej Thomas
Det er vi glade for at høre.
Vi ser frem til samarbejdet!

Hej Lars
Tak for din anmeldelse, den er vi glade for. Vi gør meget ud af at give vores kunder en god service så de føler sig godt behandlet.

Rigtig god service

Rigtig god service.
Nem at komme i kontakt med.
Hjælper dig igennem alt papir arbejde vist der er behov for det.
Har kun positive erfaringer med dem.

26 mars 2025

Hej Carsten
Tak for de pæne ord :)

Vi ser frem til samarbejdet!

Kompetent og god vejledning

Tak for at levere kompetent, venlig og upåklagelig bogholderi til min tegnestue.
Dejligt at nøjes med at kunne koncentrere mig om det jeg er uddannet til.
Bedste anbefalinger herfra.

27 mars 2025

Hej Gunnar
Tusind tak for din anbefaling, den er jeg glad for. Det betyder meget for at mine kunder er tilfredse og er glade for min hjælp.

Rigtig god opstart

1 janvier 2025

Hej Allan

Tak for ros, det er dejligt, at du er tilfreds med den opstart vi er igennem. Jeg glæder mig til vores samarbejde fremadrettet.

Altid hjælpsom..

25 juillet 2024

Réponse : Grønbech Revision

Tak Lars, det er jo det jeg er her for :).

Din ros betyder meget for mig.

Hilsen Berith

Jeg synes ikke at jeg er informeret om…

Jeg synes ikke at jeg er informeret om grønbech Rivision

9 juin 2024

Hej Arne
Jeg har sendt mail ud til alle kunder den 28/6-2024 fra min nye mail kontor@gronbechrevision.dk.

Jeg har også sendt mail til dig :) Intet er forandret udover navneskift.

Hilsen Berith

Det letter en byrde i hverdagen.

Jeg har haft flere andre bogholdere og må sige de på ingen måde har den service jeg har fået her. Den hjælp en lille virksomhed som min har fået er fantastisk. Det letter en byrde i hverdagen.

13 mars 2023

Hej Henrik
Tusind tak for de pæne ord, det betyder meget for mig.
Hilsen Berith

Vi har haft et rigtigt godt samarbejde…

Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med OfficeBoOst i nogle år nu og er meget tilfredse!
Berith er altid sød og hjælpsom samt hurtig og fleksibel.

9 mars 2023

Hej Jakob
Mange tak for de pæne ord, det betyder meget for mig.
Berith

Top proffesional..har samarbejdet med…

Top proffesional..har samarbejdet med en del bogfører efterhånden men har aldrig oplevet at nogen af dem går så meget op i at ting skal være i orden og at service er top..Bedste anbefalinger herfra 🤗

8 mars 2023

Hej Zoran
Tak for din anbefaling, det betyder meget for mig. Det er en selvfølge, at der skal være 100% styr på tingene så du altid kan stole på, at dit bogholderi er i orden.
Berith

Effektiv, let tilgængelig og fleksibel!

Jeg har benyttet mig af Berit fra OfficeBoost til min bogføring, siden jeg startede firma for knap 2 år siden. Kunne ikke forestille mig nogen anden til at holde styr på mine ting! Berit er let tilgængelig, fleksibel, effektiv og meget rar at tale med. Tak!

8 mars 2023

Hej Sophie
Mange tak for din ros, det betyder meget for mig. :)
Berith

Super god service og styr på…

Super god service og styr på bogholderiet.
Stor anbefaling herfra

4 octobre 2022

Réponse : Grønbech Revision

Mange tak for din anbefaling. Det betyder meget for mig.