hij en collega van moving company praatte normaal tijdens zware trap rijtjes klein foutje maar fijn
Lisez les avis des autres
ze luisterde en paste zich aan zonder gedoe
Niet alles tegelijk maar netjes in volgorde.
bij tegenslag bleven ze kalm en dachten meteen in oplossingen
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Verhuisbedrijf Groningen - Uw Betrouwbare Partner voor Verhuizingen Welkom bij Verhuisbedrijf Groningen, dé specialist op het gebied van professionele en stressvrije verhuizingen in Groningen en omstreken. Of u nu gaat verhuizen naar een nieuwe woning, een kantoor wilt herinrichten of op zoek bent naar een complete verhuisservice, wij staan klaar om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van vakkundige verhuizers bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen. Wij begrijpen dat iedere verhuizing uniek is, daarom werken we met een persoonlijke aanpak en zorgen we ervoor dat uw eigendommen met de grootste zorg worden behandeld. Onze diensten omvatten onder andere inpakservice, montage en demontage van meubels, transport en opslagmogelijkheden. Wij beschikken over modern materieel en ruime ervaring om zowel kleine als grote verhuizingen probleemloos uit te voeren. Bij Verhuisbedrijf Groningen staat klanttevredenheid centraal. Wij zijn trots op onze uitstekende service, transparante tarieven en snelle communicatie. Kies voor ons als uw verhuispartner en ervaar zelf waarom zoveel klanten ons aanbevelen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen met een zorgeloze verhuizing! Verhuisbedrijf Groningen - Voor een vlotte en professionele verhuiservaring.
Coordonnées de contact
Leonard Springerlaan 1, 9727 KB, Groningen, Pays-Bas
- +31505690663
- klantenservice@groningenverhuisbedrijf.com
- groningenverhuisbedrijf.com
Echt vakwerk
De verhuizers manoeuvreerden meubels vakkundig door smalle trappen en lastige hoeken.
De verhuizers werkten geconcentreert…
De verhuizers werkten geconcentreert toen ze de piano verplaatste
bij tegenslag bleven ze kalm en dachten…
bij tegenslag bleven ze kalm en dachten meteen in oplossingen
mn buurvrouw zei ze waren heel relaxed…
mn buurvrouw zei ze waren heel relaxed over de ruimte
hij en collega van moving company…
Tussendoor korte pauze genomen echt…
Tussendoor korte pauze genomen echt menselijk team
Elke stap werd vooraf helder toegelicht
ze hielpen met schuiven zodat we niet…
ze hielpen met schuiven zodat we niet opnieuw moesten sjouwen
Ze checkten meermaals of we extra hulp…
Ze checkten meermaals of we extra hulp nodig hadden .
Ik Kreeg Raad Over Bescherming Van Meubels En Niks Tegen
ik kreeg raad over bescherming van meubels en niks tegen onze wens in gedaan
we mochten instappen en reden mee…
we mochten instappen en reden mee zonder gedoe of extra kosten
Super tevreden over de verhuizing
Netjes
Goede verhuizers, netjes omgegaan met al onze spullen, hebben complete huisraad perfect verhuisd.
Perfecte prijs voor een verhuizing
En savoir plus sur les différents types d'avis.